跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創DVDRip][寵物小精靈劇場版10部合集][粵日雙語繁簡字幕][x264][新版已全數更新]

kwanyeung 发布于2009-4-25 14:17 59400 次浏览 595 位用户参与讨论     [复制分享主题]
leafir 发表于 2009-4-27 04:37:00 | 显示全部楼层
雪拉比是重压的版本吧?更新得几快下哦,

kwanyeung 发表于 2009-4-27 07:33:47 | 显示全部楼层
雪拉比是重压的版本吧?更新得几快下哦,
5 n, S) `( b7 R" z* qleafir 发表于 2009-4-27 04:37

' o7 {6 s8 S0 v8 z! d, X你冇睇我貼左2幅圖比你比較畫質咩= =

herod 发表于 2009-4-27 17:45:40 | 显示全部楼层
支持一下
: @3 I8 s2 Z8 u) ^( f3 g想問一下樓主用咩壓H2649 {, |8 G3 i+ ~
MEGUI?MEDIA CODER?

Laputa81 发表于 2009-4-27 19:22:51 | 显示全部楼层
喺唔喺有某D嘅画面唔喺16:9咖???
2 N' o! [, }. ]$ o
) A. r8 e( W( q/ t2 z+ V10)決戰時空之塔 帝牙盧卡VS帕路奇犽VS達克萊伊
% A7 q8 k& ?( {' v' v4 T喱套我下载咗解压发觉个画面喺响4:3同16:9之间~~~
3 s7 a/ M6 f4 T( S  n9 z7 M( ]* M感觉上画面好似喺两边向中间压扁咗DD噉`````

kwanyeung 发表于 2009-4-27 20:23:38 | 显示全部楼层
依套係我用番原DVD解像度嚟壓。所以又唔係4﹕3又唔係16﹕9- -
/ {3 m6 @- ?% Q
4 d5 F! w" K0 s, }, @不過依套會重壓番做16﹕9。你唔見我寫住會重壓依套?

ykcheung 发表于 2009-4-27 22:04:27 | 显示全部楼层
好正的資源,可惜呢今日上到去MU,下載肥咗.

wenwen 发表于 2009-4-28 17:35:27 | 显示全部楼层
支持,不过有全部那就更好了!谢谢共享!

ngyan1600 发表于 2009-4-28 18:43:30 | 显示全部楼层
1024x576算啦~唔好識罵我唔識話自己喇~

ngyan1600 发表于 2009-4-28 18:44:51 | 显示全部楼层
我上傳緊蒼海王子同利基亞; K9 K6 m/ G* A8 r
我會係msn俾你,等你自己發,方便發同一個帖嘛,不過呢,希望我壓既呢兩傑你唔好收錢--"因為唔係你壓既!

kwanyeung 发表于 2009-4-28 20:19:50 | 显示全部楼层
其實係NNM提議先試下0 0$ u: f! \7 |, |! X8 B( f/ r, s
不過效果不理想﹐﹐所以我壓720*400算。

kwanyeung 发表于 2009-4-28 20:22:13 | 显示全部楼层
我上傳緊蒼海王子同利基亞4 p7 S; p  M9 \1 }$ N/ J
我會係msn俾你,等你自己發,方便發同一個帖嘛,不過呢,希望我壓既呢兩傑你唔好收錢--"因為唔係你壓既!
  ~, P# ?- l- Y3 U; B; [ngyan1600 发表于 2009-4-28 18:44
& @6 }" M, t) Z! w
你中意既話我幫你收$都得XDD5 q3 Z  V% ]8 P; F+ p
不過我知你唔收開$。
# |) d; c1 k4 H* r- V/ f
- _5 m5 C2 I/ S* C; t. D& }, Y我唔會咁衰攞人地d野收$。

ngyan1600 发表于 2009-4-28 22:34:37 | 显示全部楼层
你中意既話我幫你收$都得XDD
. `( p, A1 d  j8 M+ `不過我知你唔收開$。
; ]0 A  W9 p- @1 i/ S7 ]7 i9 f9 w/ o. N! |# H
我唔會咁衰攞人地d野收$。" r3 `% v' V  f5 v6 \; {
kwanyeung 发表于 2009-4-28 20:22

! V; l1 [, @7 n* O咁既畫質~如何~~