跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 測試水樓功能

mkdi 发布于2021-1-12 20:04 9172 次浏览 185 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
mkdi 发表于 2021-1-13 18:51:31 | 显示全部楼层
Batcat 发表于 2021-1-13 08:30& V: y. w' |# }9 I
要搶咩樓層

& b4 `: v8 G' F- C) \就係,搶以上嘅樓層:22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 帖上面講咗

mkdi 发表于 2021-1-13 18:51:49 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-1-13 10:13
- y8 c8 B- r- q* ^9 R4 C冻得滞,瞓着咗添
$ Q" M- t2 n* U3 W5 G1 p
咁樣,瞓咗幾耐啊?

mkdi 发表于 2021-1-13 18:54:10 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2021-1-13 11:02" y0 l7 F9 w5 r8 M9 m0 }& p
又一张水楼

. s. x6 S' X* L呢張,只係測試活動水樓。並非,真正水樓。一來,睇下大家反應。二來,睇下永久水樓或者真正嘅水樓會唔會納入其中。所以,活動為期係5日(即係,今個星期日1月17日晚上就結束)

mkdi 发表于 2021-1-13 18:56:58 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-13 11:38: z& |: j% a, A/ w6 F
自己掏钱出来抢?
1 g0 V7 c0 u7 }( K
唔係架!凡係,中獎樓層現階段就我單獨評分獲得嘅!但係,將來係永久水樓(或者月水樓)嘅話就要靠大家管理幫手為中獎樓層加分啦!宜家,只係測試一下可行程度去到邊度。研究緊

chrisrex 发表于 2021-1-13 19:17:27 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-13 18:510 J. W9 _: ^/ a5 p% h. c
咁樣,瞓咗幾耐啊?

) I1 }  X4 r2 s3 _! H9 I9个几钟咁啦

mkdi 发表于 2021-1-13 19:38:09 | 显示全部楼层
mnb2361 发表于 2021-1-13 14:51
* h) R8 j" H! R/ J- I前来围观
: S9 r8 {# `  V# @0 Q
圍觀嘅話,不如來參與一下玩下啦

mkdi 发表于 2021-1-13 19:39:10 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-13 16:57+ D: l8 X4 o3 P8 Q7 z- s; o
原来如此。。。

3 b8 X* N6 [' C1 |- D7 d0 d8 u冇錯,就係咁樣啦

mkdi 发表于 2021-1-13 19:40:12 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-13 16:58
% V1 L3 Z+ C  r* y甘日后谂住点样?
$ G, ]' O( }) M* U+ F5 K9 C2 L
呢個,等待活動結束後進行檢討一下研究先知道啦!宜家,我都係初步階段

mkdi 发表于 2021-1-13 19:40:37 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-13 16:58) Q9 q$ C- d3 i6 R* h1 g
系咪你设置唔啱
* |% ~- b% k/ F0 B, l" L; D" M: V8 x( X
後來,已經明白點樣搞啦!

0101a 发表于 2021-1-13 19:45:16 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-13 16:59
3 X; h# S# K, W# A* S4 v$ @( [都唔够你多
) Y9 `: i/ g& ~9 _9 u4 q& a
比你地低嘅我表示無言了

0101a 发表于 2021-1-13 19:46:54 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-13 18:50
& Z+ Z. c7 k1 X* P+ `7 m雖然,未曾有正式版規出來!但係,呢個中獎樓層自己回覆自己唔計算架! ...
$ s* Q5 h6 V! U& G4 ?6 W7 d
居然係咁!?不如仲有咩規矩就一次過講出嚟

0101a 发表于 2021-1-13 19:47:36 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-13 18:50
- U3 h5 v9 i4 R基本上,唔會設置得太多囉

; Z" @! N; g; K# i+ b5 j7 B) i; D$ y* O7 S( U3 _5 t+ b" q
明白,現在這樣看來幾好的

评分

mkdi + 100 參與,活動搶水樓獎勵!