跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉載+繼續衝刺][彩雲國物語 The_Story_of_Saiunkoku][HDTVrip][校正音軌][第一輯完]

mcnynbajay 发布于2011-3-4 19:56 9351 次浏览 118 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-3-5 13:04:45 | 显示全部楼层
00我印象睇過日版~~TVB版真無乜點睇~~事因舊機睇唔順720P的錄影~~更何況系BD了~~
/ i4 U; y, d6 v6 n/ M% h. {2 w1 Y
+ h! w* ?$ O; ]% F6 ^魯魯修我都系J2的~ ...
  ]! X* T- m$ u5 U# v3 `mcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:01
& S( w& p/ V0 ?+ i3 [

1 Y3 [( x3 O8 o+ z- F8 x# w, F8 [' J) m" ?5 S! ^
唔關你事
$ ^( K8 E4 c, l0 ]+ N4 L$ \系我問題
+ F6 U1 W/ L2 x) E' Y- ?
0 S/ b$ k9 F5 h2 ?+ W% H我第一次入黎片源齊未?
. W" m( p& _+ M! D7 o5 u我記得片源未齊,我記錯?(可能性相當高)
. }7 o. K0 I: z) m  t! q/ r/ i: J) J& E/ G: _8 v0 |
今日入黎9 l' @$ G7 W2 w4 q: a0 @( a6 ?& P  L
發覺咁快齊曬全部
/ A+ ?$ c5 Y& r0 Q覺得有D驚訝

漫步雲端 发表于 2011-3-5 13:09:08 | 显示全部楼层
唔系俾帳號你掛了~~系俾種子,你幫佢掛了~~同樣可以刷到分的~~種子內置了帳號資料……
8 G9 I  F0 I: f2 d% Tmcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:02

" k! Z( M  G! A  A' X2 E
  D7 Q( \+ g1 s4 d6 ?
: ^) D- I( e, j, d' k    $ \7 M& S/ l, |/ b; z8 W, ~
原來,種子內置左帳號資料啊?我先知道啊! P! z5 n; P& `$ a5 P
! p) n' b& x, c' ?7 _
不過其實佢帳號密碼我一早就有了,不過唔知而家有沒改

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:09:11 | 显示全部楼层
唔關你事
$ G( ?/ H. [' u9 l* s2 C系我問題
# x! ~4 [, S+ B' \' }
. ~& b1 u: l; @- Q; M; H7 i我第一次入黎片源齊未?  F/ C, o1 D8 p9 v- P% F0 [6 N% j
我記得片源未齊,我記錯?(可能性相當高): A/ B$ r) ^+ N0 C) Y) h

3 d. j, c; s! l8 h' j+ k7 ^7 |" j今日入黎
2 Y* z- W4 e% N/ x/ \9 M7 R...
- z& z2 j- i# ziamaboyandog 发表于 2011-3-5 13:04
+ n, |0 j% i6 b' l6 m" z% h5 ?4 N

* N- p: f, d  I7 j" i4 s8 {( Q$ k+ M
    我記得,我開貼果陣,已經準備好曬資料+自己日誌+MU鏈接嘅了~~( B7 W8 d; b4 N% u* M" s0 k
$ c/ M) L- S( r# p
只系編輯果度,我補翻個捐款箱的~~個附件,竟然失敗左,唔見左影~~
0 h% Z0 j4 J+ j( z1 B
* L9 P! p7 p) r# h6 u! o! H2 u所以,你第一次入來,絕對系睇過隆了~~片源早齊曬嘅了!

Batcat 发表于 2011-3-5 13:12:22 | 显示全部楼层
你咁信我= =! 唔驚我盜你號, h! ]5 T* S$ a! E# S
漫步雲端 发表于 2011-3-5 12:57
$ T0 U$ h& B: Y  b' V* s& b: T; J

1 z5 N. U9 ?; h- G
; M; m1 j3 }, |, h9 O   如果你要盗我号早几就盗左啦!!我相信你!!

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:12:27 | 显示全部楼层
原來,種子內置左帳號資料啊?我先知道啊
$ C: N4 U; y' g5 O- m2 ]4 g% I0 o  o) C5 U" R; R
不過其實佢帳號密碼我一早就有了,不過唔知而家有 ...
+ I2 ^4 q# p, ^0 n漫步雲端 发表于 2011-3-5 13:09

8 e# }% \1 ^' _9 p) {4 U4 [$ g
" l; l$ s5 I+ [$ j3 R4 A
/ |: t% P* \0 y; S    睇來,你仲未完全瞭解PT的原理喔~~未知點解會有流量統計記錄的~~會咁準確的~~全部由來,重點系種子度,時時刻刻連接某伺服器!
! e! R/ v& r, O# e4 s
: t$ @3 g0 M  B2 X 哇~~原來你地咁有基情了……

Batcat 发表于 2011-3-5 13:15:33 | 显示全部楼层
回复 35# mcnynbajay % e4 q7 O' n. X+ {- o

8 ~, D% S! i3 [6 W& l3 V
. Y' F) |5 S: D/ u% ~, P   系鲁鲁系dotbt有放左合成版!!而条音频就佢自己重播个时录既!!m仔都有转过来咖!!仲带埋字幕先!!不过我见片源唔系几就只要左音频同字幕!!

Batcat 发表于 2011-3-5 13:16:55 | 显示全部楼层
睇來,你仲未完全瞭解PT的原理喔~~未知點解會有流量統計記錄的~~會咁準確的~~全部由來,重 ...) j9 r! D6 m% @' G6 M0 o' E
mcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:12
: M$ K$ G$ T% ^$ j3 B+ z
- ?9 i2 N3 K5 O9 A
' v( u' @8 m  ?& {- g8 ]
   只系各有所需姐!!

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:26:55 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay
& y# _4 C0 Z2 L7 m  o
  i, b; N  [+ o) d
% E, y9 J8 ]: i6 _  d   系鲁鲁系dotbt有放左合成版!!而条音频就佢自己重播个时录既!!m仔都有转过来 ...
! z% M8 g( i8 N0 Y; w; qBatcat 发表于 2011-3-5 13:15

, _9 F( P2 K" @4 w: Q+ P7 m, C$ }/ @3 d
2 o4 N* a4 ^/ u8 X1 W4 @1 r1 u
    你要識做呢~~我手頭上都有拖了U2的某版本BD`~~~~但特典都幾多下,果D聲面特典~~好多都無字幕~~一頭煙……

基拉杰特 发表于 2011-3-5 13:27:36 | 显示全部楼层
你小心被跨省追捕
" r. @( z2 ?# ^+ D( _7 M2 p4 M/ C漫步雲端 发表于 2011-3-5 11:16
1 {" N+ {$ w. @/ r
- p5 v, T6 @' H# v/ P2 o& p
- [/ l; p2 u9 ]% b
    防民之口,甚于防川,川壅而溃,伤人必多,民亦如之

Batcat 发表于 2011-3-5 13:28:28 | 显示全部楼层
你要識做呢~~我手頭上都有拖了U2的某版本BD`~~~~但特典都幾多下,果D聲面特典~~好多都無 ...7 a- A, M+ T! G/ F! i* a* u) x" Z
mcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:26

c" w  _# l; V
5 h. Z! v7 c- H5 y# P; Z2 D" q- d
  特典我都无字幕!!只有正片有!!我早就拖左qyq个个版 了!!

漫步雲端 发表于 2011-3-5 13:32:05 | 显示全部楼层
0 Q$ C) h9 H" B% P
如果你要盗我号早几就盗左啦!!我相信你!!# n2 l- p4 ~& _# _
Batcat 发表于 2011-3-5 13:12
( s# H& l, [( ~& P* C6 U
; p" Z6 n3 U- X+ w
: b! [7 Z1 _3 q6 Q- _

2 _5 C- s; h& B嗯...灰常感謝你咁我 有機會我會幫你刷下了,世紀末オカルト学院 個張帖已經沒咩人下載) D2 ~" D1 k. |5 ^7 @
刷唔到幾多 等下一張免費x2帖出現啦

漫步雲端 发表于 2011-3-5 13:37:31 | 显示全部楼层
睇來,你仲未完全瞭解PT的原理喔~~未知點解會有流量統計記錄的~~會咁準確的~~全部由來,重 ...
' I& z' J9 X; n  Pmcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:12
: O  T. q5 ~( v6 F
3 [7 u! U% ?* F) D' g) G. j9 w, n
) k5 d- {9 r' G/ {, ^- A

9 d9 u) ]( W3 r" {8 L; O* c我确唔了解,因為我玩PT都未夠2兩個月...一味諗住上傳量越多越好3 b$ Q) d) Y! |% T( r

# x6 }( u  u; M; V  r+ K呢啲唔系基情 系友情吧 自己覺得,你咪亂講啊