雀街授权,开贴灌水,大家得闲都黎水水

天使之风 发布于2010-3-25 16:02 11761 次浏览 370 位用户参与讨论     [复制分享主题]
衰雀话我系度周围水喔,所以授权比我开个帖黎自己水
$ T9 H* r4 T; u3 c$ q' ]8 [. t- g" O; T4 k, h+ ]( |# L" c
             大家水下最近都系度做咩,睇紧咩动画,连续剧,电影;玩紧咩GAME之类哩2 C6 p/ u; v5 ^0 K" }4 ~
8 J5 B9 p6 S! P- `6 |4 G
             我最近动画少睇左,上个星期先睇左黑之契约者第二季& ^5 E3 \9 p! _/ K' ?7 o

7 e; s( j' q+ e                        连续剧的话,刚煲完部日剧:太阳与海的教室,最近下完Code.Blue.2nd.Season,准备开煲
- `4 x) A1 L1 t$ I/ [
" O2 T+ s/ ]' F8 H) I! ^5 C                        电影的话,最近睇过天国王朝,猪头逛大街,电影人生,超人高校,暮光之城
/ ^- E) K8 U4 N# V( l) U+ f4 ~$ w* o
7 e* d% t8 T; `: E. B+ t                        游戏方面。。PC就玩阿凡达。。。PSP系度玩紧高达-突击生存,仲一直系度整紧只战神入去,都系玩唔到,有冇高手帮我解决下~·
1 m! n( z( J! o& b) t7 _8 t: G9 E+ E4 V* M  D1 J. a9 Q2 V! c$ a

/ p, _$ d/ ~$ x# N5 H/ H. E0 i             我保证我今次冇发错版~~··

已有(370)人评论

天使之风 发表于 2010-3-25 16:03:13 | 显示全部楼层
自己开帖,沙发当然是自己的~~

kevinchan 发表于 2010-3-25 16:08:57 | 显示全部楼层
感觉我好无辜

kevinchan 发表于 2010-3-25 16:10:32 | 显示全部楼层
大家唔好太水啊,我会咬人的啊8 ]! K: Y+ m2 ^5 I+ y
话说刚才上优酷睇动画,卡到我不得了

maplep 发表于 2010-3-25 16:11:50 | 显示全部楼层
哈哈。。我来买水的~~~

天使之风 发表于 2010-3-25 16:13:07 | 显示全部楼层
感觉我好无辜
, N! }/ }; _2 e# a4 Ukevinchan 发表于 2010-3-25 16:08
2 ?, ^) Y( M) `5 s/ f8 C
0 ^& r1 ^. \! K

& p- Y3 P( K8 u. ~5 ?2 P, Z    雀街授权,哈哈,系唔系好掂哩~~

天使之风 发表于 2010-3-25 16:14:05 | 显示全部楼层
哈哈。。我来买水的~~~) j7 G% F) q  ^5 @  Y+ v
maplep 发表于 2010-3-25 16:11
, h$ R3 y, F0 ~# B4 j

' j; o3 C) n% @" j; z' v) |1 g5 t) o: V
    10星梦一桶~~~雀牌矿泉水~·

天使之风 发表于 2010-3-25 16:14:52 | 显示全部楼层
大家唔好太水啊,我会咬人的啊
  J, `7 _8 D5 i2 p. T  N话说刚才上优酷睇动画,卡到我不得了
# B* J( Q1 N4 D' B4 z+ |kevinchan 发表于 2010-3-25 16:10
. b1 @9 V1 r4 [  c' P  s

) r! |  \6 c9 W( W( Y* S/ z$ b! x
    其实我想问你,,究竟系网卡定系电脑卡。。。

kevinchan 发表于 2010-3-25 16:15:56 | 显示全部楼层
雀街授权,哈哈,系唔系好掂哩~~8 _1 u, [4 d( p. k. q
天使之风 发表于 2010-3-25 16:13
好毒添!!睇你唔出

kevinchan 发表于 2010-3-25 16:18:13 | 显示全部楼层
灌水就梗系去聊天区 !你又发错版区了

天使之风 发表于 2010-3-25 16:19:47 | 显示全部楼层
唔系呱,,点解移走左既。。。唔系又发错区呱

kevinchan 发表于 2010-3-25 16:21:13 | 显示全部楼层
其实我想问你,,究竟系网卡定系电脑卡。。。
, _3 e9 O- S$ E( d9 f天使之风 发表于 2010-3-25 16:14
肯定系我网络问题啦,机器绝对无问题!但系下载速度又好正常,全速220K