跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] (衝刺完畢)[Cyber守護星][SD-TVRIP][Xvid-Avi][校正音頻01-52話]更新完畢!

mcnynbajay 发布于2011-1-7 22:06 8219 次浏览 120 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-1-15 02:04:54 | 显示全部楼层
又捱多2夜~~竟然又破記錄~~一口氣煲曬~~~更新完畢!!!
( E. R5 e$ X5 q7 t* C( _
3 A, K+ ^. Q, U3 `7 DPS:我都好想擁有“網絡世界”與“現實 ...
6 l: Z6 |6 L3 S$ m1 P; {% m) Qmcnynbajay 发表于 2011-1-15 01:46
1 i  f" ]. U+ `" [& c+ w
6 L, I: G/ T7 A5 B
. g& Q! s4 z: }2 u! {
    合完仲吐槽..你话嘅我就5知啦..精神时间房同多啦A梦嘅时光机同时间门就知道

mcnynbajay 发表于 2011-1-15 02:06:41 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay
+ u2 A4 B- {$ f2 w5 o3 z! w9 l, l3 K1 _. l
6 N. @+ y9 Q( \- V2 n
    头先睇仲得26集..依家合完..非常好...伸手党申得好舒服...: Z& l5 ^6 g- H+ C3 O, e
话说片源你自己分流 ..." q" S: {4 M2 x& W% F
lovepx 发表于 2011-1-15 02:03
2 a, U0 R# _& W
嗯,片源都系自己掛了一個禮拜上載完畢的~~仲快過我校對的進度…… 流量?唔浪費了~~點都要升級嘅了~~要下載50G基本要求,唔系BAN~~ 哩套,我多得某大水管,系我下載時,保持200K速度,一日DOWN完~~估唔到連得咁順利~~

mcnynbajay 发表于 2011-1-15 02:08:22 | 显示全部楼层
合完仲吐槽..你话嘅我就5知啦..精神时间房同多啦A梦嘅时光机同时间门就知道% t* Q( M* z9 J' M2 A% z' j
lovepx 发表于 2011-1-15 02:04

; }: ?3 L- O; y1 m! w* ?+ y3 G' V; F0 F

! U! G6 i" v1 J    我的心底話來嘅~~無半點蔑視的成份了!!唔系吐槽了~~~

Ace0210 发表于 2011-1-15 04:53:02 | 显示全部楼层
# b) r! o7 x' A8 Q
我的心底話來嘅~~無半點蔑視的成份了!!唔系吐槽了~~~/ K. x/ k7 ]+ W# L# V# m
mcnynbajay 发表于 2011-1-15 02:08

- @$ w! r" q  l4 j* m+ R, J% _* g+ T# S8 L& u, `$ R9 p
除了01-03話,9-12話,16話,24-26話哩11集之外,其餘都“變速”,只要為以92-93%的速率範圍來調速!  甘多集!!!! 呵呵
+ I4 z( c/ Y# l% ]* h/ J- I& X你仲有合d咩呀~填坑? 1 ]& A& d- G: F: ^  s0 e
有無合果套啦妹掌門人
! f+ g6 {- j: P; ?' {精神时间房 我中意

gal 发表于 2011-1-16 13:28:24 | 显示全部楼层
我喜欢合成版本

jaty 发表于 2011-1-16 13:43:52 | 显示全部楼层
谢谢分享。。。

tclzero 发表于 2011-1-30 14:42:21 | 显示全部楼层
回复 看看有什么,貌似这个我稳了很久

Danted 发表于 2011-1-30 18:39:16 | 显示全部楼层
原来系老杰

mcnynbajay 发表于 2011-1-30 18:41:53 | 显示全部楼层
原来系老杰
# Q8 ]5 B. P- S& ]) H' {Danted 发表于 2011-1-30 18:39
9 i# {7 U% m! X- c
! F& E: O4 ~7 c% P
# o/ f$ X* D: e" Z' f) t
    過處啊你~~老D~~~

Ling1988 发表于 2011-2-3 06:25:13 | 显示全部楼层
有修正音頻?

mcnynbajay 发表于 2011-2-3 07:57:43 | 显示全部楼层
有修正音頻?9 i% W1 ]  v8 v
Ling1988 发表于 2011-2-3 06:25
9 a" c9 M! t& C3 `! M" h
# l. ~1 N3 B/ K4 }

# l) f- }; F5 G/ g4 L4 g7 |3 A    仲好意思咁講喔~~話明唔準轉帖到DOTMU嘅了~~點知你將我的片源的帖轉左過去~~(某求檔貼注明左嘅了)

guanriru123 发表于 2011-2-3 08:24:17 | 显示全部楼层
原来是更新音频!!多谢楼主