跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創DVDRip] [多啦A夢劇場版 - 宇宙漂流記] [H.264] [粵語無字] [更新版本2]

kwanyeung 发布于2009-3-7 13:55 6336 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【片  名】多啦A夢劇場版 - 宇宙漂流記
# T) n. O: V: Y
影片格式】mp4
& @  i3 d# W5 u& z# l【視頻編碼】H.264* f6 t- I0 E, e
【大       小】770MB+ p  @$ s$ ^6 l: a
【死檔日期】3年無人下載* |2 X5 [% h0 c2 P/ B7 `
【語言字幕】TVB粵語,無字
2 C) l' a* I/ f) p【音  頻】AAC
) J+ K9 a7 f( ~! o$ R【儲存空間】MU
- z( ]% T% F! z( {/ R

3 M+ f: k% h! c$ W4 c3 X" b畫質唔係話太好,因為CUT左上下黑邊。
8 |4 x! p1 I& U* u6 ^DVD冇提供字幕同日語- -所以整唔到雙語版,唔好意思。# }. j. t0 \) n3 P+ }$ A/ ~
3 U( Q2 j. y& N5 F4 E  F
個FILE大就大左小小,不過可以話同原本DVD版本冇咩分別^^

* `) Q- J: i  P; Q1 ], N5 a" C: Y! x) U  }& b
V2同V1基本上係冇分別,只係V2 冇CUT黑邊過龍。同埋V2音頻搞大聲左,同埋BITRATE 係96,V1只係64。96當然就好啲啦。。( X$ P. Y. O0 [* W; Z, Q6 K
已經DL左V1就唔建議DL V2,因為真係冇咩分別。- -"""
( O( {. P; t* B8 m

- f; f/ ~6 R9 W: E) B( y% T) f1 x
1 W; D+ u: Q2 Q6 m
. O+ `3 {* k0 V  [4 ?4 U9 ^
: m: X4 N$ M: e7 `+ P7 J
" S6 Z6 e$ m; m' W8 P[ 本帖最后由 kwanyeung 于 2009-3-8 08:37 编辑 ]

Doraemon Nobita Drifts in the Universe.txt

37 Bytes, 下载次数: 54, 下载积分: 社区币 -5 星梦

V2版

评分

遗忘爱 + 6 + 50 + 2 原创内容
alexhus + 2 + 26 + 1 支持原创。。。

已有(54)人评论

ykcheung 发表于 2009-3-7 14:39:09 | 显示全部楼层
撐樓主.

alexhus 发表于 2009-3-7 14:53:34 | 显示全部楼层
支持啦。。。 % w$ h0 e; b$ X+ I+ {/ d' H
多拉A梦我最钟意。。。

雷超 发表于 2009-3-7 17:12:23 | 显示全部楼层
MP4啊。。。。不下了。

457092973 发表于 2009-3-7 17:23:02 | 显示全部楼层
清一点的就更好,好耐无睇多拉A梦了

seed22 发表于 2009-3-7 20:06:28 | 显示全部楼层
楼主终于把自己的收藏给分享了,多谢.

ninaomu 发表于 2009-3-7 20:33:56 | 显示全部楼层
虽然同係TVB粤语版,相信哩個嘅画质应该比我好耐以前收果个要好,多谢晒~~

shason 发表于 2009-3-7 20:59:25 | 显示全部楼层
这出我没收到dvd.支持阿

kwanyeung 发表于 2009-3-7 21:16:35 | 显示全部楼层
原帖由 雷超 于 2009-3-7 17:12 发表
7 Y( g" S: n; ]4 eMP4啊。。。。不下了。

* F5 W' K, B- ]/ i  nH264 係MP4㗎啦- - 有雙語我就整MKV。。。

kwanyeung 发表于 2009-3-7 21:18:19 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2009-3-7 20:33 发表 % g0 [: N9 `$ N3 U4 t1 S0 L. o
虽然同係TVB粤语版,相信哩個嘅画质应该比我好耐以前收果个要好,多谢晒~~

3 T; J) }" @$ q2 B
& a0 k6 ~2 ^! y. o  i  D) pCUT左黑邊畫面拉長左,所以畫質已經差左啲- - 但係唔CUT黑邊又好似唔多好。

billiard 发表于 2009-3-7 23:33:17 | 显示全部楼层
我不介意DVD ISO原版

ninaomu 发表于 2009-3-8 00:52:16 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-7 21:18 发表
4 W6 u! P5 _7 q  Q, ?; `, w, k: L6 f
/ C* U  n+ p5 [! G1 }; G! p1 m
  \$ U  ~8 B  wCUT左黑邊畫面拉長左,所以畫質已經差左啲- - 但係唔CUT黑邊又好似唔多好。

! Z& c- D0 Z9 H" a! u+ D) j$ _! O貌似黑边cut到过咗笼,连动画画面本身都cut咗一部分,连字都无咗一部分。。。6 U5 Y( K: n1 d: {6 F, Z
00.jpg 4 C' Y( m# s6 _; \. `2 f) ]
; L* o  [; c1 |0 E" a9 F% J
而且画面拉长咗感觉有啲怪,可能唔cut仲好D,都无咩所谓啦啲黑边唔係太碍眼的

12345下一页