[其它更多] (JS永久+MU网盘)【美少女战士 初代】[XOUN粤日合成版46集全]

马桶帅哥 发布于2009-5-26 09:35 41636 次浏览 645 位用户参与讨论     [复制分享主题]
richoly 发表于 2009-5-28 22:33:07 | 显示全部楼层
美少女戦士セーラームーン 第27話 「亜美ちゃんへの恋!?未来予知の少年」.mkv! e0 c$ T8 s; N1 x: P! [8 l3 r
http://www.adrive.com/public/92a ... 5190468c4093dd.html" l/ _- I" o' Q; o( k: n+ y
美少女戦士セーラームーン 第28話 「恋のイラスト、うさぎと衛が接近? ...
/ H5 c4 Y+ N3 I3 AXoun 发表于 2009-5-28 13:00
" `% W0 x  r) G6 ]! ]8 ]2 a% o
( z* @! e$ E/ u0 Z: ^  [
30话都系唔得嘎呢

ninaomu 发表于 2009-5-28 23:20:25 | 显示全部楼层
40、41阿huang唔喺发布了VCD粤语音轨咩
5 |1 P! j7 ^- t6 o仲有,纳米盘好快过期,楼主既然喺杂锦网盘合集、对过期链接需及时删除

richoly 发表于 2009-5-29 00:04:38 | 显示全部楼层
mu空间,第04话http://www.megaupload.com/?d=8NEK4HDC
/ @: A  @4 b6 k$ C3 a9 b+ ? $ j& p- L% [$ v8 [8 l
阴功~~传左成3个钟先up左一集咋,大家有排等咯

ys6_hins 发表于 2009-5-29 00:06:25 | 显示全部楼层
40、41阿huang唔喺发布了VCD粤语音轨咩
! e9 o3 Q, O3 k仲有,纳米盘好快过期,楼主既然喺杂锦网盘合集、对过期链接需及时删除* u& d2 }5 [0 Q% Q. x
ninaomu 发表于 2009-5-28 23:20
+ K2 x; X; V: @  N: j7 E) N

$ K8 p5 I. O7 B  K納米盤我放了去 個人空間 的說... 它那邊說是永久的...

kwanyeung 发表于 2009-5-29 03:13:20 | 显示全部楼层
希望今個星期可以上傳MU吧。上個星期痴左線搞到除左鋼鍊咩都更新唔到。再上傳唔到就死比佢睇

venuschen 发表于 2009-5-29 10:46:03 | 显示全部楼层
thank you so muh

ykcheung 发表于 2009-5-29 16:10:50 | 显示全部楼层
嘿嘿,支持一下雜錦網盤

real88 发表于 2009-5-30 01:25:20 | 显示全部楼层
thank you very much.
% A% [7 f+ }( \' B$ W# i7 B8 G* cthis is cool1 A9 W7 d4 G" j. P
This is amazing

大天使007 发表于 2009-5-30 07:38:34 | 显示全部楼层
啊........三百几兆一集实在太大了,有没办法减肥啊??

ykcheung 发表于 2009-5-30 08:39:27 | 显示全部楼层
想要減肥,自己壓rmvb,或者刪除日語音軌或者粵語.

彩虹V佐助 发表于 2009-5-30 13:36:30 | 显示全部楼层
第2集文件删除了吗?下不到!!!

richoly 发表于 2009-5-30 18:46:25 | 显示全部楼层
第2集文件删除了吗?下不到!!!% Z1 M  a0 K( K" T' s9 e8 x
彩虹V佐助 发表于 2009-5-30 13:36
: D1 S% p* ~7 J) |

F& K) ?) P6 w4 f6 O去MU啊