[幪面超人龍騎] [日粵雙語] [VOL.1]更新至第1話

月牙 发布于2011-10-4 14:25 4866 次浏览 59 位用户参与讨论   [复制分享主题]
李嘉明 发表于 2011-10-4 15:20:35 | 显示全部楼层
回复 24# 基拉杰特 $ |) h  B* W% x# e7 w+ u
唔使,我剛剛CALL咗唐太宗,佢話唔得閑,叫你親自下去啵

基拉杰特 发表于 2011-10-4 15:20:43 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
9 Z/ Q; b  ]- m& j所謂人不惹我,我不惹人。所以,那邊沒人惹我,我就遵守版規!
& L, r: y- V, C' J( v/ n李嘉明 发表于 2011-10-4 15:14

/ p8 }1 d4 H) e5 J+ j, H2 M
5 L  ^! }# c, l# \& q" n' o( A# }+ M  U
    这边都一样是你先惹人而已,难道你记错了!试下在那边都这样发帖,那样结果一样的,睇嚟你真要搵唐太宗活络油啰

李嘉明 发表于 2011-10-4 15:21:38 | 显示全部楼层
回复 23# 基拉杰特
1 i) m( W8 s) g4 i+ K; m" c2 i. a咁你唔隻眼開,隻眼閉?又無人叫你多事!路邊打劫銀行又不見你去搏鬥牠們

基拉杰特 发表于 2011-10-4 15:22:13 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 8 j" A: X& A7 f5 G& |8 @. e' E
唔使,我剛剛CALL咗唐太宗,佢話唔得閑,叫你親自下去啵
9 _9 u, O) k) y李嘉明 发表于 2011-10-4 15:20

: Q6 p' i& ?/ r% l( |  d$ Q
$ y7 C9 U; Y- N/ w: ?) r0 c  Y2 L4 T; f; Y) S
    关我咩事,佢是你朋友,你要就自己同佢饮茶啦。话说你又话走,又猛回帖好烦的。都问你要唔要直接禁言啰

李嘉明 发表于 2011-10-4 15:22:20 | 显示全部楼层
回复 26# 基拉杰特 8 \7 b6 o& N9 z3 B) z" W
買支鐵打酒你用啊

基拉杰特 发表于 2011-10-4 15:23:08 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 . T/ Y9 }- v1 P
咁你唔隻眼開,隻眼閉?又無人叫你多事!路邊打劫銀行又不見你去搏鬥牠們- _, U$ [1 F& S$ x$ n' e. E
李嘉明 发表于 2011-10-4 15:21

- _- ]" `+ R, p- {
. q+ c7 r. v/ I" [: T! X
* F& C1 n7 _& ?, c! W    是你叫扣的嘛。但是我觉得麻烦才叫你商量,这不叫多事,鬼叫你搞事咩,你走啦,好麻烦的,我就是不想多事!走啦

基拉杰特 发表于 2011-10-4 15:24:01 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
7 C. |" v$ h5 I  a; @! J8 A買支鐵打酒你用啊
2 I8 q5 E% h6 T' s# S% R李嘉明 发表于 2011-10-4 15:22

1 J# h! b, N9 y4 r) j; X7 m
1 H0 s: \: z; W8 `1 e6 {9 j! ?: H7 U+ W# W
    留返俾你自己冲茶啦,你知啦,像你到处违反版规又不认的人好容易出事的

chrisrex 发表于 2011-10-4 15:24:15 | 显示全部楼层
路过- -有啲麻烦- -

基拉杰特 发表于 2011-10-4 15:28:53 | 显示全部楼层
我又搵你商量了,好多人叫我一刀搞定你哦,所以我都想这样做,你意下如何,还是那句。你知啦,你话走又唔走,又叫我帮你扣晒分,好麻烦的,帮下我啦,直接搞定你快点的!

李嘉明 发表于 2011-10-4 15:30:00 | 显示全部楼层
回复 33# 基拉杰特
& U6 c% s$ m- q( F$ K. s% z一刀埋一刀咯,不過你先把嗰啲人的網名給我,可以麼!?

李嘉明 发表于 2011-10-4 15:30:50 | 显示全部楼层
回复 28# 基拉杰特 5 y% M: u: d. v6 r, m/ ~- U
我頂,你一下子回我六帖,沒你咁得閑

基拉杰特 发表于 2011-10-4 15:32:15 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
6 Z! A# B  g7 b- g  b; p- S: R一刀埋一刀咯,不過你先把嗰啲人的網名給我,可以麼!?
3 i* ]% T, U! ]( a; z0 q李嘉明 发表于 2011-10-4 15:30

8 V! `; _& s8 H* r  J. I% H4 Q% m  x8 o' f# Q; r+ l% W
1 m4 C8 X$ r& O  C
    真是一刀,意思是禁言,是唔是啊,真是开始的,人数太多,费事打,你知啦,好麻烦的,我又没收K社人工