跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [黃金勇者][DVDrip][MKV][[粵日雙語][第1-48話+特典全集完]

mcnynbajay 发布于2009-7-9 09:08 19248 次浏览 308 位用户参与讨论     [复制分享主题]
billiard 发表于 2009-7-10 21:20:34 | 显示全部楼层
以后再考虑下

xiaojim 发表于 2009-7-10 21:58:17 | 显示全部楼层
慢慢來

mcnynbajay 发表于 2009-7-10 22:28:14 | 显示全部楼层
FTP帳號一個月后就過期嘅了~, w' R' C/ t- h8 y6 T- Y2 H3 x2 P, W  u
- U+ K1 ]$ F  {: B
仲慢慢來~咪到時凍過水

mcnynbajay 发表于 2009-7-11 09:24:30 | 显示全部楼层
第06集~呢次算最難搞的一集了~% I4 C: q6 b9 A
足足cut佐有分幾鐘,且cut得好多段~
+ u& {" y# ^, `: T! O/ K5 r: x/ [, x調整方面有d難度~合得唔好,無見怪!: e4 {, t' {% B0 e

& _0 h4 w. R/ T# k$ O仲有MU上傳神神地~
2 D' G: ?% M. _- S/ L只好傳音頻先~而片源未播前已分流佐!

平常心 发表于 2009-7-11 09:36:27 | 显示全部楼层
如何自行封装?教一下我?{:5_339:}感谢!

ninaomu 发表于 2009-7-11 10:35:07 | 显示全部楼层
第06集~呢次算最難搞的一集了~
# p) k: C9 ]/ N/ O2 x足足cut佐有分幾鐘,且cut得好多段~6 j, O  y- T5 [$ C, S) B
調整方面有d難度~合得唔好,無見怪!$ _/ G0 }4 {1 V4 e6 R2 o

! }4 E9 B2 T7 a" r% _) c仲有MU上傳神神地~
% k. B6 _$ g( [* {6 ~只好傳音頻先~而片源未播前已分流佐!
# V, l. \6 ]! M9 a, kmcnynbajay 发表于 2009-7-11 09:24

+ W8 |' P$ z3 f; @- L# l8 m, X" h  _无几分钟,两分半钟啫。。。后面劲cut的预计会有第17集

熊猫仔 发表于 2009-7-11 10:55:19 | 显示全部楼层
音频已经同片源对好了吗???

mcnynbajay 发表于 2009-7-11 11:00:26 | 显示全部楼层
若果系連續cut分幾種就易辦d~
, |; c9 b4 o! y* R- y$ t# i- |" g4 i: j# S. p5 a7 D
但間斷甘cutdd,好難搞了~
. Y( H. l6 y7 d4 S* e
8 R3 p; c; e3 ?+ e嗯,有些瑕疵甘對好了!

熊猫仔 发表于 2009-7-11 11:05:20 | 显示全部楼层
如何自行封装?教一下我?{:5_339:}感谢!
1 P5 W7 r# s4 g1 _! ^) k% X平常心 发表于 2009-7-11 09:36

# ^6 R  V% z2 _$ P: A
* O$ y- z* p3 O# B$ i用呢个软件mkvtool,超简单,一睇就明

kevinchan 发表于 2009-7-11 11:09:14 | 显示全部楼层
先支持下,又一部合成作品

熊猫仔 发表于 2009-7-11 11:09:40 | 显示全部楼层
若果系連續cut分幾種就易辦d~
% f; g; p& L) n" C: r5 _/ G% v' L3 C
/ A& s! W$ t- D7 y4 G0 M但間斷甘cutdd,好難搞了~
) F! K5 j5 c7 E* b. \4 ?/ I/ W6 X; p* F1 o4 I+ k
嗯,有些瑕疵甘對好了!" _- o! F! |+ V( a: e
mcnynbajay 发表于 2009-7-11 11:00
9 p7 T) W9 P( d3 w8 p2 O( I; Z
& j. a+ ^4 m* J, i/ _
喺啊~!!!偶然唔知边度少佐0.几秒,好鬼难对啊!!!' N# k- t' b* g7 |1 N  e- O7 @6 G& c; M
以前我想做合成,搞过几次都对唔好音轨,郁闷~~~
; f& y/ D: i6 w  U对好音轨封装就超简单了~

forge軍曹 发表于 2009-7-11 11:16:23 | 显示全部楼层
唉...MU都唔知點下載...大陸地區登錄唔到..