跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][RAW][星河滿月][DVDRIP][X264-FLAC][1-52集完]

kwanyeung 发布于2011-7-19 12:16 1679 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
murphy 发表于 2011-7-19 14:52:30 | 显示全部楼层
H叔吾系合过咩?

1010 发表于 2011-7-19 14:53:01 | 显示全部楼层
终于有人上传x264的了^^太好了^^v

kwanyeung 发表于 2011-7-19 21:50:32 | 显示全部楼层
激脹法系無用的
% o+ z8 y0 I  u+ H9 C1 ~你睇你己經唔系本周之星) y# Y& m9 u3 p/ d, J. C
所以沒跟你的必要了
+ v# D/ Y# V3 D( X' d, Z8 U7 einber 发表于 2011-7-19 13:04

, k0 J9 e, O% _# f3 f, B+ i' x, D藉口啫,唔好話你忍受唔到BL。

kwanyeung 发表于 2011-7-19 21:51:18 | 显示全部楼层
又系你啊。。支持下先7 [- `2 j! _# A% g& |
lovepx 发表于 2011-7-19 14:52
' K$ H- ~, i0 P' l
好唔想見到我囉你。

inber 发表于 2011-7-19 22:32:08 | 显示全部楼层
藉口啫,唔好話你忍受唔到BL。" ?( x/ k$ P% V. G
kwanyeung 发表于 2011-7-19 21:50
& ?" M% W+ J8 X4 K/ g- U

2 }6 l* P) F5 z6 w! y' O0 [8 y3 B; \# y

& ?- a) \4 z/ K) C3 }7 g* Q我忍受唔到BL

kwanyeung 发表于 2011-7-19 22:36:09 | 显示全部楼层

# b- X6 I, U0 E我忍受唔到BL
3 d; [5 n! l. R8 g8 I1 r: i/ @* Binber 发表于 2011-7-19 22:32
5 ~8 N0 J# d$ D% K7 b: B
所以話,一早叫你唔好跟我。你實輸嘅。 , P% l5 E* o7 n0 h: @4 e
去跟青雲兄算啦,佢唔會用BL。

inber 发表于 2011-7-19 22:41:26 | 显示全部楼层
所以話,一早叫你唔好跟我。你實輸嘅。
( H" h9 m: n7 r$ i去跟青雲兄算啦,佢唔會用BL。8 c7 o8 i. f; P0 C
kwanyeung 发表于 2011-7-19 22:36

) _5 ^" F4 W$ J% L( h8 `! |& F5 c$ w/ {  l' z  F+ O+ S7 g  T

9 K! @( i9 H- b# s8 x4 V6 i9 d5 i 原來講大話系咁難的
. g1 W6 N0 E' O(你明唔明我的意思)

kwanyeung 发表于 2011-7-19 22:45:50 | 显示全部楼层
原來講大話系咁難的& X& U7 b7 s+ V
(你明唔明我的意思)) N" v, W/ j. f! |( O- j
inber 发表于 2011-7-19 22:41

; X6 ]3 x( q' ~咁難咪唔好講,冇人迫你。

inber 发表于 2011-7-19 22:48:18 | 显示全部楼层
咁難咪唔好講,冇人迫你。3 f4 N( a1 s# O! M6 T; ]
kwanyeung 发表于 2011-7-19 22:45
' B* H: x  c. J6 p: }
) p- ~  `% f' V$ l! b! I8 b- v) S
7 _8 d! y/ {  R1 {
ky果然系最明白事理

kwanyeung 发表于 2011-7-19 22:50:40 | 显示全部楼层
ky果然系最明白事理
# ~& S7 E" z  x/ \3 I/ c8 ^, rinber 发表于 2011-7-19 22:48
- ?% x" H' I! I1 G2 d
嗯。你跟青雲兄冇咁痛苦,早啲解放你。好行唔送。

inber 发表于 2011-7-19 23:01:07 | 显示全部楼层
嗯。你跟青雲兄冇咁痛苦,早啲解放你。好行唔送。
6 D0 f2 i$ r) m+ T  i* G! j0 W6 @8 `kwanyeung 发表于 2011-7-19 22:50

% I5 E/ h% A. n8 @  Q0 [0 u- m! C
, {; L/ [8 D3 k4 H& Y( m1 F
原來你重未明+ N" b6 p8 v' v. ?+ W
不過你肯放我
  c, {" ^3 t) R: B呢啲小事就唔理了

kwanyeung 发表于 2011-7-19 23:07:59 | 显示全部楼层
原來你重未明! I  \& S# _" p5 L
不過你肯放我' p$ U0 M4 n& ]: F: G; F
呢啲小事就唔理了
+ x9 ~: s1 h* F6 O  iinber 发表于 2011-7-19 23:01
% A/ B0 R6 J% y1 o. y# o- _
就算明我都唔使講晒畀全世界人知掛。依啲嘢我哋2個心照就得啦。你話係咪。