跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 新人嚟睇。塞錢入你袋。

kwanyeung 发布于2011-6-22 10:11 6184 次浏览 105 位用户参与讨论     [复制分享主题]
/ F+ C% r2 e0 C+ ~9 \4 V7 N, K; U; o; {7 H1 m  {+ O
為咗減少啲新手灌水賺星夢,又或者想賺星夢而畀人扣分,所以就發依張帖出嚟。版主應該多謝我3 a" p+ B2 f! v! Y3 F7 K4 \

1 O' T( M# i! K4 I$ z喺舉報灌水帖發現依排好多人灌水,基拉舉報收星夢收到唔停手。 # K2 o# G8 `- H* g3 c, N; m/ ^
  \5 W9 S* J, E; H4 T
其實灌水賺星夢何必呢,一陣灌得多又畀各大版主扣分(例如: iamaboyandog(貌似改咗名做inber) )5 s5 A9 k- ^5 Z
. J# z- k& g9 q9 F) v! z$ X9 S
要輕輕鬆鬆賺星夢,而版主又咬唔到你好簡單,就係每日喺唔同嘅區發帖:
* K3 q) m: x/ {3 n  l6 _2 I# ]4 S4 m4 l) ?, `1 A8 O: g& A: N( i
1) 動漫塗鴉牆:; i5 {. U3 H: k2 @0 k
依個區發帖易賺到 發一帖已經有19星夢,首先你諗你中意啲咩動畫漫畫,跟住就搵6幅相關嘅大圖,再發出嚟就搞掂' Z3 R9 b9 i" k6 ^" E
6 l. }, T3 o2 M' K5 F; y' S! x! A
2) 糊塗貼貼巷:
* Y: o1 Z6 n9 s" @同上一樣,搵6張圖,不過唔係動畫嘅,藝術又好,大自然又好,總之唔好黃色或者動畫就得㗎啦。發一帖都有9星夢 $ u7 ~6 s& M6 _
  K  ~$ o7 Q: Y1 e0 k' ]/ E
3) 周邊情報站:1 o& z  ^, T0 S+ ~
依個區就發主要啲動漫新聞嘅,有咩新嘅動畫消息又可以發一帖。15星夢到手。
4 v( K7 P: ]! U) x2 O
7 z4 Z" P' j) V0 ]4) 漫彩音樂坊:
$ n6 r' L; X  p依個區及動畫音樂嘅,都係好簡單,搵首歌,寫啲資料,打幾句感想。11星夢。* ^% [* N" X) A& Y
8 |) [+ ^' K6 B, e4 Y8 u- M" U/ s
5) 電腦迷滙社:# i0 i9 A3 N+ m* ]. W* F
搵啲電腦相關新聞,寫明轉帖嘅。跟住又有10星夢啦。
0 h3 b. u( B. |0 C; ^
, C3 c8 H4 W& z& K/ X8 D5 D" Q3 x當你喺上面5個帖發晒5張帖,都已經有64星夢。夠你下載嘢啦掛。
, V7 x5 H8 Y' r5 `9 m1 M不過一日唔好發太多呀,一陣又畀人扣分。
( o' Y& v. P1 Z亦都唔好同我搶飯碗 4 \& p% h/ y5 Y+ o/ G: T9 q$ u' Q
唔講咁多,之後嗰啲自己發掘。

已有(105)人评论

基拉杰特 发表于 2011-6-22 10:17:39 | 显示全部楼层
找S,我是为了和平

kwanyeung 发表于 2011-6-22 10:26:50 | 显示全部楼层
找S,我是为了和平( v' ^8 X9 \+ o+ Q4 V
基拉杰特 发表于 2011-6-22 10:17

s4 v4 U0 }! {: T0 v表面係和平,其實想為咗嗰20星夢。

chrisrex 发表于 2011-6-22 10:30:58 | 显示全部楼层
ky兄呢期做乜- -!!!

kwanyeung 发表于 2011-6-22 10:32:48 | 显示全部楼层
9 l( d4 d5 w0 M. I0 {
ky兄呢期做乜- -!!!7 t. X* {- ~6 y0 N
chrisrex 发表于 2011-6-22 10:30
4 d$ x9 d0 S2 A; _9 p; i/ i
冇話做乜。冇嘢做咪發吓帖。
8 ]! Z# L5 K$ ]1 H你好快又會見唔到我。潛水

inber 发表于 2011-6-22 10:34:19 | 显示全部楼层
其實灌水賺星夢何必呢,一陣灌得多又畀各大版主扣分(例如: iamaboyandog )
% i5 j& \" o- h

; t1 O! z) P5 l  h5 {做咩系要特別講我

基拉杰特 发表于 2011-6-22 10:35:15 | 显示全部楼层
表面係和平,其實想為咗嗰20星夢。
3 ]+ q! A& B  T% L/ G7 c. [kwanyeung 发表于 2011-6-22 10:26
# d! \8 b' @+ U
- x# y9 Y$ z" F* V

( c, G4 d1 ]. e( c# U* F$ H9 U6 b3 Q6 v    你认为星梦对我作用大吗

kwanyeung 发表于 2011-6-22 10:37:02 | 显示全部楼层
做咩系要特別講我( b$ x8 s: n$ i. ^
iamaboyandog 发表于 2011-6-22 10:34
; K- M# m) A9 P4 G8 X* m$ k, c
你特別威代表性大所以要警惕吓啲新人。

kwanyeung 发表于 2011-6-22 10:38:04 | 显示全部楼层
你认为星梦对我作用大吗
8 c8 [% f+ I8 I$ [) i基拉杰特 发表于 2011-6-22 10:35
6 n, X% i* I" ^# B# ?7 v- V7 S
講吓笑。講真過萬星夢之後都已經用唔晒。。

基拉杰特 发表于 2011-6-22 10:53:01 | 显示全部楼层
講吓笑。講真過萬星夢之後都已經用唔晒。。
3 @' v5 z/ e" r& Z, C- |kwanyeung 发表于 2011-6-22 10:38

( \$ P5 T- K. @7 V  d3 m- q  y* u! t* c& v- {# S
1 F9 z8 x% R- y1 A
    没的讲笑,快点自罚三千星梦向我赔罪

kwanyeung 发表于 2011-6-22 10:59:33 | 显示全部楼层
没的讲笑,快点自罚三千星梦向我赔罪1 }! {3 m/ V9 R! b9 t
基拉杰特 发表于 2011-6-22 10:53

- C: _/ F6 U& n5 s# Z你收星夢收到唔停手仲要食咗我隻車。 ' e6 r  T4 i7 c7 _& {( d. [
又話星夢冇用。

基拉杰特 发表于 2011-6-22 11:01:13 | 显示全部楼层
你收星夢收到唔停手仲要食咗我隻車。
3 r5 @$ O6 O" L: ^9 d7 [又話星夢冇用。
, N7 D: d, N# Ekwanyeung 发表于 2011-6-22 10:59

- B' ?5 I7 e, H1 A! h2 s+ n4 ^% i' `
' y/ I# P$ r% T2 ]3 @/ K) f
& K5 A9 {8 G% _4 W. H# r, i; z    劈人星梦就有用