跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 測試水樓功能

mkdi 发布于2021-1-12 20:04 9186 次浏览 185 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
Kiver 发表于 2021-1-13 21:46:59 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-13 18:56, C# U8 b6 g1 P6 O
唔係架!凡係,中獎樓層現階段就我單獨評分獲得嘅!但係,將來係永久水樓(或者月水樓)嘅話就要靠大家管 ...

9 X. O3 n. w5 Q* v" B3 H我一直理解是自掏腰包的

mkdi 发表于 2021-1-14 00:53:27 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-13 02:37
! k! `: p1 x. s+ t好啦,原來冇欺騙我感情
$ J% \( m, [" g- r  ]
點會呢!中獎嘅,點都會有嘅

mkdi 发表于 2021-1-14 00:53:55 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-13 02:37
' I  g4 ], M# ^2 K4 g6 C* i$ i+ w好似又搶到?留名等樓主評分XD
+ K5 k8 f0 {8 @; O% g
好快,就有架啦!

mkdi 发表于 2021-1-14 00:54:24 | 显示全部楼层
CCBB 发表于 2021-1-13 09:49
7 T+ _' J8 L% ^3 R希望可以中奖,OH YEAH!
. W. e& @: ?: e2 Q- ~6 f$ z9 q1 e
咁樣,你就要呢幾日多來水樓參與活動吹水先得啦

mkdi 发表于 2021-1-14 00:55:21 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-13 21:46
4 G- ?' A4 d- F我一直理解是自掏腰包的
) I# D( \: E% `" ?( k9 x  d5 n7 j' Y
如果,自己攞出來嘅獎勵。叫做,回帖紅包或者叫做回帖獎勵!唔同D架

mkdi 发表于 2021-1-14 00:59:07 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-13 16:59
( p  P. l3 U: f  M; \' V0 }俾你欺骗左我感情啰
$ F$ U  l& T5 Z+ ?
之前,設置錯咗啊!唯有,期待下一次樓層啦!

mkdi 发表于 2021-1-14 00:59:47 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-13 16:59
0 l' F0 ~# r6 e2 n# k都唔够你多
) h# v( [8 S) `. S
表示,我係最窮嘅版主嚟就真啦!

grostcar 发表于 2021-1-14 01:15:16 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-13 01:32
+ r: A1 T% Y# O* i% s- Q  c就係,搶得到指定嘅樓層咁解
- W# S: N& S) H. v- t; T( f
咁好難搶 要睇彩數

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 01:26:44 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-13 02:10* S, D2 h& O. W5 E) D$ Q
我都支持樓主補數

/ _1 v: ^& X5 q% ?0 B% g我都赞成甘样
; j7 A0 k) V: `: o你就好啦,中完又中

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 01:27:52 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-13 19:40
. m7 N0 t3 c6 c. H- w# }呢個,等待活動結束後進行檢討一下研究先知道啦!宜家,我都係初步階段 ...

1 R& O" C- ~% L+ O甘谂住检讨几耐

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 01:28:35 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-13 19:40
4 M$ w' J- e" e& N: T( N後來,已經明白點樣搞啦!
1 u" w$ Y( F, f4 S# o" o* Q$ f
既然搞错,甘应该要补翻啦

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 01:29:36 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-13 19:45: H- T! K  R( Y& N" w
比你地低嘅我表示無言了
& j8 U1 q% W! Y5 g4 E0 e0 f* n
你个号比较新嘛