跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[网络应用] WINNY高手請進!

kwanyeung 发布于2009-2-23 07:41 1730 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我岩岩學用WINNY搵啲片源,不過呢點解我搵7小花搵嚟搵去都係得果幾集嘅??唔通冇全集DL??$ Q: m# c; N2 w! Y- ]# y' E, U9 x! P5 L
用左WINNYUTIL禁左好耐都係多左1,2集。。點算好。。- ?8 E7 {9 [1 W8 L
5 J* i, {& m( t$ ~  @+ l2 h
仲有搵到一個TXT文件有曬全集啲MD5值,試過跟住網上教學做但係都係用唔到MD5值下載。。9 k: S9 [" r( S$ s2 E. M' k- }8 a
唔知有冇高手救救我- -

已有(14)人评论

alexhus 发表于 2009-2-23 08:17:23 | 显示全部楼层
MD5系检验文件的完整性。。。用MD5查看器查看文件的MD值,对照源文件的MD5岩唔岩。。。

huang 发表于 2009-2-23 08:27:35 | 显示全部楼层
识用少少的人讲下自已的见解:
5 R. v. X: e6 G! H* X1:刚下载节点不足,搜索到的东西自然少
' C7 j) e' J& J4 k1 `: P2:有没有用连打君- s1 c6 X: z/ N! l3 g
3:节点没有更新,

kwanyeung 发表于 2009-2-23 08:56:44 | 显示全部楼层
但係我見到好多上流同下流啦喎????3 u- S# T7 h! d1 J
- k5 s$ G% Q& A1 V, W/ b; @
節點我都唔知係咪最新,唔知邊到有得更新??
+ A1 S4 T, A  i: B  L: r; b$ P( U6 Z. W& t8 i% ^% d  y" n( w: ]
已經用左WINNY UTIL連打。。。

huang 发表于 2009-2-23 09:00:35 | 显示全部楼层
在连打君自动加入节点的设置用以下地址
& F7 f; {& ^6 D& P# fhttp://winny.cool.ne.jp/Noderef.txt

kwanyeung 发表于 2009-2-23 10:34:45 | 显示全部楼层
想問如果你知道啲檔案嘅MD5值可唔可以直接下載(唔洗搜索)

kwanyeung 发表于 2009-2-23 10:44:52 | 显示全部楼层
不如H大叔幫我SEARCH吓 七人のナナ: L: g* P' n, s7 ?- ~
睇吓你可唔可以搵曬所有集數。如果你搵到就即係我有問題啦。。。但係如果你都搵唔到就即係WINNY冇全集囉。2 d" |* n) w# a$ p4 T& z* q
依家有嘅集數:
; Z# R# ]( r" J- H9 f1,5,6,7,8,11,13,19,20,22
3 ~; G# k1 R8 y/ T* u3 t; p0 O3 D$ {; ?
3,15,16,17,18,24,26 DL緊。7 _; u( P) u* M( f* k
+ e2 l6 J+ D6 ?4 A- p1 B+ K1 o  L
12同23都搵到,不過DL到一半就停左喺到。
2 |) W6 B9 \8 q" a5 M' g+ z- d5 d" R其他集數搵唔到啊>< 救命!- I; @1 V& E3 ?; U
+ q' H/ o/ S7 Z1 f5 F" X2 Y

huang 发表于 2009-2-23 13:42:50 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-2-23 10:34 发表
; D/ w1 R4 {% V8 b想問如果你知道啲檔案嘅MD5值可唔可以直接下載(唔洗搜索)

$ D6 G2 `/ `  _' B" C8 m可以,不过就要睇下仲有无源了,最好就是下载搜到的,起码证明有源

huang 发表于 2009-2-23 13:45:29 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-2-23 10:44 发表
. ~6 e: R5 a6 y不如H大叔幫我SEARCH吓 七人のナナ7 \: o/ [) }' k7 E; k1 I# [# a& e
睇吓你可唔可以搵曬所有集數。如果你搵到就即係我有問題啦。。。但係如果你都搵唔到就即係WINNY冇全集囉。
0 g( {% i8 F- Z) r% @  c, @; [- A依家有嘅集數:3 o. r& l5 b- X! b6 _( c- g, S9 ?
1,5,6,7,8,11,13,19,20,22
! {9 _! v; o1 e1 R3 K* [: l/ |! A$ X( A2 |
3,15,16,17,18,
7 N! s! E( {) w% E, F5 C24,26 D ...
' b) S- a2 T  d% `' E$ {0 G
咪当WINNY是BT先得架,要好比耐性下载的,断线是好正常,睇下WINNY果个情报提示什么

hikaruyin 发表于 2009-2-23 19:35:47 | 显示全部楼层
有高人教路,我可以隱身了1 V% ?  [, h/ M7 [. S
呢排少挂WINNY了

aubert22 发表于 2009-2-24 00:04:28 | 显示全部楼层
未用过呢个~真系孤陋寡闻咯~等我去down黎试下先~

csckof 发表于 2009-2-24 01:10:08 | 显示全部楼层
WINNY搜索东西好睇人品啊,全集要慢慢来

12下一页