[动漫讨论] 在AVP看到好东西 问点问题

jc看粤漫 发布于2009-4-30 02:12 844 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
在这里俺要强烈bs下站长 俺写完帖子没写tag而返回 结果帖子内容无晒! 又要打过~(以前的恢复功能呢? 还是俺肥猪流的眼撑太大睇过龙?), ]6 r1 U+ v& o, B; \2 c
其次俺要强烈bs下这个web2.0带动下普及的 自大的TAG功能!' S, i$ s) k0 ]' T0 O! m" _- b
& \/ o4 t. C. j8 Z

, m. O. H, J% F, |http://210.176.182.57/product.php?gid=478   0083?" j: G# f) @# t# D3 b( N6 [% y

- `' ?1 X" {, _, @% M  i& }http://210.176.182.57/product.php?gid=479
# ~& e: V" ^+ v. L  Q4 A4 B7 E8 H2 F; w: X9 J$ p3 ~5 C

- B( ^9 X+ N0 {5 c! t* b9 |- {$ d; V我想问问 平时去香港行一日  去边度买碟方便又近?
4 H( b& R  m8 N5 G# U( ]/ T7 [
上面两个我貌似无看到有人发过出来.....当然我说的是粤语的....

已有(9)人评论

aubert22 发表于 2009-4-30 12:10:04 | 显示全部楼层
呃......我都发现你讲嘅返回后内容无晒,但都唔洗BS站长嘎话~~论坛有乜BUG可以提出就系,唔洗搞到BS人地~站长一个人唔系可以知道全部嘢嘎,就系要等我地黎报错嘛~希望你唔洗太激动~好了,我入你嘅网页睇下先~

aubert22 发表于 2009-4-30 12:12:54 | 显示全部楼层
想问下呢,NTSC大陆嘅DVD机睇唔睇到嘎??

jc看粤漫 发表于 2009-4-30 17:44:32 | 显示全部楼层
想问下呢,NTSC大陆嘅DVD机睇唔睇到嘎??! c9 S6 a4 Z) h: N) |) C
aubert-22 发表于 2009-4-30 12:12
7 g' f& k& o0 y$ C1 P3 s" m
这个不太清楚啊  不过我估% N% f3 D/ t: b: H$ h
科技甘发达DVD又吴是咩新鲜物  会限制到我地咩?6 S/ U  Z9 s* d7 i: q- `

" @8 d) W% H  X' Y8 [7 c; ^& |7 C' ~" a: R1 ^: I) ?+ P; D! B
: C. a, R3 g6 c# i" _
既然不要去bs站长那么我就bs下这个 Discuz! 7 吧~

aubert22 发表于 2009-4-30 20:03:04 | 显示全部楼层
咁系DVD机睇,你自己又唔知可可以睇到NTSC标准嘅,如果睇唔到,唔通你又去买果台咩~

Kiver 发表于 2009-4-30 20:05:16 | 显示全部楼层
在这里俺要强烈bs下站长 俺写完帖子没写tag而返回 结果帖子内容无晒! 又要打过~(以前的恢复功能呢? 还是俺肥猪流的眼撑太大睇过龙?)  X! \& g6 r  b" _2 M
其次俺要强烈bs下这个web2.0带动下普及的 自大的TAG功能!, D: p4 }8 B/ ?& [
+ W- C; H; ^: g/ Y& ?

# \6 Z; r' I# n5 W- Thttp://210. ...
5 R8 R" Y& B3 F( vjc看粤漫 发表于 2009-4-30 02:12

; V8 E# s5 t1 S$ J: y5 M; k" N5 D$ d4 P- y, |1 J
写帖子无需一定写TAG都可以发布到+ E8 E/ H+ p7 u- ]) F$ s

7 x% O9 G4 k$ ]( Z3 \6 S还有返回帖子是具有恢复功能的
- R, a7 d) k: [/ X1 p
7 t% u% K  i" x# K除非你同时开着几个编辑器啦
# i" ?4 i, l0 w8 `/ y# q0 z* E9 ?4 o1 r! {+ X$ g  D
否则都可以恢复到
8 ^6 Y8 z; p) C$ p/ e/ L* D! b5 s' B* J4 L' y# l: N. |& q
在完整编辑器模式工具栏最后一个工具就有了
$ Y$ k) T: V4 ], q
. H: w5 B( U4 X2 E- i' d证明你眼大眼过龙
. M4 n" Z" J& p
9 ~; d& a7 k+ z+ I6 I还有你BS我5 b2 ^9 X) v3 y+ m. c
/ u. F9 f/ S! }, W/ _; }
我都BS

aubert22 发表于 2009-4-30 20:09:43 | 显示全部楼层
在这里俺要强烈bs下站长 俺写完帖子没写tag而返回 结果帖子内容无晒! 又要打过~(以前的恢复功能呢? 还是俺肥猪流的眼撑太大睇过龙?)  y6 x  h+ V4 x1 K( S) X9 P$ J
其次俺要强烈bs下这个web2.0带动下普及的 自大的TAG功能!
' u, j0 e0 f: B4 w% P) m
# m# z% t. [9 Q" l- c9 N
/ I6 w0 w, G0 [# G. X. k9 ]  nhttp://210. ...
0 g! w3 N" f' l2 y" S3 yjc看粤漫 发表于 2009-4-30 02:12
# p0 _( `+ e- D4 a$ e/ o
呃........我问过K社了,见见你发帖或者高级回复上面果栏工具栏,米有个是巴乸嘅(发图好过,又多左废话~如图~),点一下区,会有下拉,选"恢复数据"就OK嘎啦,咁就解决到问题~

aubert22 发表于 2009-4-30 20:11:38 | 显示全部楼层
写帖子无需一定写TAG都可以发布到  r7 W9 N# ?: c  y% ^6 {  C

) D8 ]6 q: A* w- v4 ^还有返回帖子是具有恢复功能的* ^, k$ S- E, Q+ K$ e" n

$ N9 i. E5 i5 N& l! D% N除非你同时开着几个编辑器啦
% x( ^& V0 {/ p  e3 ]! a% y+ b+ ^
9 B* |( h5 S( N2 E; k否则都可以恢复到
) m, s; p! X9 b8 b
' L7 r# J# e: t4 O' o  U7 z# [在完整编辑器模式工具栏最后一个工具就有了
2 |& a* F& C2 D9 s7 h
7 D8 B$ s3 N( \: |' ]# x/ V证明你眼大眼过龙0 d& D4 ]2 A# y- t' o: u

8 O) }, M5 ?# p  y6 J7 q  X& M还有你BS我
) \! U/ Q* {* N) q1 ~# w& R7 [2 Q0 A5 B) F. M
我 ...
0 c: X1 ]* d/ |/ gKiver 发表于 2009-4-30 20:05

0 F8 V  z9 O# p, J; }! A% B! _+ S! H呃......K社快过我添~唔洗咁激动~

Kiver 发表于 2009-4-30 21:42:47 | 显示全部楼层
想问下呢,NTSC大陆嘅DVD机睇唔睇到嘎??% ^; N+ V; A/ Q  }. k3 F, }
aubert-22 发表于 2009-4-30 12:12
; c; [0 w7 H1 ]' s2 q/ d

5 j. T( Z: [5 ~4 f; q; l, C8 P播到~~

jc看粤漫 发表于 2009-5-1 18:26:17 | 显示全部楼层
悲剧啊 又摆乌龙~
6 l4 R8 Y8 G. I8 j
" B5 N$ P$ L9 j# U3 g) z3 g
8 |: l1 k( z" X
5 f! P$ Q# G% ]+ u + P$ {* A9 r* ]" z3 O! ]* g

Y: U* F% M$ N- C* o- G' @甘有无人知 点去买呢两只碟啊