跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉載+繼續衝刺][彩雲國物語 The_Story_of_Saiunkoku][HDTVrip][校正音軌][第一輯完]

mcnynbajay 发布于2011-3-4 19:56 9355 次浏览 118 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-3-5 13:39:23 | 显示全部楼层
防民之口,甚于防川,川壅而溃,伤人必多,民亦如之
( \% _/ D# T* b2 X: q基拉杰特 发表于 2011-3-5 13:27
$ v  O! [$ d2 Y  L$ X- e9 W5 p

( Y' e' e2 ]$ I, \& g' |
% I, V7 _. O8 s& A3 e- `, h    - X. J. ~# ^: X, w+ H* k% G
唔知你講乜

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 14:37:13 | 显示全部楼层
1 ]% v4 f( p' \3 S3 R# V. K
唔知你講乜4 }- m! d& o" U( j
漫步雲端 发表于 2011-3-5 13:39
% W3 c$ J* z: K
嗯,果然系文學基~~開始明白點解甘叫佢了~~果然講得好鬼文雅~~唔知佢UP乜~~3 {2 s0 @6 [" k/ Z

: [( f! S; |/ T2 T   
我确唔了解,因為我玩PT都未夠2兩個月...一味諗住上傳量越多越好
, X7 R/ ~: B. K9 W  Y
- k8 t/ G* @5 V+ l2 `: e3 \呢啲唔系基情 系友情吧 自 .... W4 E6 c* W8 K, L) {0 H- I
漫步雲端 发表于 2011-3-5 13:37
; N3 e! J, ?6 |
哈哈~~我都系識少少扮代表遮~~咪當真了~~無乜野可以咁瞭解~~瞭解只可以話系果個開發者!" i5 ]( {6 c$ n. C

' T/ T) g4 V, l9 `5 G 你地系有路嘅了~~認左佢了~~~就算我信你,都唔會咁輕易俾個帳號你的~~~涉及太多帳號~~QQ+所有論壇上一致~~
# [" z$ ?0 R* {" y7 y  [$ |" b
' i4 r  M7 Z  s
特典我都无字幕!!只有正片有!!我早就拖左qyq个个版 了!!
3 U. _) P- f5 j: HBatcat 发表于 2011-3-5 13:28

8 e3 u- S& ^, x" p: C* M1 ?特典印象中,有人整緊……大概邊度有,我都唔知~~
% b9 Q) @1 {4 |8 e; O1 `7 N% i3 A0 z5 J- l5 `* N5 X' }/ k7 U
你的QYQ兩輯,共幾大?我真唔知自己拖了邊個版本,系40G多D~~8 R) y" q( X; ^! x$ M; {- a

1 N/ {+ a! z# y+ K! k" ]! c- J9 { 你究竟識唔識做呢?  唔系,都系自己拖封裝版算了~~

lovepx 发表于 2011-3-5 16:10:47 | 显示全部楼层
原来果套有MUlink~早知我5挂U2

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 16:36:36 | 显示全部楼层
原来果套有MUlink~早知我5挂U2) u, B: X, E; j% S8 m
lovepx 发表于 2011-3-5 16:10

7 A* N" }+ W- ]1 D0 b5 E. J( H9 M3 m+ J, k1 ^" m- J
4 {) O- c' y( {1 _
    哩套RAW,DMZJ出了差唔多一年了~~睇來我遲左發哩套~~被U2果個搶先一步……2 u. B6 ?! C% }( Z& X  b
7 T) F* `6 E- R
咪啱咯,我覺得掛U2好過掛MU了~~~DOWN翻條音軌咪啱曬了~~6 L; e( C: v) x0 z

* w* K/ [& ^" yPS: L醬,你只野了,玩我咩~~你之前俾我的《BB與我》音軌,根本唔系粵語來,原音,你搞咩了?

lovepx 发表于 2011-3-5 16:47:50 | 显示全部楼层
哩套RAW,DMZJ出了差唔多一年了~~睇來我遲左發哩套~~被U2果個搶先一步……
' A6 L: `, A; D% G. a. L4 v! V, H  }8 R
咪啱咯,我 ...
6 g: n4 d. n- O- i# ymcnynbajay 发表于 2011-3-5 16:36
6 }$ C5 Z# L4 V$ C& J
, I9 M8 i' [7 [* R9 {, h

4 p5 Z5 u" _+ W* V/ Z2 B4 J    5系啩~我仲发左俾好多人...睇来抽错..抽左第二音轨..可能佢封第一音轨 5好意思...我翻到学校就重传~宜家套片起学校

漫步雲端 发表于 2011-3-5 18:06:11 | 显示全部楼层
本帖最后由 漫步雲端 于 2011-3-5 18:12 编辑 ; }  _( ^* U( P! X) h& y' o
嗯,果然系文學基~~開始明白點解甘叫佢了~~果然講得好鬼文雅~~唔知佢UP乜~~5 m$ N$ e( @5 M, F; D! v) V: c
8 ?! r" f4 J& b+ Y

" b/ p6 Y5 [2 t0 j& Y/ G' S哈哈~~我都系識少少 ...2 o9 s: c0 E$ |: y3 D
mcnynbajay 发表于 2011-3-5 14:37
0 `. {# D) f2 Q

( c8 ^, D  G: M9 ^. x( C; q( a8 @8 s9 ?/ r; a
    / X1 ]3 _1 i% N' D
有路 我地可以有乜路啊?好似系上個月到 我話想搵守護甜心片源...當時我對U2仲系一無所知2 a/ @# \% U1 a; }' o9 r% D* p
跟佢就話可以借個帳號比我用住先入U2搵搵 就系咁一借就兩個月了,跟住就系10日前終於搵人邀請我...可以有自己嘅帳號啦
+ A  ?: h# ~# }- r總之佢太好人啦 明知我系新手都肯借個比我教非

andy1010 发表于 2011-3-5 18:09:53 | 显示全部楼层
5系啩~我仲发左俾好多人...睇来抽错..抽左第二音轨..可能佢封第一音轨 5好意思.. ...
9 B! M# y$ M% x. p# E: h- C" Q; ylovepx 发表于 2011-3-5 16:47

. B1 g& G0 p5 z& n/ l/ J7 m- O熱切期待! 不用急但要快

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:37:27 | 显示全部楼层
有路 我地可以有乜路啊?好似系上個月到 我話想搵守護甜心片源...當時我對U2仲系一無所 ...6 Q: {; M0 b* w' ~, p
漫步雲端 发表于 2011-3-5 18:06

. \$ J  f: e  a+ f( A
+ J0 T( ^# M. G" i/ L0 i  ?( \5 S  I  n- H: M& E
    你講起,我又笑多一次~~竟然有人將ID同PW都搞亂都有~~睇來系BATCAT的錯~~

漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:43:24 | 显示全部楼层
你講起,我又笑多一次~~竟然有人將ID同PW都搞亂都有~~睇來系BATCAT的錯~~
) {8 H5 Q+ R- h) B. Smcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:37

% ~' ]" i  @: `9 x" D) k  u% p" V$ e' d3 {

. x3 H  _9 j, V& [   
; ~, d" N" j* S- n7 ]" c5 h" e你又知道?

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:45:42 | 显示全部楼层
你又知道?
$ L: a6 h( l& v; T. b漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:43
* [& ~1 ?2 O& T3 o# E9 U

% a' ~! s4 }$ T" C; e% s7 [  _& m
$ E2 C! h2 z, I. ?( B! w    去年的事來嘅了~~你自己講的,我點會唔知了~~就因為咁,我發現左U2有套《Cyber“守護”星》的片源~~多得你,先知有哩套野!

漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:47:13 | 显示全部楼层
去年的事來嘅了~~你自己講的,我點會唔知了~~就因為咁,我發現左U2有套《Cyber“守護”星 ...
- f& g3 _( O7 B& j+ }/ a% l) y7 smcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:45

- A3 W: g5 ]1 `- k2 z2 A! v
% v( W1 R9 n: U6 j- `5 i' P! k" C6 c- j

8 x! m$ a  h% X- m你真好記性,我都唔記得我有講過了

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:50:26 | 显示全部楼层
你真好記性,我都唔記得我有講過了
2 f& b  h$ H/ p+ Q' y2 P+ R漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:47
, A, y- }2 B" x# j/ c! L. c4 P

& `( h* Q, a$ u: q4 W7 H# E8 |/ k, F; }# \8 J5 H% r' W
    對D特別的事情,梗記得了~~講真,我仲好記得你個樣(未知真定假,果張圖)~~想起你個底~~