跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 測試水樓功能

mkdi 发布于2021-1-12 20:04 9230 次浏览 185 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
mkdi 发表于 2021-1-17 23:11:02 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-17 09:347 t* G4 Z) `/ a. F9 Z+ b
咁我安心用手機了

8 D. P: R# N6 s+ ^  ~& y- a! p反正,到時真係落實之後就會自然有獎架啦

mkdi 发表于 2021-1-17 23:11:52 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-17 09:36
* {( ^" |/ }: H7 @可惜,不過太少人,估計去唔到200
; i# C* e! b0 j+ i/ Q
可能,大家唔知道呢度有嘢送

mkdi 发表于 2021-1-17 23:12:40 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-1-17 10:143 J1 \8 \$ w+ N, t3 @! c
即係5 10 15 20.......中1次

" r% ]% l2 a; J相隔太快啦!咁樣,就唔好玩啦!呢個,留待日後正式嘅時候再算!

mkdi 发表于 2021-1-17 23:13:09 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-1-17 12:52; V( H) q) |4 i; t
煮米之前落下水
! Z: H$ f* n( c; _6 |5 f% l
期待,你到時再落水啦

mkdi 发表于 2021-1-17 23:14:20 | 显示全部楼层
zhgabo 发表于 2021-1-17 19:39
0 Q% A. u" d+ E* ^) Y. J( U4 p$ g这是2020年,现在2021了
; [! G* k/ |8 y% D
論壇,上年2020年先重開。當然,係咁樣命名啦!過去嘅,舊水樓有BUG。唔掃樓,根本好難回覆得到先重新開帖

Kiver 发表于 2021-1-17 23:14:44 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-17 23:11
% r( X& t+ X% B4 g+ n8 r可能,大家唔知道呢度有嘢送
3 [, d# `9 K4 E; z1 ~
还是太多人不去其它区转一转+ W8 P! p$ U, @1 X
0 l! U% d2 z6 G3 K! y8 @( m$ X2 q

mkdi 发表于 2021-1-17 23:14:46 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-1-17 21:01
' d9 B# [* T0 h; m/ X仲有唔够3个钟就结束?

: d) }" m; Y9 v$ r+ a( k係啊!宜家,時間就來倒數最後階段

mkdi 发表于 2021-1-17 23:16:01 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-17 21:065 J0 c5 w; X$ R2 [
冇set160,睇嚟你中Bug中了
) P: r+ K7 X8 g/ N  n( l( f
唔係咁樣架!60樓層或者倍數120、尾數係60樓都可以獲得

mkdi 发表于 2021-1-17 23:17:12 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-17 22:17
6 v; l* E2 @* @! w1 ^0 E0 v, ?除了準則,有人中了非設定層數個bug你要搞搞佢

0 f* w6 S" N& l; ^; T例如,邊D呢?或者,到時係永久水樓果邊再講啦

mkdi 发表于 2021-1-17 23:17:53 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-17 22:20
; A9 W9 n: _/ t6 ^so sad!要找下其他版主加比你了
' Z/ b8 o  b4 X9 @! h1 y1 w/ Z
放心,到時會咁樣做嘅

mkdi 发表于 2021-1-17 23:19:56 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-17 23:14  ^( `* ~5 {/ _' r% E, Y7 |
还是太多人不去其它区转一转

+ d7 z$ ^0 R3 m% ]! [5 m我都覺得啊!不過,日後正式嘅時候個獎勵就唔係100咁多啦!要努力,係水樓發展。然後,順便接埋論壇任務回帖先 可以有加成啦

0101a 发表于 2021-1-17 23:20:58 | 显示全部楼层
" z2 J- J+ x3 O: T( V, O
mkdi 发表于 2021-1-17 23:16% j; O* a8 u6 Z: ?; I
唔係咁樣架!60樓層或者倍數120、尾數係60樓都可以獲得

- j2 s. j& {4 P: X# P4 J2 v! c! y正常人睇寫明係*22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 : d, [) Y7 ~) @2 [" {
就應該係呢幾層中
8 k  z7 j8 j+ r( N- @現在又話倍數是什麼鬼!?

评分

mkdi + 100 參與,活動搶水樓獎勵!