跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

突然間上傳唔到去MU。。

kwanyeung 发布于2009-5-25 01:39 734 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知係咪掛緊SHARE關係,MU MANAGER上傳完全冇速度。。: W  ~/ w! u  h7 _! {# }; E7 h
不過就算掛緊應該都會有小小速度。: I  w( o' ^+ k
之前上傳鋼鍊同DOREMI都得。但依家上傳DOREMI第五集同數碼暴龍就冇反應囉。。。
& C: E$ h9 P* R. b$ ^4 D* ~9 Q8 Y3 }& e/ W
上傳唔到合成版就要暫停更新一段時間囉- -。。。8 ]7 r( E% o9 W/ A8 c
( I# Z; J4 {$ c
希望隔一陣會好番。。

已有(11)人评论

平常心 发表于 2009-5-25 01:53:09 | 显示全部楼层
问题不大,下载完工晒后一次上传就得.{:5_339:}

kwanyeung 发表于 2009-5-25 02:51:43 | 显示全部楼层
0 M; _2 z4 h5 {5 @1 J, ~4 U! w  v; m8 d* I4 X  K: }% V
反而樂都好似上傳到。。但速度慢一倍。或者暫時將細文件傳去樂都先。例如字幕音頻依類。
  l9 \: e9 F) Q9 V/ u但100MB上檔案都係等MU正常番先上傳。

alexhus 发表于 2009-5-25 08:11:45 | 显示全部楼层
问题不大,下载完工晒后一次上传就得.{:5_339:}
6 t$ L, q, B, Q: O平常心 发表于 2009-5-25 01:53

. Q% }1 z+ V, |) h. J你点用到表情啊???我而家仲未用到啊,请教下。。。

aubert22 发表于 2009-5-25 11:22:08 | 显示全部楼层
高级会员有乜怕~等下就无事啦~哈哈~

huang 发表于 2009-5-25 13:45:33 | 显示全部楼层
好消息来的,

hello556 发表于 2009-5-25 14:59:51 | 显示全部楼层
LZ唔用其它下载工具,冇理由会上唔到...

kwanyeung 发表于 2009-5-25 23:11:13 | 显示全部楼层
好消息来的,: i# k9 V* W3 J! E0 ^" K  n& @. W
huang 发表于 2009-5-25 13:45
# L) h7 P: J" _
有幾好??@@ 你唔係MU 支持者嗎?+ ]% e4 M2 f2 \7 Y
下星期再上傳唔到就休息一排。

jmlee 发表于 2009-5-28 16:26:38 | 显示全部楼层
我连入都入不到啊,这短时间,都不知点解!

masato 发表于 2009-5-28 17:55:44 | 显示全部楼层
- =||老问题 MU是不是就上不到 咋就是这么RP的下载完我的女神

xiaojim 发表于 2009-5-28 18:41:36 | 显示全部楼层
- =||老问题 MU是不是就上不到 咋就是这么RP的下载完我的女神% o: t  {5 @# O
masato 发表于 2009-5-28 17:55
  _% C# [5 |( n% |$ b
可憐啊

Danted 发表于 2009-6-1 19:53:17 | 显示全部楼层
都系一時時啦