跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉載+繼續衝刺][彩雲國物語 The_Story_of_Saiunkoku][HDTVrip][校正音軌][第一輯完]

mcnynbajay 发布于2011-3-4 19:56 9350 次浏览 118 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2011-3-5 11:57:23 | 显示全部楼层
U2那個唔系免費噶,9G幾 你ADSL有排你上傳做種...
+ H2 K  I& u7 o1 l; j7 p話說我上幾日以為我已經升左草莓一族,但是 ...
5 G0 L. {! @1 S3 ?) x  C漫步雲端 发表于 2011-3-5 11:23
) B$ q# b7 s9 H+ Y% o2 n+ k

' \7 t: I) C( T9 X0 C0 }5 R" O  P6 K- x6 |
   车系度晒!!不如帮我刷上传量好过啦!!

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 12:04:04 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay
+ x/ r7 m! E" Q3 \! l% L6 [9 j2 U$ U& {
4 p  ]% n5 x, j/ W9 A1 f. \) F( W2 X! ]$ v' n9 _% `2 M7 u/ |  @
   好似无系j2播过哦!!期待下都可以挂!!
/ j8 e# c- _8 t/ |7 ?( jBatcat 发表于 2011-3-5 11:56

4 J2 Q3 {' W6 t# D; M3 Y9 N5 q

1 v/ ^7 _: l5 F' \) n    希望了~~只希望後期班人,有保存好原檔了~~
/ A4 a6 S  k& H( \( c
& K- l: p0 a/ @1 h( ITVB兩次重播中,睇得出,貌似被CUT了部份無保存到……消失左~~8 _9 p0 E% ?. W5 g

6 s9 o# \1 h3 S' C0 I唔似得00被人投訴,先得以有得睇足本版~~響J2度……

漫步雲端 发表于 2011-3-5 12:16:14 | 显示全部楼层
U2果個應該都系拖MU上果個,再分流去PT度的~~; @# h  _- F" @+ R
8 U# o! @& @/ |; n" x# }
哈哈~我都掛了半年多了~~一下子,刷了足足有成T容量的積 ...
, [- E8 l. P' g# `6 r3 Dmcnynbajay 发表于 2011-3-5 11:49

; S8 g+ |% n0 z7 ~" i$ y9 l! q/ ^$ K+ Z% [3 @) t
3 e' [+ x6 |( N+ t# {

, V# y7 G  j& I4 Z1 ?我專刷x2免費嘅種子,無論套片有沒愛都好都拖佢落黎...志在刷流量啫 其他人版主沒幫你加分啊?我以為大把人  ]/ p$ n' @- g, |: u
幫你加分嘛...放彩雲第二季?其實老實講你聽 第二季我個片源畫質一般般 同高清翡翠台嘅RMVB 720P相差不大

漫步雲端 发表于 2011-3-5 12:20:22 | 显示全部楼层
车系度晒!!不如帮我刷上传量好过啦!!
: d3 y: e3 [( T& J! A/ RBatcat 发表于 2011-3-5 11:57
* G: U( M. d' y& q7 k
+ _7 v5 M, l; W: c) m. Z

% x5 M" k$ {' H% {+ ^: R   
/ j9 _# \4 U6 `7 f8 A得閒曬下,人都健康啲嘛...# G9 z. `+ V: u0 @! u* [4 i
一個IP唔可以同時兩個帳號刷 會封噶

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 12:26:28 | 显示全部楼层
我專刷x2免費嘅種子,無論套片有沒愛都好都拖佢落黎...志在刷流量啫 其他人版主沒幫你加 ...
7 ]" Q# e; g, {. Z0 ]; b漫步雲端 发表于 2011-3-5 12:16
$ `$ Y/ f! t# z+ c# k

: [3 {) }7 Y( H5 v- Y( |  l: K8 D* J3 y/ h9 x2 T. B6 C0 j
    唔信會咁差~~你好同我,放左佢出來了~~你個大水喉~~我而家要恐嚇你……哈哈~~我親自睇過先確認!4 q0 Y3 X+ J  E3 z" W% a- }

$ _, @& ]9 X( l: S. d6 P你究竟系想升級了,定刷流量了?   下X2免費種,系升唔到級嘅,用戶等級 系根據“下載”流量的,免費種唔計入的~~: @- X7 p" L7 p8 v
8 P4 X$ ^( ?0 z+ K- z: o7 h$ |' w4 U
就算有10T上載流量,唔下載,都系新手用戶來……

漫步雲端 发表于 2011-3-5 12:42:00 | 显示全部楼层
唔信會咁差~~你好同我,放左佢出來了~~你個大水喉~~我而家要恐嚇你……哈哈~~我親自睇過 ...3 _. _4 a" J7 B. p
mcnynbajay 发表于 2011-3-5 12:26
% g& R( U/ O3 E" A. S+ v* u' V
! l8 x2 B$ o+ \  m9 P  G1 [* M

4 V# t- |+ }6 E/ C- C. ~  T9 G4 ?! e    0 O& ]  ~# t, t) Z! L( u6 m0 `
我知道啊,因為暫時沒咩嘢想下載住而家刷定上傳量 已備日後所需啫1 _# r6 f" V+ O% z% w+ m) f. d# M
你恐嚇我 真系好驚啊...

inber 发表于 2011-3-5 12:48:33 | 显示全部楼层
唔聲唔聲8 I# t6 p+ a" c  N
咁快更新好  `+ p0 }% w# q7 B. O& V
重以為慢慢黎

Batcat 发表于 2011-3-5 12:50:53 | 显示全部楼层
得閒曬下,人都健康啲嘛...; L, _$ ^% e: j; t
一個IP唔可以同時兩個帳號刷 會封噶/ {# }, |' ~# q% J/ K3 R6 t% P
漫步雲端 发表于 2011-3-5 12:20
- b( {8 A, b' f8 P! Q

% c  k- [7 g( ]3 e3 c/ N! o* I* }# \: _5 O9 d' ?( F
   甘我无野下个时会叫你用咖嘛 !!

Batcat 发表于 2011-3-5 12:54:28 | 显示全部楼层
希望了~~只希望後期班人,有保存好原檔了~~
5 v  `4 c' d7 y& b, I+ l6 L9 z- w- q' x" Z, f' t8 x
TVB兩次重播中,睇得出,貌似被CUT了部份 ...
+ N! y" d& S* V% b) Hmcnynbajay 发表于 2011-3-5 12:04

) t; O6 \8 p. j" ?+ \# I, x/ B# _2 n* ~; S" B7 {

8 `5 g% V- {, ^1 Q   你错了00第一期严格来讲唔算系足本!!因为佢全集都有变速,第二期先无甘既现象!!不过鲁鲁就唔同!!重播个时都播翻被cut既部份!!

漫步雲端 发表于 2011-3-5 12:57:55 | 显示全部楼层
甘我无野下个时会叫你用咖嘛 !!0 O$ Q1 H6 E/ B6 e3 ~  K" Q
Batcat 发表于 2011-3-5 12:50

/ X. i4 T% r& e! U/ e% V! Z5 e9 ^
6 o/ N; c6 ]" z. l* e
: G) [; {6 Z5 C9 d: a1 d    : y* x  i. c7 b
你咁信我= =! 唔驚我盜你號

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:01:07 | 显示全部楼层
你错了00第一期严格来讲唔算系足本!!因为佢全集都有变速,第二期先无甘既现象!!不过鲁鲁就唔同 .... f- J! L1 W0 H' U+ [! A; P4 [  l
Batcat 发表于 2011-3-5 12:54
% p3 G  H; M5 M8 a6 V
' \, Y: D5 Q1 A% i; b6 W7 K. m9 u
00我印象睇過日版~~TVB版真無乜點睇~~事因舊機睇唔順720P的錄影~~更何況系BD了~~1 e* O0 f1 k+ K, E3 I0 D6 H5 B8 x
  o9 _/ K3 m& \
魯魯修我都系J2的~~重播版有人放?只系知道有人重制BD版,你有收了?知道得咁詳細~~
" ^( m/ F9 m+ H$ r; ~* ~! }太多高清版,仲未接觸過~~需要一些時間消化……, c" W, @9 g$ `  Y6 S
' p% }- s6 G- V+ B$ X

唔聲唔聲
$ i& z! e" v/ Z4 \! h3 P6 H* d咁快更新好
  q$ @9 q& h6 {: b重以為慢慢黎
/ ]7 t% z  C# r# \iamaboyandog 发表于 2011-3-5 12:48
/ y. O. X1 i5 T. w" b5 s' C

1 [4 I1 c" M, U- r- k2 c2 u& c/ l乜意思了?我標得唔清楚咩?( j2 I+ e0 C# @! Q4 e9 W  D
3 g9 |; x% r# q6 e! y
暫時來講……我發佈會一次過更新~~除非D難度大果D~~+ S! f/ o( V# J- L/ F' H

我知道啊,因為暫時沒咩嘢想下載住而家刷定上傳量 已備日後所需啫4 i) P3 c1 q$ n
你恐嚇我 真系好驚啊 ...% g% X+ V0 V$ B4 [
漫步雲端 发表于 2011-3-5 12:42

* q2 N" a" x+ R& i" E9 m 驚了咩~~咁你要識做了~~我等你的~~我定時定侯提醒你~~

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 13:02:28 | 显示全部楼层
你咁信我= =! 唔驚我盜你號% b, a& e6 |8 z) f- Z. M
漫步雲端 发表于 2011-3-5 12:57

8 f' f9 D& Q) v, p4 X0 L, c  A7 L- c- u9 W) ^& K

0 c* G! z$ i; m) n/ d6 h    唔系俾帳號你掛了~~系俾種子,你幫佢掛了~~同樣可以刷到分的~~種子內置了帳號資料……