跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原創DVDRip][寵物小精靈劇場版-超夢夢反擊戰,比卡超的假期][粵日雙語中字] [H.264]

kwanyeung 发布于2009-4-13 09:48 2479 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【片  名】寵物小精靈劇場版-超夢夢反擊戰+比卡超的假期
; [6 ~0 Q0 X7 W
影片格式】mkv
- S/ F7 C" G5 V* B8 a& J【視頻編碼】H.264     [  720*480  ]: \. ?, L2 ^  N' h
【大       小】700+679MB( j" A+ Y" P9 x* \' |- {
【死檔日期】3年無人下載
' g$ F" I0 q' x【語言字幕】TVB粵語,日語, 繁簡中字
" _+ r: e6 r- a$ `  ]【音  頻】AAC
/ ^! v! v. C7 Q5 O: ?【儲存空間】MU
6 K6 |' z: R! K. j/ k/ p3 i$ G  ]4 f* v7 h, h
依隻DVD冇黑邊。同埋有啲人話太大- - 所以壓細左。/ ^' G5 g# L" R6 q- F6 o
講多次- - 我係壓完比較原圖再睇幾分鐘覺得畫質滿意我先會上載。太大嘅話你可以轉做RMVB。5 y& @. z1 d. E6 t
況且計番分鐘同日本RAW都係差唔多大小。靜係日語音頻都200MB啦。" c# M" n1 q( S/ t# @) ?. S$ y
7 _3 k7 o( v/ Z
比2幅圖大家睇吓。一幅係原版DVD。一幅係壓完出嚟。( v" c3 E0 z/ O7 E$ \- w
我唔會講邊幅係原圖邊幅係壓完。等大家比較吓。* |7 g# s- z2 Q4 ~& n
7 f( A6 ]( S9 i8 R1 O, k

7 D5 y- i5 y+ w, L. R8 K
9 G% a; t- _2 T$ z) g/ t% d& O# [# ?9 f/ y" |& H5 M
   0 f; w; C8 g% D, ?9 v, B

mew2 strikes back.txt

92 Bytes, 下载次数: 23, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

lych + 10 + 80 + 2 经典之作,多谢分享。

已有(22)人评论

wwy1205 发表于 2009-4-13 10:14:00 | 显示全部楼层
good ar~~~) I  a% m# e& D6 B
i wait it for a long long time
& r/ Z5 A* k; U2 W; o# Bthank you

GavinDX 发表于 2009-4-13 10:20:49 | 显示全部楼层
本帖最后由 GavinDX 于 2009-4-13 10:22 编辑 2 l& q% \& i6 J0 q) x; u$ X# x3 [$ x

1 G- y. R8 c2 w6 P: Y正啊!终于都等到啦,多谢晒。" t5 v  @/ ~) m4 E! Y! L" |# M
如果我对眼冇问题,第二幅图应该系原图,系米?
) P% |7 x0 r$ q9 h7 D8 Q! T2 v我要尽快释放空间先得,实在令人太兴奋啦,等左咁多年,终于都可以收藏啦。

kwanyeung 发表于 2009-4-13 10:53:43 | 显示全部楼层
唔緊要。有大把時間等。所以唔洗急。
4 s. R% U! T0 w8 T普通人都應該睇到小小分別嘅。但係播放果時就唔多覺。

小肥牛 发表于 2009-4-13 12:18:48 | 显示全部楼层
好东西,很感谢楼主分享的说!~~

小肥牛 发表于 2009-4-13 12:18:49 | 显示全部楼层

评分

遗忘爱 -5 重复发帖

小肥牛 发表于 2009-4-13 12:18:49 | 显示全部楼层

评分

遗忘爱 -5 重复发帖

sjw02dg04 发表于 2009-4-13 13:42:11 | 显示全部楼层
稳左好耐~  终于稳到啦 ~~~不过无钱买  晕低

洋波 发表于 2009-4-13 17:21:21 | 显示全部楼层
好看的经典。

Laputa81 发表于 2009-4-13 18:43:59 | 显示全部楼层
正啊~~~( Q* R( V' b+ Y
& s/ s, ~4 x) C, N" ?5 g
我唔客气喇!!!

KO999 发表于 2009-4-13 19:29:31 | 显示全部楼层
终于有合成版啦!!!!

lych 发表于 2009-4-13 22:06:57 | 显示全部楼层
好,唔错,收低先。多谢。" v1 o/ ~. F0 u0 j# w7 A
PS:如果有ISO就最好了。

12下一页