跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[信息举报] 依兩日粵漫社嘅速度變到咁慢嘅???

kwanyeung 发布于2009-11-16 06:05 1763 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
係咪搞緊咩嘢啊?
3 r$ G6 s. k! W1 d, u; x; z7 w) X& Y+ a9 }) `; L5 i
想話黎更新我啲帖都要LOAD幾分鐘先LOAD到。。

已有(10)人评论

kevinchan 发表于 2009-11-16 14:52:50 | 显示全部楼层
我都觉得呢排有D唔稳定!但好少出现load唔到,问题唔算严重: y) m$ A% k' f. m( X" }, A
仲有,我试过几次凌晨有1,2分钟会上唔到

aubert22 发表于 2009-11-16 18:04:37 | 显示全部楼层
我就无变化~
4 `, U# ]: g: E7 h/ O可能系开翻个加分提示啦~K社话开左果个会影响网速~

kevinchan 发表于 2009-11-16 19:16:43 | 显示全部楼层
我就无变化~
# m& b) }5 D( ^+ e可能系开翻个加分提示啦~K社话开左果个会影响网速~
7 G0 X: m/ N- Z3 }9 u9 t2 Jaubert-22 发表于 2009-11-16 18:04
我嘅情况系1,2分钟打唔开网页啵!应该同加分提示无关

kwanyeung 发表于 2009-11-19 07:17:40 | 显示全部楼层
我都係咁囉。係有時會死SERVER。隔10分鐘又上得番。

Kiver 发表于 2009-11-20 22:57:36 | 显示全部楼层
我就无变化~$ N+ s/ l7 E8 O& X8 V
可能系开翻个加分提示啦~K社话开左果个会影响网速~" w' R$ p; {: F0 q7 Q  f1 V2 \
aubert-22 发表于 2009-11-16 18:04

* A+ I; v4 W! |& Z+ A9 P) q2 w+ S8 ^* I9 V( l. D0 e
看到这提示$ W6 L1 R0 j/ a
我也要去后台关一关距看看情况
  `5 w. v, Y% ?4 |, D  {各位报告下吧! F  }4 k9 I" }4 O% p
; Z6 N* Y0 P- ~" U4 D

/ g) Q3 c9 C; ~# j! |) C* D还有可能是天气冻, F  x8 G& X% @# S1 g' @" m; A
多人在家上网的缘故/ }6 I' k! n& C0 Z5 K
5 ?. |, f% ]' i: o4 c+ R* U
中国的带宽有几可怜大家都知道的

kevinchan 发表于 2009-11-20 23:37:32 | 显示全部楼层
看到这提示
- J0 a* {% w3 f) c9 r1 D2 G! L2 H我也要去后台关一关距看看情况
3 V' K7 q" U5 U) a! _各位报告下吧2 r0 N( q# x# d, U- S
! N9 x' j6 f- F4 [2 `
6 f! J* v% h8 S. b4 a4 K8 m
还有可能是天气冻7 u/ d/ X. M. f' D
多人在家上网的缘故
0 T. u0 }2 X0 A% v. [# x
5 W' d+ n3 C: Z" ~( B" d! e6 L8 D中国的带宽有几可怜大家都知道的
8 x% y: T" D5 c3 d! g2 VKiver 发表于 2009-11-20 22:57
你讲得有D道理!但係毕竟反应速度慢嘅人係少数,我觉得可以再观察多一段时间吧,应该问题不大的

kwanyeung 发表于 2009-11-21 04:36:42 | 显示全部楼层
我海外嘅應該情況特別。應該得我係咁。。1 U- D+ E5 r% E# c+ ^
慘慘慘。

kevinchan 发表于 2009-11-21 08:12:36 | 显示全部楼层
我海外嘅應該情況特別。應該得我係咁。。
6 {$ [) B9 M4 R3 v慘慘慘。
' }% x! ]" s6 b/ v9 Fkwanyeung 发表于 2009-11-21 04:36
难道国内又得我係咁?哈哈

Kiver 发表于 2009-11-22 22:49:18 | 显示全部楼层
你讲得有D道理!但係毕竟反应速度慢嘅人係少数,我觉得可以再观察多一段时间吧,应该问题不大的, s: {6 B% Y+ ?/ }
kevinchan 发表于 2009-11-20 23:37
我又要去烦机房看看服务器什么时候上返架了~~

billiard 发表于 2009-11-25 10:43:06 | 显示全部楼层
现在很正常