跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫百科] 花漾明星嘅3D技術令我囧了。。

kwanyeung 发布于2010-2-22 12:31 2778 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
岩岩睇完102集嘅花漾明星粵語版。。諗住睇睇103集嘅日語版所謂嘅HD+3D技術係點嘅樣。。。。
+ T$ k$ U) M& @) U' P# ]結果,真係當場囧了。。。咁搞法TVB都未必會入依套動畫嘅第三輯了。。& D) M0 {9 k. u1 P0 o$ c
聽講整3D係因為日本想慳$,整3D比2D平。但係咪真就不得而之了。。! U$ N- r# k4 x+ b/ i& n2 z
) y2 ~1 z3 N7 K' e$ O$ @; X
[TPF] KiraRevo 103 (ver 2).mkv_snapshot_04.16_[2010.02.21_23.26.56].jpg ; r2 z4 G' q  R/ o
% N* M1 F0 Q5 O3 x' z3 x2 S5 p
, a; z" @7 s; s  G* [. p: \+ U5 j
真希望可以整番2D版本出嚟。。不過係冇可能。。
. F9 _: y8 Z* [# Q. ?( o" {2 o, z9 l1 [2 s! L* [+ l. R
仲有,又話會有不定期單元式故事製作,隔左都差唔多1年都仲未有。。。又係昆水的。

已有(36)人评论

moschino 发表于 2010-2-22 13:21:57 | 显示全部楼层
一向我都中意2D动画多过3D.  两位男主角样都变埋··

ngyan1600 发表于 2010-2-22 13:56:35 | 显示全部楼层
做乜學game咁用呢種3d......不論不類

kevinchan 发表于 2010-2-22 14:02:37 | 显示全部楼层
虽然我未睇过呢部动画,但呢幅图畀我第一感觉,好差

xdummy 发表于 2010-2-22 14:45:35 | 显示全部楼层
真係恐怖, o! @& n- x: B- p1 x
無眼睇..............

Milanor 发表于 2010-2-22 15:21:53 | 显示全部楼层
咁样搞法都唔好睇

阿叮 发表于 2010-2-22 21:36:47 | 显示全部楼层
阿.....兩位男主角變成咁嘅= =
; a7 |8 e8 C1 [4 n太衰了....

天使之风 发表于 2010-2-23 00:37:38 | 显示全部楼层
一向我都中意2D动画多过3D.  两位男主角样都变埋··" r/ v8 x- K- @; D2 Z# @' e8 H
moschino 发表于 2010-2-22 13:21
5 R4 g  e7 Q1 U1 H2 j, s
* j, l# q5 h. _+ q& F* t$ X" c
orange。。。。。

kwanyeung 发表于 2010-2-23 03:49:36 | 显示全部楼层
我最中意既宙人同星司都變到咁。。* k+ r- e# ?) [. }+ l; J% k
唉。。真係又愛又恨啦依家。。。
% q4 ^+ q$ |7 Q# C) f: T- w3 T有粵語先睇了。。如果TVB唔入都廢事睇。當完左。

Ace0210 发表于 2010-2-23 04:33:55 | 显示全部楼层
5 Z( Z. |8 k0 L& `0 }3 I
我唔中意睇3d架

权天使 发表于 2010-2-23 15:18:18 | 显示全部楼层
未看过的路过~~~~~~~~~~~

个人0412 发表于 2010-2-23 19:33:16 | 显示全部楼层
3D未什么好看....!罷

1234下一页