雀街授权,开贴灌水,大家得闲都黎水水

天使之风 发布于2010-3-25 16:02 11868 次浏览 370 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-3-25 21:18:10 | 显示全部楼层
其实中规中矩的要数qvod啦,几好噶,通常我下载字幕组动画都係用佢,一般每集80-100MB,符合晒我要求,清晰 ..." Y1 @+ e" o" S- @( ]
kevinchan 发表于 2010-3-25 21:14
3 e% n* O7 o8 B; Y; c% N! A' C: L  h
# d7 `! b/ H4 N; V/ m  S! j
) `+ ~& {" W/ }8 E+ g3 c% a6 s
    有机会去睇下,不过我仲有一大堆要睇既片,都唔知何年何月先搞掂··

grostcar 发表于 2010-3-25 21:21:14 | 显示全部楼层
我都係中意下左先睇, 網睇要load7 U) ]# E9 C, \# s1 S
好煩, 又係要等

kevinchan 发表于 2010-3-25 21:21:27 | 显示全部楼层
睇片去,咔咔!

chrisrex 发表于 2010-3-25 21:28:00 | 显示全部楼层
youku专用download是咩?  iku爱酷 吗?. z1 H4 b1 _2 I+ T2 I
天使之风 发表于 2010-3-25 09:04 PM

1 O2 ?$ d, d, j4 g: p6 G- c
3 d7 C( W1 O+ ~( Q  }( b" _* m2 L( k+ M; x$ @
    冇错啦`~~

天使之风 发表于 2010-3-25 21:29:42 | 显示全部楼层
睇片去,咔咔!
4 G% z" C: c1 H# ?( D  o  x* i9 Ykevinchan 发表于 2010-3-25 21:21

E  V6 Y. f( f: l' {7 d% J7 L7 A/ t& o7 B0 C8 l9 C, |

4 f. ~/ I" m8 E& \$ c: v6 E4 a    我都睇连续剧去~·

天使之风 发表于 2010-3-25 21:30:34 | 显示全部楼层
冇错啦`~~
+ E- L3 P$ |4 H% F; d- Hchrisrex 发表于 2010-3-25 21:28
6 S, M. ~: ~) i$ a

" C3 i  d0 @2 ^/ {  _" M
0 o' g  z+ Q0 N+ \4 @    之前用过下 ,感觉速度麻麻地

grostcar 发表于 2010-3-25 21:33:04 | 显示全部楼层
睇新片 go go go
) s# }2 i' m0 k$ [: H花鼠2
# l7 T7 _! T% f希望好睇

chrisrex 发表于 2010-3-25 21:33:29 | 显示全部楼层
之前用过下 ,感觉速度麻麻地+ a- b4 q. C5 F% L1 [
天使之风 发表于 2010-3-25 09:30 PM
- F( u  [- g( l

& \, w" O+ N$ N7 H  a7 `% |5 h
( `9 m) n/ M, m1 Y; b    不过好在佢係一条龙服务,唔使操心~

天使之风 发表于 2010-3-25 21:38:09 | 显示全部楼层
不过好在佢係一条龙服务,唔使操心~
; y1 ~. Q( c% ^  D! v# Vchrisrex 发表于 2010-3-25 21:33
% j. l4 d7 |$ r& X$ u2 f! \

! O1 J0 m+ a2 |7 X+ U2 X3 F  x! g2 u1 V. Y8 g7 k$ @
    咁又系,方便转压格式

grostcar 发表于 2010-3-25 21:46:13 | 显示全部楼层
但係我想問下會唔會好慢?4 w; D+ ^; h; S3 g! G+ D
down速度 / 轉換速度

天使之风 发表于 2010-3-25 21:51:10 | 显示全部楼层
但係我想問下會唔會好慢?; e$ \' {. q: Y& k+ J, R) p
down速度 / 轉換速度
& F0 L# r6 K4 Rgrostcar 发表于 2010-3-25 21:46
$ c2 s0 r# d! N

' O; U4 h' m! c: L; S( }) m4 U* c' e1 U; K0 k& X% K8 P
    down系睇你网速,转压的话,印象中好像还可以··

grostcar 发表于 2010-3-25 21:57:14 | 显示全部楼层
down系睇你网速,转压的话,印象中好像还可以··1 v: w6 c" j) L2 L. v# D' t3 b; y4 W0 p
天使之风 发表于 2010-3-25 21:51
/ P; u, N1 I' w# r2 r" z

2 T: j- i5 Z1 d0 Z
' Q$ _1 j1 p. {2 D* t  p  n    好的
+ e8 n4 e) z5 T# S$ \0 c8 v遲d有機會都試下先