跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 測試水樓功能

mkdi 发布于2021-1-12 20:04 9184 次浏览 185 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
mkdi 发表于 2021-1-17 23:21:22 | 显示全部楼层
zhgabo 发表于 2021-1-17 19:39
, R6 F0 o7 i$ n* c/ q的确,没想到这楼都能中,跟楼主的安排不符合逻辑
9 q; A: q6 I2 W/ E  R* x
點樣,唔邏輯呢!?到時,係永久水樓果邊再講啦

mkdi 发表于 2021-1-17 23:23:24 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-17 23:20
% a1 K# @; L5 V  ^正常人睇寫明係*22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200
' ]3 n2 k9 G  h/ Z就應該係呢幾層中: E0 G% V" p+ P
現在又話倍數是什麼鬼!? ...
! V0 P- Z% @+ @4 ~/ `" R7 ?
日後,正式嘅時候慢慢玩你就明白架啦!唔係,單純寫上面嘅數字咁簡單囉!反正,就係回帖到中獎為止嘅樓層啦!

0101a 发表于 2021-1-17 23:28:10 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-17 23:231 o0 _1 q+ J- F5 W
日後,正式嘅時候慢慢玩你就明白架啦!唔係,單純寫上面嘅數字咁簡單囉!反正,就係回帖到中獎為止嘅樓層 ...

. E- Q6 A2 C/ [4 s* n5 c- w咁到時後要寫明,同埋要寫個易理解的
7 @: C3 b8 m; @) s# f: u現在至少我睇唔明先

mkdi 发表于 2021-1-17 23:32:19 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-17 23:282 H! H# `6 O# o' b
咁到時後要寫明,同埋要寫個易理解的
2 X- a( O* n4 }1 C& o- d現在至少我睇唔明先
. x/ {) x- L3 M
其實,呢D嘢唔使寫落來架!我見過,其他地方人哋都唔會寫出來!因為,又麻煩同複雜!只需要,按照帖上面預設嘅樓層 數字寫落正文落來就可以啦!反正,就係大家來吹水之餘獲得獎勵樓層就係架啦!唔使,理會咁多!另外,有時都會遇到D程咬金出來睇住中獎樓層出來突襲。我講咁明白,或者其他地方人哋講咁詳細出來。咁樣,米冇咗個樂趣同趣味囉!

0101a 发表于 2021-1-17 23:39:00 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-17 23:09
& F: \; N7 t4 Y2 N$ s# N用咗幾多星夢呢?

' \4 k- a( X+ _$ E48+22集
0 P" ?' M; J9 ?: q每集16-20星夢
* }/ n) T/ b- f, x: _9 j之後仲要留翻少少唔好跌咁多級用户組

mkdi 发表于 2021-1-17 23:49:11 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-17 23:39
2 j8 M+ |# d/ X& i2 C- j48+22集
, o9 `1 o; i. u$ A- R每集16-20星夢
' N3 ]' ?6 q& }, ]( g之後仲要留翻少少唔好跌咁多級用户組
8 g9 r0 k) V# h3 g
原來係咁樣!咁樣,你有冇接論壇任務做架?有嘅話,都可以賺返D啦