跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 估吓我想同大家講咩?超水帖不喜別入

kwanyeung 发布于2009-12-25 01:12 1317 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-12-25 17:04:39 | 显示全部楼层
你都见到啦,仲使我举报咩  h+ ^& t5 Z  Z6 ~
kevinchan 发表于 2009-12-25 13:10
你舉報左佢好辦事啊。哈哈。

熊猫仔 发表于 2009-12-25 19:23:18 | 显示全部楼层
原来喺汉字嘅字符代码...不过貌似唔得波...可能真喺要繁体先得~

kalaso 发表于 2009-12-25 19:45:16 | 显示全部楼层
你话要比晒D钱我

lych 发表于 2009-12-25 19:47:57 | 显示全部楼层
唔明系乜意思~~~~) g4 P4 X8 N3 N; p, P
~老虎咬佢~

kevinchan 发表于 2009-12-25 22:28:46 | 显示全部楼层
原来普通文档内係打唔出嚟....我都懒得装翻个MSN嚟试

Kiver 发表于 2009-12-25 23:15:59 | 显示全部楼层
超超超超超水帖一張,別咬
' h3 |3 J# w5 E4 A" q" \2 @5 ]
, n/ y9 H. ]" X1 K+ L/ r; Q% V/ w5 [按住alt→ 按32854 →放開alt
4 v) c: i8 \' A' e0 w% _$ r按住alt→ 按35477 →放開alt, R2 Q( s3 O: ~7 J/ \, J  s+ U
按住alt→ 按24555 →放開alt
# q  H, r/ ~3 e- D按住alt→ 按27138 →放開alt  * b  Q3 M! _, C/ E/ H# B. R% v
) |8 E0 b1 v) Z3 `
6 ]! |$ [3 C! D: W
就會出現我對你講嘅嘢。。: h0 M( l9 F0 \7 S; o: k9 `+ S

! P9 E) u. m, N  H; k原來要喺即時通或MSN內 ...
; L# }- @2 V( T$ t- Kkwanyeung 发表于 2009-12-25 01:12

; F7 W7 }+ Y+ r$ W
5 k0 |. M+ V' O) L; L系统无反应~~

ConvoyChan 发表于 2009-12-26 09:40:11 | 显示全部楼层
记得哩种方法 以前dos下debug用过 好似就系直接输入ascii码直接转成字。。。。。

moschino 发表于 2009-12-29 16:44:48 | 显示全部楼层
  出现这样的文字,多谢··

火灵猫 发表于 2009-12-29 22:44:47 | 显示全部楼层
好似QQ度有个代码,打出来会变成“猪”~好神奇~

ConvoyChan 发表于 2010-1-6 18:21:12 | 显示全部楼层
5使打喇 4个字 跟住系25号波。。。。
2 u0 |% `: Q" S, [; t& ]其实ascii码5系个个论坛都受个波