跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] (衝刺完畢)[Cyber守護星][SD-TVRIP][Xvid-Avi][校正音頻01-52話]更新完畢!

mcnynbajay 发布于2011-1-7 22:06 8178 次浏览 120 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-1-12 21:05:53 | 显示全部楼层
估中左了~~睇見介紹圖,都未睇過的~~搞完手尾要煲下 啱睇左1月新番介紹中,都有套妹控的片,介紹到佢無以 ...( J2 M# e# O4 }. G: V* u1 X
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 21:03

9 ^+ n, _9 @% q咁依套尺度會畀其他妹控片大。。。未必個個都接受到。。我之前去X之空吧勁多人睇動畫變咗做道德大師。  W) a& j* j0 A# @
不過其實我都唔係話特別中意妹控...

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 21:09:11 | 显示全部楼层
哦哦,你的簽名好似系百合喔~~兩個girl系度KISS~~
, D/ X( s% k- z$ r. ?( t% Q5 L5 l. t5 y* }  {
AU,搵到未了?3 \  V. x7 Z# ?: L% L. R- ]

$ A# E. D* S' E4 `. y: N7 H嘛~~都系水到哩度了~~唔想咁水法……

kwanyeung 发表于 2011-1-12 21:10:39 | 显示全部楼层
哦哦,你的簽名好似系百合喔~~兩個girl系度KISS~~
. ]3 R) q& K5 f- ~# K7 y+ o( W
6 @3 D1 Q; q0 `AU,搵到未了?6 `  U  f4 ?: e. D& A( V% s6 x

+ X! L  i" R5 e1 l$ L嘛~~都系水到哩度了~~唔想咁 ...
  Q* _/ q! D, H# B0 Mmcnynbajay 发表于 2011-1-12 21:09
8 v# P6 J) d" N( [5 P7 _2 ]
唉吔。。有一個係正太嚟㗎....  o嘴囉。。) a" O& U7 n6 g" ?9 U8 E

7 B; N% A- ?9 x搵到啦+ U; `# d) t+ e2 W) ]/ ?5 y7 f) v
http://www.mediafire.com/?ymmmnxonimd

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 21:15:29 | 显示全部楼层
唉吔。。有一個係正太嚟㗎....  o嘴囉。。
$ n" G7 S, d) z. v+ c- W% O2 d, v
搵到啦
4 m8 ^( e" I- X( ^) l& G" Mkwanyeung 发表于 2011-1-12 21:10

% M  g1 ]5 P7 Y8 x3 h8 {撞鬼了~~仲以為咩添~~你又o曬嘴了~~貌似系森美同邊個的綜藝節目…… MF了,~~好在DOWN到……

kwanyeung 发表于 2011-1-12 21:20:45 | 显示全部楼层
撞鬼了~~仲以為咩添~~你又o曬嘴了~~貌似系森美同邊個的綜藝節目…… MF了,~~好在DOWN到……/ E$ h" O: v& u3 d" V+ M6 J, @; G
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 21:15
5 c* u5 E6 C" z
rofl 我已經測試過可以成功解壓安裝運行。照計應該唔會有啲咩問題。。如果話有相容性問題嘅話你將你個THEME SET咗WIndow 7 Basic 應該可以解決問題。

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 21:43:21 | 显示全部楼层
rofl 我已經測試過可以成功解壓安裝運行。照計應該唔會有啲咩問題。。如果話有相容性問題嘅話你將你個THE ...
) R% Y5 K* p4 }kwanyeung 发表于 2011-1-12 21:20

$ ]! O3 X6 v: r
. Y! i3 I; C5 _% t& U6 `' |. }& q' U# n+ p$ ~! @5 h" I8 ?
    真撲街了~~校緊野+連續開機有一個禮拜有多了~~好多資料未保存就……竟然忘記左,凡某安裝軟件后,要重啟機的,無得選否定~~%>_<%~~~早知安裝綠色版本了 還有了有某程序唔兼容了~~還有的確一打開自動轉了WIndow 7 Basic ,還有煩了一陣,咩系某軟件的編碼??? 叫苦連天了~~好多手尾執~~閃……

小c 发表于 2011-1-12 22:04:36 | 显示全部楼层
老杰爆发啊?更新得甘快!上传变态的!

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:10:02 | 显示全部楼层
老杰爆发啊?更新得甘快!上传变态的!
7 M+ v; h% u" d0 M小c 发表于 2011-1-12 22:04

2 l; g) {# \/ z
8 R% R. O- o8 P' h0 }
2 F7 R3 U0 Z% O" | 我開機的記錄又打破了~~開足一個禮拜有多~~仲一邊上載一邊校片~~ 唔想快都幾難~~無D細作做,點對得自己呢……

kwanyeung 发表于 2011-1-12 22:12:01 | 显示全部楼层
真撲街了~~校緊野+連續開機有一個禮拜有多了~~好多資料未保存就……竟然忘記左,凡 ...
. _$ _6 ], C2 A2 i. nmcnynbajay 发表于 2011-1-12 21:43

0 @# A5 \" X$ ?( i7 c8 n6 L% a某程式唔兼容冇問題。唔會有事嘅。只要轉咗window 7 basic 就可以啦。。。。
- v- L- K8 `, K1 t! p9 D
+ r7 n* r1 M4 h$ B# ~我裝完都冇重新開機喎。。。。可以選否定&#13774;喎。

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:17:08 | 显示全部楼层
某程式唔兼容冇問題。唔會有事嘅。只要轉咗window 7 basic 就可以啦。。。。1 p) h1 E1 |* c7 j4 x
: H$ |" ]# j! C2 K6 d& Q. `
我裝完都冇重新開機喎。。 ...
6 O# m( r! }& ekwanyeung 发表于 2011-1-12 22:12
7 _. O* T6 ^9 A' s
%>_<%~~~話唔定系自己乜都唔睇,乜都YES累事了~~真的煩死了~~有乜未保存呢……MU上載片源,都白費了幾個鐘……

小c 发表于 2011-1-12 22:20:17 | 显示全部楼层
回复 66# mcnynbajay
4 ^) R5 `. h' q. }- {7 f
) |( I3 o5 G: J" F% c& u) ~+ s0 @7 Y! n  g$ Q
    我的Win7用旗舰版的,一个星期。。我最多两日左右!其他人可能系成年五关的!!

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:25:19 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay 2 I. X2 S8 N- J% e7 C( H

# h/ n% G0 S4 j, J9 L, ?7 U, U! n! V( K
    我的Win7用旗舰版的,一个星期。。我最多两日左右!其他人可能系成年五关的!! ...
* W  }0 f, Z& x小c 发表于 2011-1-12 22:20

4 z; q7 w% T* ?; W% v妖,成年唔關,睇佢做咩遮~~我雖然都成年無拔電源了,起碼都重啟下~~ 有圖有證據~特別記錄……我中意統計哩D記錄……