跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [黃金勇者][DVDrip][MKV][[粵日雙語][第1-48話+特典全集完]

mcnynbajay 发布于2009-7-9 09:08 19245 次浏览 308 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-7-11 13:22:11 | 显示全部楼层
加油了。更新速度好快。有邊集合唔到嘅話到時叫我吧。

aubert22 发表于 2009-7-11 13:37:35 | 显示全部楼层
呵呵~KY嘅学生~支持下先~

kwanyeung 发表于 2009-7-11 13:40:30 | 显示全部楼层
呵呵~KY嘅学生~支持下先~
) J* L- T# N* |, |1 ^' R9 Waubert-22 发表于 2009-7-11 13:37
1 Q" n+ b) p" t, D) w  I$ J, r
我冇教過佢架- - 人地自學架。。。你估好似你啊?XDD

aubert22 发表于 2009-7-11 13:43:36 | 显示全部楼层
我冇教過佢架- - 人地自學架。。。你估好似你啊?XDD3 v% a4 X, _1 w1 G9 T
kwanyeung 发表于 2009-7-11 13:40

. u( O  K+ Z- W$ K& R* E2 R好似我点啊??我求知欲强啫~我原先自己都识嘎,只系方法太慢啫~所以先不耻下问~唔问先系耻啊~

kwanyeung 发表于 2009-7-11 14:14:55 | 显示全部楼层
好似我点啊??我求知欲强啫~我原先自己都识嘎,只系方法太慢啫~所以先不耻下问~唔问先系耻啊~' }) U* v, F9 x# L/ W6 J: h
aubert-22 发表于 2009-7-11 13:43
+ f) V! o- \( {3 \6 [
我有話你耻咩?- - 我話人地自學冇跟我學者嘛- -""

150462460 发表于 2009-7-11 16:34:31 | 显示全部楼层
我也来支持楼主!

aubert22 发表于 2009-7-11 17:56:21 | 显示全部楼层
我有話你耻咩?- - 我話人地自學冇跟我學者嘛- -""3 c: Y8 B0 x7 Q9 k
kwanyeung 发表于 2009-7-11 14:14
& h4 v! b9 S' j7 ~& ~
无话你我耻啊,我咁讲啫~

mcnynbajay 发表于 2009-7-11 18:21:26 | 显示全部楼层
我查實請教佐好多合成高手嘅了~+ X! n8 `( M8 R" r- O
, p, e# J* N$ c, m4 P1 `# L3 M
當中首先系KY~迪格斯~huang~傲氣~learf等多位朋友嘅~
$ w. g7 N6 q. W! }+ w3 ~
+ @, x( \2 h3 z: C6 u, ]) E水貓就唔踩我~

aubert22 发表于 2009-7-11 18:44:51 | 显示全部楼层
我查實請教佐好多合成高手嘅了~* n8 {2 s9 _+ q
4 r6 Q. p- k0 o4 Q
當中首先系KY~迪格斯~huang~傲氣~learf等多位朋友嘅~  P& l% K( ]# }
% w; ?6 N" t# [' G, r5 L  p+ ?: k2 e
水貓就唔踩我~; e- O# T5 I- ?: G/ D7 G* X+ l
mcnynbajay 发表于 2009-7-11 18:21

2 i* t  Y! K& [# Y- d晕~我唔系唔啋你,系KY话帮我讲话我唔得闲,乜原来区无讲嘎~

cps24 发表于 2009-7-11 22:40:35 | 显示全部楼层
下离睇睇先得

2497341O1 发表于 2009-7-12 08:11:48 | 显示全部楼层
话说我合《勇者急先锋》个阵, 第38集都系cut左成2分钟左右。    D画面一标血就cut。。  有个人物出场的镜头又cut。。     但系我不断修改, 最后的效果我自己觉得完美啦。 咔咔。   $ `7 E9 l/ Z" S# y
我觉得合成速度唔紧要,  最紧要系质量,  因为好多人down你的合成版。  当然力尽完美啦。所以楼主你都要加油呀。     话说我合好之后还用播放器微调, 睇吓会唔会有更好效果~

183334257 发表于 2009-7-12 09:07:00 | 显示全部楼层
呵呵,有人合成黄金勇者就好了,多谢晒先