[真人特摄] [原創] [甲賀忍法帖][全24集][DVDrip/BDrip](日粵雙語) 更新至24集(完)

panzcheng 发布于2010-12-10 19:16 17094 次浏览 171 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2010-12-10 22:05:38 | 显示全部楼层
呵呵 咁講野都有既=.=
- ]# u0 b! a( s/ t0 |% Hwulove 发表于 2010-12-10 22:03

# j( \& ^) V( I1 v" K* a" i5 H" n; `6 N3 q
$ l. b2 @5 j/ l3 w2 F) X
我講事實姐
9 Y1 z3 i% T- G' R% F" Z! n唔會得罪人吧

wulove 发表于 2010-12-10 22:16:03 | 显示全部楼层
我 bt 下載完囉...... 睇下先-,-

漫步雲端 发表于 2010-12-10 22:21:48 | 显示全部楼层
10 mb 一秒有沒咁恐怖啊

wulove 发表于 2010-12-10 22:22:10 | 显示全部楼层
回复 1# panzcheng + a( C# k6 F" S+ K

+ {0 S6 B, N1 \( z# U2 \- M2 d6 {/ u
    樓主都係用返DVDrip 啦BDrip 日版未出 只出左美版...............8 ]0 q+ a: ?& \
所以都係支持樓主用DVDrip

wulove 发表于 2010-12-10 22:22:59 | 显示全部楼层
10 mb 一秒有沒咁恐怖啊
/ k! J7 u$ z+ q! T1 E漫步雲端 发表于 2010-12-10 22:21

1 t6 D3 }8 T4 M- x* O
# s, @2 `) a9 r% [4 ~* W7 ?1 o4 G' z: s# n& }; k$ N* Z% g9 ]
    有 唔係昆你=.= 成十幾粒種 唔信你可以去下載 下 不過係美版黎-,- 都唔係日版

漫步雲端 发表于 2010-12-10 22:26:12 | 显示全部楼层
有 唔係昆你=.= 成十幾粒種 唔信你可以去下載 下 不過係美版黎-,- 都唔係日版
1 ~# P5 M2 r  A1 S8 xwulove 发表于 2010-12-10 22:22

1 W0 |5 ?) _( @/ @# t- f! F6 w& l  X: w9 m0 d+ d- j0 Z
1 o9 g! y# B  r$ n

/ r" K5 F" h" N, C. Z! W# b% }' `我話你d網速啊= =咁你豈不是有100M寬頻用?

wulove 发表于 2010-12-10 23:02:48 | 显示全部楼层
我話你d網速啊= =咁你豈不是有100M寬頻用?
$ [: }2 n. f4 H' o! U2 b: f漫步雲端 发表于 2010-12-10 22:26
6 q" w( C, l7 O# C. W
5 O* i; _6 @6 ^) S
) t$ G7 g3 |3 v
    你點知嫁-,- 比你估中左tim

kitty 发表于 2010-12-10 23:08:12 | 显示全部楼层
又一部合成作品了!!看看先!! 多謝分享!!

漫步雲端 发表于 2010-12-10 23:19:52 | 显示全部楼层
你點知嫁-,- 比你估中左tim
6 g' }; t' K! r4 m) p5 {wulove 发表于 2010-12-10 23:02

4 b$ a/ A+ `  ?6 y$ n4 E
+ t5 o3 y$ ]' z$ y6 C5 I8 M
& F/ i% P: S5 D   
" J0 S4 c, n  Z/ ]6M小水管表示沒野講

Ace0210 发表于 2010-12-11 02:55:10 | 显示全部楼层
原來ed系水樹唱架~

inber 发表于 2010-12-11 07:24:30 | 显示全部楼层
我話你d網速啊= =咁你豈不是有100M寬頻用?
9 v' L9 u) ]  j: z' L9 j漫步雲端 发表于 2010-12-10 22:26
9 h% w2 c8 P: h9 w& l
/ }' j( D2 X& C2 g) r
0 F( d- \& g8 ^; Z
系香港
: U; q) k' f8 q. A/ U咁系好平常嘅事

inber 发表于 2010-12-11 07:24:55 | 显示全部楼层
你點知嫁-,- 比你估中左tim6 A) a/ W9 K0 b! Q% }. h- o- B
wulove 发表于 2010-12-10 23:02
$ B6 h$ X( g* Z' `

3 B0 Y9 s6 U& n0 ?" p1 \7 V' ]; Y
/ N# z: w( x: ?* |, r3 d1 ?* r要估有幾難