跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 唔知幾時J2先再播銀魂呢。。?爆好睇﹗

kwanyeung 发布于2009-2-26 00:38 1344 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知TVB會唔會再引進呢??魔法小神童加旋做左101集又冇做。。唔知仲會唔會做。。。3 M- A8 ]6 G6 G7 T# k( C
希望TVB會再引進銀魂啦。。。。
! M" t) j2 Y- X* ~) N) x8 j5 L6 a) d2 {$ f" J+ O
順便一問﹐銀魂好多畫面都不良唔知TVB有冇CUT左好多呢? 希望有睇日版同TVB版既人話我知。。

已有(13)人评论

ninaomu 发表于 2009-2-26 01:48:35 | 显示全部楼层
应该会的,加旋隔咗两年都可以引进53-101,最后一part应该会引埋落去
; `, w6 [8 [: |. N2 S4 k# S$ g& l银魂开得个头都应该会

kwanyeung 发表于 2009-2-26 04:52:11 | 显示全部楼层
承你貴言了^^ 依家唯有慢慢等 /.\

masato 发表于 2009-2-26 08:05:26 | 显示全部楼层
啊 银魂啊J2再播的可能性不太大 后面的场面好抵死的 6 u: L  l( d  u5 ?, @7 c
经常言论到一些儿童不宜的话题 就我知道80几集时的那集巴比伦勇士已经很那个了
! E  S8 A& u; A( T顺便说一说银魂(日版)准备到250集 好野

rx-rider 发表于 2009-2-26 09:49:59 | 显示全部楼层
我就没兴趣看,大坑。。。。。。。。。。。。。

aubert22 发表于 2009-2-26 13:06:12 | 显示全部楼层
有嘅话就最好~不过最令人兴奋嘅系日版终于知道会继续出落去~爽~

ninaomu 发表于 2009-2-26 14:35:28 | 显示全部楼层

回复 板凳 masato 的帖子

时段夜D、台词改改就播得啦

wjr5200 发表于 2009-2-26 18:09:00 | 显示全部楼层
其实有D时候唔系自己心邪的话系唔觉巨不良的

kwanyeung 发表于 2009-2-27 01:03:52 | 显示全部楼层
講得岩啊XDD我寧願佢CUT片

masato 发表于 2009-2-27 09:36:29 | 显示全部楼层
cut片的话银魂就没意思了

gundam 发表于 2009-2-28 19:12:59 | 显示全部楼层
哩出野我追日版算了,tvb的睇过一集,不过配音有少少令我失望。

ninaomu 发表于 2009-2-28 22:41:31 | 显示全部楼层
原帖由 gundam 于 2009-2-28 19:12 发表 . l) |* ^2 T3 Q# ^* {
哩出野我追日版算了,tvb的睇过一集,不过配音有少少令我失望。
4 g0 }8 X# [- O& {" O
睇晒前49集先再评价有无令自己失望啦~~~

12下一页