跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創] [七小花/七人之奈奈] [TVB粵日雙語合成版] [Divx/H.264] [更新至26集完]

kwanyeung 发布于2009-3-1 11:25 10157 次浏览 107 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lych 发表于 2009-3-1 14:26:29 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-1 14:14 发表
0 [8 B# F+ P  W5 r% Z3 S% {4 Z6 p. U% j7 x8 K, E+ C1 p4 U
  G0 G! ~4 K9 e, ~" f
我指嘅係數碼暴龍2個POST設置高亮啊@@ 因為發左全集同埋保存期有3年所以想比啲人易啲搵。" Q7 i9 N* J: L7 A3 E
, Z( S/ C- k+ p; c

, e) ], K! R' \http://bbs.dreamxt.com/thread-60782-1-2.html
. {0 Z  a/ b4 B# b
/ o* K' _0 @0 I/ `" q% Y. V% k7 `( ]
下,唔好意思,刚才睇错左,即刻搞掂啊。

kwanyeung 发表于 2009-3-1 14:28:58 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2009-3-1 14:26 发表
* o3 V8 s  u% D5 ^9 M" u; h2 t& q+ R
* s# T! _+ i4 x; j5 i7 i. I" i- t- D! Z
下,唔好意思,刚才睇错左,即刻搞掂啊。

, i/ _: B! v2 d1 S/ }. @& e唔該曬^^ 等我拿拿林上傳埋寵物小精靈啲劇場版先。

aubert22 发表于 2009-3-1 15:59:01 | 显示全部楼层
终于做出黎啦~~顶个先,迟D先下~多谢啦~

ninaomu 发表于 2009-3-1 17:37:03 | 显示全部楼层
顶下先,得闲再down~~~~~~~~~~

xing 发表于 2009-3-1 22:43:22 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-1 11:59 发表 9 ?- s( w" ~! I# J. B% N: D
TVB首播年份2000年。
+ o$ c! z, ]9 O6 U但係日本反而2002年先播?
; m# }& }6 M; i+ R# i
囧...0 l' ~+ o& V8 b& `. |) }
這么奇怪7 a9 K5 V; w& E* m% ?. }
嗯 貌似有些電視也是這樣

kwanyeung 发表于 2009-3-1 23:16:38 | 显示全部楼层
原帖由 xing 于 2009-3-1 22:43 发表
2 q! f) D, p. b
$ m+ b: ?3 x3 v! x" ^囧...
* g- M; R1 t8 e: J' J4 v這么奇怪
3 z/ n' x8 W9 V# z; d嗯 貌似有些電視也是這樣
) t1 V! j' \+ r1 G5 L
日本咁多動畫播比TVB遲左2年都唔奇。+ g! g, e7 W" x7 O/ i: d: v- z1 B7 l
不過依家基本唔會發生。

平常心 发表于 2009-3-2 02:43:16 | 显示全部楼层
未睇過,只要系合成版就下,多謝,

kwanyeung 发表于 2009-3-2 04:09:28 | 显示全部楼层
我依家擔心就係25集仲係郁都唔郁吓- -"" 可能25集大家要DL番TVB錄影版到時。

spiderzzz 发表于 2009-3-4 11:29:45 | 显示全部楼层
好似几好睇哦

hippo0219 发表于 2009-3-4 18:37:46 | 显示全部楼层
這套好^y^支持,最好純粵

kwanyeung 发表于 2009-3-4 21:24:07 | 显示全部楼层
冇CUT咪純粵- - 不過依套都冇咩CUT野。除左第一集CUT左成2分鐘

ninaomu 发表于 2009-3-8 15:43:44 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-1 23:16 发表 $ `5 ~$ [3 C- `0 Q+ W+ a- I' f, [
6 G  a2 G; F- j% V. l
日本咁多動畫播比TVB遲左2年都唔奇。
! F/ n6 ^$ r1 R+ }$ }不過依家基本唔會發生。
% H: O' ], b: j  P4 f0 m
日本是2002年首播: t7 S2 R3 J9 J+ N" A  `
TVB是10 /9/2003 首播