[动漫百科] 近来的一些.高达30周年.高达w.tvb

jc看粤漫 发布于2009-9-5 00:23 2634 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本以为高达30周年 tvb会重播一些旧的粤语的高达 可惜……0 D( N: D" J2 k; Y- `* ^
高达W出hd的电视录制版了 当年的偶像剧不敌seed了 换了光纤竟然下载速度是3kb/s
' j5 M( V+ H, @高达30周年 op/ed合集里面那个非常清晰地w op2 真的让我很感动' B1 |' B% G+ U, S
高达30周年 op/ed合集里面有个PERFECTMISSION的特典很不错
" |0 o4 E- r2 d. ^- Z. B7 Y2 x  c- F" N- ?' i

# Y# S, z, k, ^" n3 h! V 训咯~

已有(27)人评论

res151 发表于 2009-9-5 08:57:27 | 显示全部楼层
电影出咗HD?我还真的没听说……

aubert22 发表于 2009-9-5 10:09:12 | 显示全部楼层
如果有G高达重播就仲好啊~兴G高达多D啊~

kwanyeung 发表于 2009-9-5 11:38:11 | 显示全部楼层
對高達冇愛。路過賺星夢。

kevinchan 发表于 2009-9-5 12:24:11 | 显示全部楼层
边度有得下载啊?HD高清录制版?有几清啊?

freedom246 发表于 2009-9-5 13:03:00 | 显示全部楼层
系W既HD-DVD版啊嘛,真系几清既,不过我都未下完!!有排下!!

kevinchan 发表于 2009-9-5 13:15:52 | 显示全部楼层
系W既HD-DVD版啊嘛,真系几清既,不过我都未下完!!有排下!!
$ |) g$ Q/ V, Q4 Lfreedom246 发表于 2009-9-5 13:03
应该唔係今年出的吧?我记得之前都听讲过,莫非係"[アニメ DVD] 新機動戦記ガンダムW HDリマスター版",我下载睇过,的确好清晰,准备去下载晒距

jinguang 发表于 2009-9-5 13:19:09 | 显示全部楼层
骗钱的玩意……

freedom246 发表于 2009-9-5 13:19:15 | 显示全部楼层
应该唔係今年出的吧?我记得之前都听讲过,莫非係"[アニメ DVD] 新機動戦記ガンダムW HDリマスター版",我下载睇过,的确好清晰,准备去下载晒距
! f; t6 s) A7 A" ~: skevinchan 发表于 2009-9-5 13:15

- k* _) }1 `. I1 q% T系米今年既唔系好清楚。恩!!我都系度下紧!!

kevinchan 发表于 2009-9-5 13:32:04 | 显示全部楼层
系米今年既唔系好清楚。恩!!我都系度下紧!!( Z6 q0 ?8 L) Z+ l: ?+ D* I9 w: [
freedom246 发表于 2009-9-5 13:19
你係边度下载啊?JS有资源啊,同winny上嘅一样噶!应该係人地系winny或者share上拖咗落嚟再上传去JS噶

freedom246 发表于 2009-9-5 13:34:20 | 显示全部楼层
你係边度下载啊?JS有资源啊,同winny上嘅一样噶!应该係人地系winny或者share上拖咗落嚟再上传去JS噶/ |( E4 u! A5 e" c0 f: q/ S
kevinchan 发表于 2009-9-5 13:32
" R7 J1 _; J1 }6 n2 F! Z2 S
真系?无啊,我拖BT咋,系既话就下得快咯!!

kevinchan 发表于 2009-9-5 13:37:56 | 显示全部楼层
真系?无啊,我拖BT咋,系既话就下得快咯!!
" r  }# n% Z- k; }- p% J5 efreedom246 发表于 2009-9-5 13:34
真噶,你去JS搜索下,我对比过容量大小,一样的,应该无错啦!

123下一页