[其它更多] (JS永久+MU网盘)【美少女战士 初代】[XOUN粤日合成版46集全]

马桶帅哥 发布于2009-5-26 09:35 41630 次浏览 645 位用户参与讨论     [复制分享主题]
马桶帅哥 发表于 2009-5-27 17:21:23 | 显示全部楼层
等MU才下载,依家先支持下!
0 N% s5 B/ A, ^6 d- N: f8 n$ r: L雪比 发表于 2009-5-27 15:27

, S. O3 b2 Q7 ~  x. ?7 t0 n9 ^' g" {; N

8 |* T* I4 y: F, S; ^0 e, @5 r: S
0 U! d# A" v: e: O0 m7 K, [劝你而家快D吓~~~ 因为我到而家都未收到MU连接。 而且而家呢个网盘的下载速度比MU快N倍,提取也不用等,相当于HTTP直接下载。
0 j  j. m: m+ y6 k5 G4 K我就是想你们快点下才用这个网盘的。
, @3 G9 Z/ Q3 K- @4 [7 r4 f* p% e; B- u- P
你们都下好了我就更新后面的了,我不想拖着这个一两个月。尽量在最短的时间内更新完。

mcnynbajay 发表于 2009-5-27 18:41:38 | 显示全部楼层
果陣未下到~7 ~" v6 e' M, u6 Z
終于等到有人補檔~
8 ?- a4 ]5 h8 v' J% J- W萬分感謝~' w+ Y+ w. w5 {' H; ?6 Y! o, o
得閑都會幫樓主分流去MU空間嘅

Xoun 发表于 2009-5-27 18:49:00 | 显示全部楼层
真系抱歉..麻烦到你地..!!!
7 m: n4 K- E5 B3 m! u+ g之前系学校上传速度快,补档较为容易.不过翻到屋企就慢到死..所以补档就成左我一大烦恼,恩..
2 B. t7 S. h! i. K; A/ C依家只希望JS唔好倒塌.

aubert22 发表于 2009-5-27 19:10:38 | 显示全部楼层
人家 huang 的 美战S 最后16集加起来也是25星梦# t# t* G, p( z' \' O- |4 i
. r" v1 U8 t. k+ Y4 u
我这里是 全套初代46集 25星梦  这样也贵?' a1 D) i5 }, k; e2 ~; E
马桶帅哥 发表于 2009-5-26 20:17
0 j3 B! F2 ~: Z3 X
原来系全套~失敬失敬~

马桶帅哥 发表于 2009-5-27 19:25:13 | 显示全部楼层
真系抱歉..麻烦到你地..!!!, u! K, |3 Y. X% r( m
之前系学校上传速度快,补档较为容易.不过翻到屋企就慢到死..所以补档就成左我一大烦恼,恩../ A- D6 Y) {8 y" F+ U8 L6 c0 d  ^6 {' x7 [
依家只希望JS唔好倒塌.
1 Q5 z3 [; ]- E% P  g. I( cXoun 发表于 2009-5-27 18:49
& `8 a: H& Q* H0 u+ n1 B

2 d, o# b7 j; o7 b' W: L' o/ M
, t/ m9 p% y/ u
2 ]2 @4 W& S2 _* s8 a1 i多谢你就真啦,甘辛苦搞完初代就搞最后星光。5 ^/ J7 J' d3 m& R+ C9 k
" O  E0 S2 \9 M4 I2 x' |  n
我哋都系出吓自己一份力姐。
) Y& G% Z  ~; C! A7 n  [  q; p
3 z2 m; x8 n$ R& z2 ?& b% ?: b我呢个QQ中转虽然静系得7日档期,但系下载速度超快,我在学校能有2M一秒。已经有人帮手上传紧MU同埋JS。我提供的只是让你们在短时间内尽快下到。: F; y. i5 }# G, g2 y% C
至于后期如何维持活档,就靠大家了。. W: A" P+ x- a. p0 \1 v: a) a

( I0 ]" {6 R: b/ t0 N) o
4 b2 K% }* b; _5 x3 n6 Q迟些就在顶楼更新 连接,然后我就继续更新QQ中转。

kwanyeung 发表于 2009-5-27 20:22:00 | 显示全部楼层
請問你係咪想我上傳去MU?- - 1 `8 v( E! Q, z. H; p; N
如果你靜係靠我既要等好耐- -。。。因為我上傳速度有限。。。
& E& X; _3 s8 X4 ~! r7 g( f
4 l: b1 y5 k, u7 q( P1 C我以為你會用RS?? 如果QQ一次只可以更新3集。咁不如用樂都啦。聽講上傳都好快。。。速度同QQ一樣。。5 k: N7 l4 U- U+ ]4 H4 V/ l
保存期仲有15日。。  _, H/ @2 D& ?) ^
: x) {1 b9 f5 u& s: E# M$ z
我星期六再來下載多謝先。

马桶帅哥 发表于 2009-5-27 20:39:41 | 显示全部楼层
請問你係咪想我上傳去MU?- -
1 r+ o& F2 O+ o7 X如果你靜係靠我既要等好耐- -。。。因為我上傳速度有限。。。
5 H" u7 ^& M2 C/ C. H- s7 O! f$ q0 f# e; |2 u$ M
我以為你會用RS?? 如果QQ一次只可以更新3集。咁不如用樂都啦。聽講上傳都好快。。。速度同QQ一樣。。2 Z5 v* u0 r9 F7 I9 x/ D) `4 F# ^
保存期仲有15日 ...1 T# P; V3 E; y* j2 }2 w% E
kwanyeung 发表于 2009-5-27 20:22
4 C8 i! U; L  Y  C4 f9 u' v+ [

2 [. L! z! j0 Z5 }4 c, g8 c
1 B: F; [: [7 l. c5 Q6 L9 G" X: \有人帮手传紧JS。, y0 u3 X: g; I& p) L  H' b
! L. \* ?1 u. S! K* h
唔紧要,你/大家得闲就传,有LINK俾我我都摆晒上去,如果无link,我暂时唔更新,一直续期当期个3集,直到有人发长期link为止。" Z6 V' [% h+ G% U/ R' r
更新速度取决于你地俾link的速度。你地三个人分别传一集(你地中意乜网盘都得),我都可以继续更新了。& Z. M  w+ ]- }5 g5 F, O

, k6 x" w. g6 q) {% q) X2 |3 GQQ呢个盘主要系下载实在太方便,好快。如果系经常关注呢张贴,其实系可以好快就收集到我发个D。

okg886 发表于 2009-5-27 21:41:52 | 显示全部楼层
呵呵..辛苦了 纯支持....% D/ J# ]8 u4 y  D* `
没空间啊...啊呜

billiard 发表于 2009-5-27 22:45:04 | 显示全部楼层
tian天杀的网速,只好一日传一部JS

mcnynbajay 发表于 2009-5-28 01:20:27 | 显示全部楼层
其實X兄的第1-3集的MU鏈接仲有效(梗系啦,保存期長)2 q; t0 P: r2 {" x
我亦試過重復上傳~一下子就OK,再證實樓主的版本系名副其實的X版來嘅~

kwanyeung 发表于 2009-5-28 03:07:20 | 显示全部楼层
邊個會傳去JS???) s7 I7 o: a3 _" w7 Y/ n
樓主建議你去番X兄既POST下載佢個合集。
' Y5 j, s8 r4 V5 k  y佢仲有大約10至20集既MU連結下得到。。。

kwanyeung 发表于 2009-5-28 03:07:29 | 显示全部楼层
邊個會傳去JS???
9 [9 ~6 Z5 ~$ z3 L! L# w樓主建議你去番X兄既POST下載佢個合集。4 u$ }/ w1 k6 r
佢仲有大約10至20集既MU連結下得到。。。