跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉載+繼續衝刺][彩雲國物語 The_Story_of_Saiunkoku][HDTVrip][校正音軌][第一輯完]

mcnynbajay 发布于2011-3-4 19:56 9353 次浏览 118 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-3-4 22:32:44 | 显示全部楼层
MU怎么也属于外国的,应该没事啦
* d& T$ `& Z& R! M5 F7 o" P' e基拉杰特 发表于 2011-3-4 22:27
( s- M  f( `. \9 q
; \2 g) H" p- [) d6 ?8 |

^: f5 Y4 |6 P  q. m   
3 d( G. D. F- X. P2 r最幣封鎖左IP點算?到時候下載MU就難啦...要爬牆

Ling1988 发表于 2011-3-4 23:13:47 | 显示全部楼层
河咩都好了!收音頻先講

huang 发表于 2011-3-4 23:16:49 | 显示全部楼层
放放放,放多D啦,鸟现在只能做伸手党了

ALUN 发表于 2011-3-5 01:00:28 | 显示全部楼层
希望转埋第2季啊

Batcat 发表于 2011-3-5 03:44:19 | 显示全部楼层
JS啱啱復活返,今次又輪到115啊...唔知幾時又到MU呢# ?, R. z( J7 z6 ~' X& c1 j
漫步雲端 发表于 2011-3-4 21:20
' K; c5 y. g4 u, Q/ i, y, J

; N: ~- s% B0 D4 I
& K7 y1 ?8 |4 o( P   mu应该无甘易有事!!话晒都系国外网盘!!
3 R% |; |# }) I0 i话说来套野u2有得下!!我挂u2算了!!!音频方面真系唔多理想!!由有睇有无机可足本播番了!!

基拉杰特 发表于 2011-3-5 08:25:27 | 显示全部楼层
最幣封鎖左IP點算?到時候下載MU就難啦...要爬牆2 B( n! X! B, n/ u. D# {
漫步雲端 发表于 2011-3-4 22:32
9 }7 a- ^% U4 U" T

, \1 I0 P* B+ d: j) J
* E- B! e4 }4 e* ]8 l    到时掀杆起义

kidhitomi 发表于 2011-3-5 09:41:38 | 显示全部楼层
感谢分享
# Q. ~4 k; n; p2 K& ]4 R0 i2 a吓 咩话.115就嚟出事* H: |0 z4 o) {" ~4 p' M
唉.........

漫步雲端 发表于 2011-3-5 11:16:11 | 显示全部楼层
到时掀杆起义
  C" e$ K( Y* M* P  H( g基拉杰特 发表于 2011-3-5 08:25

8 G3 @+ s0 I8 z1 o
3 v% r3 X  T- b) S( f" ?% u
, F. B3 |: R0 k   
! k  b  L" s/ {. h你小心被跨省追捕

漫步雲端 发表于 2011-3-5 11:23:07 | 显示全部楼层
mu应该无甘易有事!!话晒都系国外网盘!!
7 g" v# I/ N0 b; E8 K  j9 F话说来套野u2有得下!!我挂u2算了!!!音频方面真系 .../ c. _! s& K1 r7 N/ Y( P
Batcat 发表于 2011-3-5 03:44
7 e9 t! k/ t* G0 ^' N
) e' t7 g: ~" N) j

* X: ~( n+ y' x) C; ~) O   
, c/ K# L( L; f  XU2那個唔系免費噶,9G幾 你ADSL有排你上傳做種...+ f& `4 u' j1 g, I. g
話說我上幾日以為我已經升左草莓一族,但是原來唔系 有註冊天數限制= = 註冊至少有4周9 z( z0 C  ^" ^7 X' I
不過上傳下載量經已夠曬升級

king8360 发表于 2011-3-5 11:31:15 | 显示全部楼层
粤语(TVB配音)支持要下

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 11:49:00 | 显示全部楼层
U2那個唔系免費噶,9G幾 你ADSL有排你上傳做種...
% b4 M0 R2 Q/ e( _5 L5 i, Q話說我上幾日以為我已經升左草莓一族,但是 ...
- u3 z) |5 ]7 ]7 H漫步雲端 发表于 2011-3-5 11:23
: Z/ I2 ?' s' _4 s# l) S
U2果個應該都系拖MU上果個,再分流去PT度的~~
, K6 a4 o/ N: G# |
1 M3 V/ Q+ }5 y5 r+ S! y( h哈哈~我都掛了半年多了~~一下子,刷了足足有成T容量的積分了~~原來PT都唔系甘難生存的~~只要有愛……乜都成事!1 ]8 g, q; g0 ]# j; D0 J
3 V# Q* P3 m  k

mu应该无甘易有事!!话晒都系国外网盘!!4 S' i5 }" d( l, z# {" _
话说来套野u2有得下!!我挂u2算了!!!音频方面真系 ...( g. z6 |- k0 I' n) p/ h
Batcat 发表于 2011-3-5 03:44

4 a( Q7 v8 o: U8 `HK被BAN左,系事實來~~已經差唔多2年了~~唔知幾時會被“墻”左了~~
- H9 h" c- |) T& A! F& v2 Z! M- `4 a2 w
足本暫時無可能嘅了~~都已經重播了第2次了~~除非有人提議了……
7 K5 i( p; S% l# D( ^
* {& N4 x3 I8 y9 k) b- V- \   
JS啱啱復活返,今次又輪到115啊...唔知幾時又到MU呢( D' j0 W, O; \# D! C2 G
漫步雲端 发表于 2011-3-4 21:20
- w! s/ B- H4 \7 T  y
你只野,提及到你的名~~% S- i8 a5 x+ h; P1 ~) z1 k
你竟然無動于衷都有,更加可惡~~快D評分了~~讓我可以快D升級……
' t. f4 u! _5 Z/ x: X: a: m  Y
6 p. W6 r" ?* o3 H, ?8 s$ L8 y好快D放你的第二輯了~~重播版,暫時未見有第2輯~~
+ |" p& C& p, z& J. `% q
7 A: Y/ R. a1 I! M   
關禁止影視資源$ m: q( n8 z3 W0 x
我有個好天真的諗法
4 B3 K- f6 ]1 b  o, A7 h壓成rar之後佢點知系唔系影視資源(人手檢查?)2 f" }8 o" r; g: b6 `4 N- o
定系好似wulove咁講," ...
: x# x  m# q8 U! hiamaboyandog 发表于 2011-3-4 20:45
( ?& J; i# Q5 z( z. C
6 F8 D: s' u4 {* ^6 |9 }6 e
你哩個天真的諗法,我都有諗過
4 {& b. y: b5 H' Y6 ^& [; J動漫屬唔屬於系影視範圍了?唔系?就好了……
8 h, f2 _& V/ Y2 W  i% o   
回复  mcnynbajay * g# N  k8 C3 \7 P

3 e6 v3 I# U) F9 r: y2 T" ]% c1 x/ ]  F, X  I- N, x$ k. ~1 c2 Z
    上載115 冇問題......... 只要冇人報你就OK啦.............
8 H' [% q1 V5 q% I( @只要禁轉貼...... ...4 m; s7 j' r* G& r9 P- i' \' F
wulove 发表于 2011-3-4 20:28

" P7 E' i+ T! K
& I& `! r- _  ?被人舉報嘅話,我詛咒佢的祖宗十八代……5 H$ K! O' H$ f' M4 o- ]

捐款,对115所谓做出的艰难决定表示无奈...+ o5 y" [" J# Y/ ?* l# g
happyh2h 发表于 2011-3-4 20:20

2 s0 u4 E" p$ p. h  happy兄,幾時放好野了~~期待你放出《孤星淚》~~~6 m+ u* r* B" ^
7 [7 j2 H- ^* C% s; Y3 G. H

你對呢套野有愛?6 l9 R8 g1 ?4 ^; Y  e
想5到你會合; R: S1 m% i/ N5 Z
Ace0210 发表于 2011-3-4 20:11

2 D7 |+ H4 e; t4 w4 C嗯,對鐘嘉欣的粵語OP好有愛~~) l# g: j- R! [4 n) e" ~
對章魚+貓的配情侶好有愛……

Batcat 发表于 2011-3-5 11:56:14 | 显示全部楼层
回复 23# mcnynbajay . a0 O; _. T7 o, ?: k# S7 p0 b, h

0 h3 b! H" P% t, e* ?+ L0 O9 b0 l9 N3 u* l* C1 r8 i# c; C; V/ `1 n
   好似无系j2播过哦!!期待下都可以挂!!