跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [黃金勇者][DVDrip][MKV][[粵日雙語][第1-48話+特典全集完]

mcnynbajay 发布于2009-7-9 09:08 19484 次浏览 308 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-7-18 17:04:51 | 显示全部楼层
我噙日传嘅果两集高达00,搞左自动关机,推算时间系上完晒仲要过两个钟先关~但岩先翻到黎查看无~晕~唔知系米遇到你呢个问题~

aubert22 发表于 2009-7-18 17:09:57 | 显示全部楼层
岩先试下睇系米好似你咁~再重传果两集,发现即刻变成100%,呵呵,原来上传成功,只系未系文件管理度显示到啫~吓死~

mcnynbajay 发表于 2009-7-18 17:33:07 | 显示全部楼层
我知道仲有呢個方法嘅~
+ P3 Z" P# k4 Y& O1 S# n4 X; M1 t好試亞歷山大都介紹過的~( M' R! M; ?# a- }( z
唔記得個網址,頭先試過用sharebee~一味傳傳下失敗" Z# |  I% \" ?& n( U
且有文件容量限制,最多只得150M,要分卷來傳好麻煩~, a7 y9 \, X/ \& w: o( u/ u9 x  }9 }1 g
4 L9 v0 v) \3 J8 e0 F
水貓,你只系無把傳OK的link復制姐~" V* Y( `; t+ |! u9 k9 g
我系完全響應唔到MU的伺服器~佢蔑視我~~

aubert22 发表于 2009-7-18 17:35:25 | 显示全部楼层
我知道仲有呢個方法嘅~
) u/ C. |5 L$ \6 e% X( j好試亞歷山大都介紹過的~# |: [- t* q0 A9 J$ l2 o" z3 N
唔記得個網址,頭先試過用sharebee~一味傳傳下失敗
/ Y9 m) R( n( k' P1 E且有文件容量限制,最多只得150M,要分卷來傳好麻煩~% t7 L& [- X+ g# b0 W" o
1 `$ [+ f9 y% ~9 K) s
水貓,你只系無把傳OK的link復制姐~
# k1 P" \3 I/ d# ~+ u& x2 t/ i我系完全響 ...- z6 P5 @; y' e0 ^2 q1 q
mcnynbajay 发表于 2009-7-18 17:33

& V; }, D; L: `" Y& p我知我系复制OK Link,但我起初以为我出左去嘅时候区上上下就出现你嘅问题,因为我试过~~

ninaomu 发表于 2009-7-18 17:55:20 | 显示全部楼层
确定要删除了麽?先帮你关闭下沉吧

熊猫仔 发表于 2009-7-21 12:46:17 | 显示全部楼层
唔好啊!!!我精神食粮嚟噶!!!~~~

ninaomu 发表于 2009-7-30 06:52:16 | 显示全部楼层
咁两边就总共积压咗成40集未down了,唉

mcnynbajay 发表于 2009-7-30 07:44:18 | 显示全部楼层
硬盤問題煩緊~
- O3 k; v2 `, q  n$ @都積聚了好多精品未收~

ykcheung 发表于 2009-7-30 08:51:10 | 显示全部楼层
恭喜樓主連載再開

艾米尔 发表于 2009-7-30 09:01:07 | 显示全部楼层
终于MU下载同粤漫社都重新连载喔,加油 mcnynbajay.

fullmetal 发表于 2009-7-30 13:31:02 | 显示全部楼层
支持楼主继续连载

lmf1127 发表于 2009-7-30 19:49:12 | 显示全部楼层
好野~支持你呀~