跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求花冠之淚粵語版

kwanyeung 发布于2011-1-14 07:07 1801 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
求花冠之淚粵語版呀。。
9 b0 h! F4 J1 D) `懸賞300星夢吧暫時。。(當然我上面喺擺1星夢唔係到時我求唔到檔我又拎唔返啲星夢)
* H) @4 o8 u- Y& f, T  T1 W5 ?可以再議。。最緊要有人有!!!
3 @! ?' u( b( _9 |! l2 L: f萬分感謝呀。咩格式都可以只要係粵語就可以。就算靜係得音頻都得。。。。。

已有(10)人评论

inber 发表于 2011-1-14 07:20:48 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-1-14 07:28 编辑 $ b* J5 f+ s/ ]  A- ~$ B! a  }
8 T+ I: g8 n9 Z
求到的機會好低
3 A) {- p+ H* ]. ]( i! q; b6 c) L2 I' n除非錄影組有錄
. X4 T" i0 T8 `  S$ g
' q: P! S* X2 Y- v; Z如果有人有,我要連視頻
1 \5 \: V" `0 f加多300星夢转账
4 A% l/ t5 d& {6 T7 X  i' a0 L9 ~2 U. n, Q. h
PS:會扣稅的,稅我唔得閑計' s  {% }  K7 {
所以實際收入270~280
, m$ t: @% n- D- m  O$ [/ [8 |所以我的付出系少過樓主

kwanyeung 发表于 2011-1-14 07:26:04 | 显示全部楼层
求到的機會好低
* }$ C+ {' J  p0 O# L5 Y% h除非錄影組有錄+ |- c3 h2 I8 K8 X, O  m) L
iamaboyandog 发表于 2011-1-14 07:20
* E/ W8 L$ d, j
我都知好低。所以我咪擺1星夢囉.... 發咗帖又冇壞處又唔會蝕。。。

基拉杰特 发表于 2011-1-14 10:33:02 | 显示全部楼层
求到的機會好低+ N4 |4 A0 U: l5 h: a7 i, p7 r$ p
除非錄影組有錄
0 X! T- m0 O  U$ a/ g2 S& n$ j  {1 p' p; P: Z2 I6 O
如果有人有,我要連視頻8 E' m( Q1 T4 d
我加多300星夢转账
) O5 Q0 w+ U' w1 i  P( X  C# A7 w: K; X( m
PS:會扣稅的,稅我唔得閑 ..., C8 ~$ O; Y/ b& L) F) z
iamaboyandog 发表于 2011-1-14 07:20
/ G4 o$ \% f+ i

# W3 @8 q3 K$ l
$ ^: b. f+ I4 U5 H    想的真周到

エツクス 发表于 2011-1-14 19:34:16 | 显示全部楼层
之前我都好似求过下,不过都係无人理

alam 发表于 2011-1-22 21:30:14 | 显示全部楼层
I also want to watch it!

vskenying 发表于 2011-1-24 01:41:32 | 显示全部楼层
咩来架?未睇过。

bobee 发表于 2011-2-8 13:54:00 | 显示全部楼层
animax好像只係有國語版,未曾有過粵語版的.- {( ~4 J2 q9 |/ [, E
  P- c7 i6 d& J: I4 K
如果有我都好想要啊!

inber 发表于 2011-2-8 13:55:03 | 显示全部楼层
重以為有好消息添

kwanyeung 发表于 2011-2-8 16:28:14 | 显示全部楼层
animax好像只係有國語版,未曾有過粵語版的.
2 q+ {8 X' D3 j: h
! u) a6 Y- K! {5 e$ U) P如果有我都好想要啊!
- L( B$ U0 x' W- y% u, xbobee 发表于 2011-2-8 13:54
& t& |; x7 u" h+ k/ q# e
有粵語版不過冇人錄。

mamama 发表于 2011-3-12 03:29:45 | 显示全部楼层
http://www.dotbt-plus.com/viewth ... mp;highlight=animax; T  s0 c0 z% O
A few links works only, cause some links died already :(