跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] (衝刺完畢)[Cyber守護星][SD-TVRIP][Xvid-Avi][校正音頻01-52話]更新完畢!

mcnynbajay 发布于2011-1-7 22:06 8175 次浏览 120 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:27:40 | 显示全部楼层
原來仲未識AU同GOLDWAVE嘅調速
7 T3 W% a/ k4 T* z: e; i咁你要加油啦。唔識可以問吓人或者我都可以呀。。* |4 ^+ c9 \9 ^: o. v
kwanyeung 发表于 2011-1-12 20:20

6 H) u7 N& I" s" N/ y3 W( L我下午煩了幾個鐘探究哩兩個專業軟件的~~AU同WIN7某程序發生衝突用唔到 goldwave呢,“時間彎曲”功能,有三項選擇,我懷疑我常用的系“速率”來處理,所以產生出“變調”!其實唔知系唔系 還有goldwave真的好唔慣了,步驟超麻煩的~~好唔順手~~我再例外諗辦法~~望有人提供意外的好軟件了~~

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:30:24 | 显示全部楼层
呵呵6 x$ l& k0 J$ e* h, \
反正都是數集
6 Q% t* w1 I0 `( w" u) r54了; Y& L4 _8 q8 z
Ace0210 发表于 2011-1-12 20:23

4 P1 K. Y) g" U* Z4 K! e& H; P5 N要籌時間來播,我寧願佢加速來播好過了~~起碼足本D~~搞到第12集同23集,有相當部份內容,我真聽唔明講D咩的~~     等重播都唔會補翻果D CUT的~~

kwanyeung 发表于 2011-1-12 20:32:20 | 显示全部楼层
我下午煩了幾個鐘探究哩兩個專業軟件的~~AU同WIN7某程序發生衝突用唔到 goldwave呢,“時間彎曲”功能,有 ...7 W7 U8 ]( m  N- g. Z8 _# u
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:27

* }+ h1 O/ l7 t6 o) `AU喺WIN7用唔到? 我用到喎.... 我嘅都係WINDOW 7冇問題呀。。。

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:40:26 | 显示全部楼层
AU喺WIN7用唔到? 我用到喎.... 我嘅都係WINDOW 7冇問題呀。。。+ F7 |# _) x" Z/ R( e" P7 h6 ~2 j
kwanyeung 发表于 2011-1-12 20:32
9 q3 L3 r/ j$ S9 v& Z7 w
哈哈~~唔知呢~~可能唔系綠色版了,無激活註冊表呱(舊數據搬入新機用……) 還有佢與叫“dmw.exe-桌面窗口管理器"的視覺性能程序發生衝突(好食內存的程序,不過好爽)~~當場緩慢曬~~

kwanyeung 发表于 2011-1-12 20:41:32 | 显示全部楼层
哈哈~~唔知呢~~可能唔系綠色版了,無激活註冊表呱(舊數據搬入新機用……) 還有佢與叫“dmw.exe-桌面窗口 ...
) `. K8 M8 z0 T& Q/ Tmcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:40

0 `8 F) N0 P8 Q6 u3 {會唔會係你用中文版呀。。。
; ?9 i% j5 i# X" e, y# C( t試吓用AU 1.5 英文版。。。

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:43:17 | 显示全部楼层
會唔會係你用中文版呀。。。
& m" U3 ?4 A1 j. ~2 ^試吓用AU 1.5 英文版。。。5 C0 H2 X* N& j: I
kwanyeung 发表于 2011-1-12 20:41

" `% `% u. {" A) i, S  l英文版了·~你咪整蠱我了~~ 我雞腸盲來的~~睇見就暈了~~咪預我了~~

kwanyeung 发表于 2011-1-12 20:44:27 | 显示全部楼层
英文版了·~你咪整蠱我了~~ 我雞腸盲來的~~睇見就暈了~~咪預我了~~/ R" _- `' o; d4 }- m# |
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:43
' b  Y& \: j. V% w- V
唉吔。。咁可能係中文版問題呀。。2 j0 b3 W8 ^/ F) A* ?4 k, y
我用過中文版跟住完全唔識用  啲譯名好o嘴

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:48:25 | 显示全部楼层
唉吔。。咁可能係中文版問題呀。。/ k  [9 C7 y4 U9 |
我用過中文版跟住完全唔識用  啲譯名好o嘴
4 T& x- n/ S9 c/ b( Pkwanyeung 发表于 2011-1-12 20:44

3 l9 `) d! i0 R3 O講到,你開始與中文脫節咁~~會睇唔明都有嘅 算了,你打包成綠色版咁了?我唔想搜索了~~~太舊版較難穩

kwanyeung 发表于 2011-1-12 20:51:19 | 显示全部楼层
講到,你開始與中文脫節咁~~會睇唔明都有嘅 算了,你打包成綠色版咁了?我唔想搜索了~~~太舊版較難穩7 f% n3 a  X5 p! a3 m9 f
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:48
/ A0 x2 ^; s# D, C0 z) ~
廣東話唔會睇唔明。最怕係啲大陸譯名。。又或者普通話專有名詞。/ k2 b( S/ C. X5 x
5 G' _9 h) p9 I) I5 G, I; @% Q
我試吓搵吓依家仲有冇下載點。。。

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:54:58 | 显示全部楼层
廣東話唔會睇唔明。最怕係啲大陸譯名。。又或者普通話專有名詞。6 S1 M  m# ~. e( \3 u

& B( B3 ?% p# {/ L; F* \8 Y- s2 M我試吓搵吓依家仲有冇下載點。。。
1 M8 w4 v8 \* D' ykwanyeung 发表于 2011-1-12 20:51
. G& p! }$ w' T4 O/ F
系啦~~簡體同繁體的專用詞,應該有分別的~~ 系呢,你的簽名,令我諗唔到你系果種人了~~貌似系“緣之空”-妹控的去年的10月新番來?

kwanyeung 发表于 2011-1-12 20:57:58 | 显示全部楼层
系啦~~簡體同繁體的專用詞,應該有分別的~~ 系呢,你的簽名,令我諗唔到你系果種人了~~貌似系“緣之空”- ...
: {8 T( C4 V& O7 J! a) imcnynbajay 发表于 2011-1-12 20:54

0 I) [- E* e/ s( U6 i5 Y9 o* n+ J哈哈 其實我覺得都唔係太差呀。。套動畫只係15X。單睇
; L8 v( `; \+ z/ Z劇情係唔錯㗎喎。。。只係畀某啲人彎曲做甜片而已。所以好多人未睇過就話係甜片姐。。
0 G! {5 p1 e& h
; s- R  w/ P. h# F; h# s' Z# w雖然有幾個畫面係幾露骨。。 依個我都唔否認。。

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 21:03:02 | 显示全部楼层
哈哈 其實我覺得都唔係太差呀。。套動畫只係15X。單睇9 K$ @. u( H. s2 Z
劇情係唔錯㗎喎。。。只係畀某啲人彎曲做甜 ...
3 V8 I( Q9 F2 K# P6 H4 D' Hkwanyeung 发表于 2011-1-12 20:57

) [! j/ w9 G) p: U估中左了~~睇見介紹圖,都未睇過的~~搞完手尾要煲下 啱睇左1月新番介紹中,都有套妹控的片,介紹到佢無以倫比的神作咁話喔~~ 講到妹控片了,我中意睇《我妹妹不可能這麼可愛》,神作了~~等待隱藏話……