跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉載+繼續衝刺][彩雲國物語 The_Story_of_Saiunkoku][HDTVrip][校正音軌][第一輯完]

mcnynbajay 发布于2011-3-4 19:56 9391 次浏览 118 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-3-5 21:45:01 | 显示全部楼层
翻轉房間都搵唔到USB數據線 個藍牙無線又用唔到 沒win7 64位驅動...7 s" ?  c, r9 q' V7 G4 ~& x
d相放曬系手機裏面 ...: _6 ?' D* L1 q0 J+ o% ]
漫步雲端 发表于 2011-3-5 21:34
- o& W4 l$ X9 N8 x4 V5 L) J
- p- c% q! H3 p* {" {

" v/ [4 X+ B! M7 _6 f. R    睇來……真無眼緣了~~真的好唔底了 ~~你要同搞掂佢~~~嘛~~睇你決心了……

漫步雲端 发表于 2011-3-5 21:57:45 | 显示全部楼层
睇來……真無眼緣了~~真的好唔底了 ~~你要同搞掂佢~~~嘛~~睇你決心了……0 r- w' ]# b" s
mcnynbajay 发表于 2011-3-5 21:45
5 |# T& `( @' [, ?

- v/ `, m; t/ ^8 V& s7 j
! }. l7 |! b) r% R6 Q   
  K0 e& a" r$ w3 C& T搵日問人借條線啦,PS 我個樣好衰的 你要有心理準備...話說系咪要魔道少年字幕啊?迅雷離線有mkv下載
+ w3 m$ U4 c) P1 Z) Q* v# I; g0 f專程為左個字幕下載10G幾嘅野

fub64 发表于 2011-3-5 22:06:50 | 显示全部楼层
thanks for sharing this anime.. thanks for the subtitel as welll

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 22:11:06 | 显示全部楼层
搵日問人借條線啦,PS 我個樣好衰的 你要有心理準備...話說系咪要魔道少年字幕啊?迅雷離線有m ...
6 V9 V! r% g) ?* L" A% o8 ~* [: D9 j漫步雲端 发表于 2011-3-5 21:57

0 F( L0 n- p% M$ e& d5 m& u, S2 A! j
0 \0 Q# X8 q. V. b: s2 p& Q4 F- u) r' x- _$ U- P
    會樣衰過我?放心了,我印象中,聽你講系把聲難聽的~~未知真實~~個樣無論點,我都會接受的~~講到之前果張系假? 6 }2 u% e# b, H. t1 E3 f9 j
6 A# c+ [, X% a; x8 G$ _
大概有68集,真的成十幾G野喔~~無法了,無論點都要搵人啃左哩件骨頭嘅了~~你就俾我做你伸手黨,報酬方面,我唔會虧待你嘅~~系咪想要1000星夢了?

漫步雲端 发表于 2011-3-5 22:16:47 | 显示全部楼层
會樣衰過我?放心了,我印象中,聽你講系把聲難聽的~~未知真實~~個樣無論點,我都會接受的 ...) p, r! e  ]7 r" k% T: T
mcnynbajay 发表于 2011-3-5 22:11

% ?# E/ w, V) B* j, o( n8 n* J
( D! m: ^. D" B. u
5 Q9 `, \$ d# L( ]; f4 u& a    2 Q6 W* h: H; {6 y* ^
原來你玩我?第一張系假啊= =你好啊你...( D2 F3 [1 f5 L2 n
報酬我並不在意多少,而系懶下載 或者可以比出租我迅雷vip你
9 b9 h  p3 {# q# t6 n$ ]2 |& C你自己上迅雷離線下載 迅雷離線信心可以用盡你6M網速

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 22:21:51 | 显示全部楼层
原來你玩我?第一張系假啊= =你好啊你...2 A0 i/ W# |" a* J
報酬我並不在意多少,而系懶下載 或者可以比出租我迅 ...+ H; |" a5 U* ?' X6 y
漫步雲端 发表于 2011-3-5 22:16
. a7 q7 o& _% V% g. C4 o, _8 o
. W+ o5 g( s' ?& v2 @: o

1 T: Y' l! J# r    搞咩?我又講錯野,搞你誤會意思了?兩張真的咁有區別咩? 搞到你以為系假?
2 O, i# I9 K9 T9 y
! Y% n6 q" f0 E- i& f' H我系講懷疑你之前系DOTMU果張好細張頭像,系假嘅?真嘅話,我應該睇過了,OK了,個樣,不過太細,要張清晰的~~
. `' O- U0 i; Q/ a( I
' o1 t' K9 a4 F, y哈哈~~你唔要就算咯~~
( M8 K  M0 C& p8 n
6 G# I# W* h4 f, O5 l  y% L% w都系算了~~我都唔系太執著D字幕的~~等鰻魚或其他字幕倉庫發佈吧~~~我真的唔想借你人情俾你了(乜鬼VIP迅雷帳號),好似欠左你咁~~

ttsti 发表于 2011-3-5 22:33:55 | 显示全部楼层
打包压成RAR再改名应该得瓜!

q3891 发表于 2011-3-5 22:34:54 | 显示全部楼层
没错啊、大家快手点

漫步雲端 发表于 2011-3-5 22:36:23 | 显示全部楼层
搞咩?我又講錯野,搞你誤會意思了?兩張真的咁有區別咩? 搞到你以為系假?
4 |5 B( R/ e; c& `( ^$ w  N4 y7 }7 v4 n
我 ...
4 s, U$ K, R; M/ f# w/ Zmcnynbajay 发表于 2011-3-5 22:21

3 z1 d# A9 u7 C7 _  S) N
" Y& T- C( I8 ?8 M, w8 A+ g
/ C0 ^9 {' {7 X" U    $ V; Q* u% T( k. g( l! n) W
哦..你話個張啊,我可以好肯定咁話你知系假的...原來我又講錯野 應該直接講迅雷帳號 加乜鬼vip呢
& b6 O: r9 H- i3 s8 v6 {* k不過你一向都好獨立好少依賴別人的 呢點我明知但是都咁同你講野 我真該打了,既然你唔想差我果個所謂嘅人情+ F7 E8 P, j$ ~) M1 z2 \+ O
就算數啦,或者突然之間心血來潮我會拖佢落抽比你 ....

漫步雲端 发表于 2011-3-6 00:57:36 | 显示全部楼层
回复 1# mcnynbajay * H# g5 J3 x6 f: M1 J

9 Z% E  @9 P% C6 a% Z) ?6 p$ l  G
$ W. x+ C$ l4 t6 k9 M    * d; @1 e) d7 z% k4 I& }
我而家先見到你系張帖子度擺我上台 話我獨食...
/ A) S, N# f( x7 e- \0 d# M聽日準備比1000星夢我啦,用大水管半個鐘搞掂佢! K. h$ O1 z$ h) D3 B; C7 h( @7 L" g
, K: D7 A5 }) j% O
我講緊魔道字幕

mcnynbajay 发表于 2011-3-6 01:07:16 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay : F4 g: F5 k( Y" m9 n5 f: e
( }' g, t( G; N

0 z' _5 [; Q# T) i  S   
" X% _; K" b3 ^8 X% o( ]我而家先見到你系張帖子度擺我上台 話我獨食...
! v$ H( L2 a& L1 X, l6 A! ]聽日準備比1000星夢 ...
" Y7 w( [# V( Z9 I. C漫步雲端 发表于 2011-3-6 00:57

7 i7 Z; m# v- K8 F% ?: t% A7 [$ R$ U2 D/ a
, ]. x# K+ L* Z/ W/ l2 V& _
    我講左好耐,乜原來你仲系未發現到了~哎~~你真眼大睇過隆~~
% w) z- f8 `3 [- B4 x$ }% L) ~0 g/ P0 Y% |+ U
俾埋彩雲國物語第2輯+妖精尾巴的字幕~~我先覺得物超所值的~~單單字幕,有D講唔通了~~
7 `  m* B7 X& Q4 u9 w4 I8 d
# d: i' P8 x/ q8 `做到哩2樣~~我絕對會俾你的~~但前提,有乜辦法可以直接過數俾你的?唔好扣稅果D~~

漫步雲端 发表于 2011-3-6 01:24:34 | 显示全部楼层
7 K! w+ s8 I& x8 T& R
我講左好耐,乜原來你仲系未發現到了~哎~~你真眼大睇過隆~~6 Y" h9 ]  L- X# _. ?+ W4 f

- u* u7 t$ f; D" C9 a俾埋彩雲國物語第2輯+妖精 .... H8 Z% X* ~3 T; o8 G: l6 \
mcnynbajay 发表于 2011-3-6 01:07

' @1 G6 W' F* r, b9 n+ q5 `. [* [. p; N) r% V5 Y- l
8 ?3 p0 l  ^  c/ s# `
你每次發帖都系咁長篇大論,我一般都唔會話好認真咁睇...
7 i# ?3 d0 Q2 W  m8 s5 u. I( }+ f哎,我都知道沒咁好賺噶啦 你開頭又話只系要字幕 跟住講講下又話+多套彩雲2 你都好識講價啫...# M3 i* b# ^! V7 G/ j/ A4 p$ n! R7 I( T
而家點先字幕仲要不要?不要我就訓多兩個字唔洗早起返單位拖...在唔系就等TVB字幕啦