跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 大家用多D MU上傳啊,岩岩睇到保存期有2年!

kwanyeung 发布于2009-2-19 04:48 2386 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
MU改左版大家都知!好多野都跟住改左。包括:1 N' n) Q- {+ `/ u! ?" R/ e6 C
& U; A9 B! W+ j  g( ?6 D
1.單檔限制由1GB 升到去2GB
' M  v3 }5 R" w* t5 U- o; g! H- r- A
2.每日可以下載20GB (之前我下載最多一日幾GB。唔計每日果6個鐘高級時間。計埋就10GB上啦 )
: Q2 r: z* k$ w* Q) |' g/ m- F! z7 u
, x  m( \$ H: V# O# \8 W3.儲存空間由50GB升到200GB!
5 d9 g4 H6 I# E5 j4 {. r, r0 r# A. A
4.下載速度最高去到20mb/s (當然,佢話最高.. 我最快都係1300KB/S, 比之前1MB/s 快左小小)
- o4 L6 i7 [9 _/ B, `1 S# q% ]) [# F

* l/ x* r+ d9 O) A  _: \1 s唯一減小左就係高級會員時間。。由6個鐘降到得番2個鐘。
+ @8 ?# R7 o) ]% D- M最重要既係保存期由90日升到2年!!
7 z6 u( X+ I: |5 G9 S
6 K0 W  e* y& l* _  R/ e3 w以上只係FREE 會員有既專利。高級會員都有變化:
, G8 v  |$ T- s  A
! `8 S% K: n, i+ B1. 由1TB 儲存空間升到無限
6 g+ Q$ e' v  X; t* D: }2. 單檔無限制* H' X/ _0 {- n% d# E8 l, t
3.(未肯定) 聽講高級會員既檔案,人地下載唔洗打驗證碼。有待驗證
" S- q1 p+ u' Z' e1 @7 X* r
9 u) }/ `, R+ I% ^; n% K! x資料全部由官網睇。英文版係咁寫。唔知中文係咪一樣
4 a$ t" a* r$ F8 ~$ w2 C0 q. }% C# Y3 W: H6 L  r* E6 p, [
所以鼓勵下大家上傳去MU先XD
$ Z1 A$ q' e6 n+ W" y/ I* }9 @6 `: u& I. ^0 o( a! L! p. c

已有(30)人评论

alexhus 发表于 2009-2-19 08:16:38 | 显示全部楼层
都几好啊,不过就系验证码最麻烦。。。

seed22 发表于 2009-2-19 08:31:41 | 显示全部楼层
可惜一次只可以下载一个,开多一个下载都不可以.

aubert22 发表于 2009-2-19 11:30:44 | 显示全部楼层
最紧要系保存期果度~~限流量果度唔怕,因为我系单机ADSL,区唔畀下果阵断网再上翻就可以继续下了~~支持升级啊~~

mcnynbajay 发表于 2009-2-19 13:46:07 | 显示全部楼层
我都差d忘记去睇下d服务条例有无升佐级添~8 a% D; A" @, [8 V
真的有成2年甘耐~
7 ~4 A& y7 E, d6 F, B我用MU都只有一年甘大把的!
200902191330 MU的服務.jpg
200902191334 MU.jpg
200902191338 MU0.jpg

xiaojim 发表于 2009-2-19 15:10:23 | 显示全部楼层
两个钟高会时间限流量吗?

平常心 发表于 2009-2-19 17:31:33 | 显示全部楼层
一個鍾先下到一集.,經常連吾上.0 I& U. m3 s& ~( o4 a/ X. @( M

0 h# z  g2 S6 ^: Q+ b[ 本帖最后由 平常心 于 2009-2-19 17:35 编辑 ]

迪格斯 发表于 2009-2-19 18:03:00 | 显示全部楼层
mu上传唔到啊,点算好。。。唔知点上传。

kwanyeung 发表于 2009-2-19 21:22:47 | 显示全部楼层
用MEGA MANAGER 就最好架啦。。。但係你要申請左個FREE ACCOUNT先。。再唔係喺佢個網到上傳。
) t0 N: a4 o# v) n再唔識我教你^^ 因為我DL MU最快- -

Beebe 发表于 2009-2-19 21:55:41 | 显示全部楼层
Wow!! 正啊!

kwanyeung 发表于 2009-2-20 01:25:12 | 显示全部楼层
原帖由 xiaojim 于 2009-2-19 15:10 发表
* `& U. X% y, j# b& }/ \& T两个钟高会时间限流量吗?

8 c  }% W0 Y# q  E& J. S3 F* [8 F6 x8 ?# k1 {
2個鐘任你點DL都得。無限流量速度。可以一次過DL幾樣。無限條線路。

leafir 发表于 2009-2-20 01:57:07 | 显示全部楼层
保存期有两年,可以慢慢下了,开心啊

123下一页