Best wish to 听日要翻工,翻学嘅F

熊猫仔 发布于2009-2-2 01:02 1571 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
依家,喺年初8嘅凌晨,,,可能有好多F喺年初8就要"启市"
0 Q0 A4 X$ k4 j" f) A    对于好多人嚟讲,新年嘅长假已经好长,,,,,,我间学校已经喺变态,放到20日,,,* X" x7 J! F( i
其他绝大补份嘅学校都放早我地10日,翻迟10日,一来一回多20日,一共放40日,,,. {4 g( f: }3 m# V& G# z
唉```真喺悲``````````````````````````````````````````````````````````
9 q6 |" j6 F, _8 I; u
/ H, z6 ?+ H7 g& F: O* `; K6 X3 y7 L; G( `# {
              喺初8呢个"启市"嘅节日,,,
0 C( C% l& G+ x7 }; z8 M    做野嘅朋友 祝你地今年步步高升,,,
, C+ H+ u" o0 I    读书嘅朋友 祝你地今年学业进步,,,
: _5 Y' N- U& [' x5 Q- R
8 d* F* A! q  e/ _# gPS:祝依家赶紧功课嘅F,越大越靓,唔好学我做熊猫吖```因住无人要!
( j2 P! o, v! y2 F2 G) k% t# G+ [. [: [5 ^

已有(21)人评论

嚣のЪ 发表于 2009-2-2 01:11:47 | 显示全部楼层
上半截仲可以睇得下...
, H/ s$ A, c- X9 J下半截就```` ( |8 p9 F& h6 w. D4 T* X" [
% o& c- k' ~9 P5 m* s- a8 M) p8 x
含沙射影,指桑骂槐...```

熊猫仔 发表于 2009-2-2 01:14:59 | 显示全部楼层
有无人话你知,,,一封信or一张帖 嘅重点喺PS!8 {% o* q) \: b% T9 V% r5 _9 d6 ^
加上又无话喺边个````边个认米喺边个咯!!!~~~ ) v) N# \. S% u( D# J* j
再加上我都喺好心啫~~~

嚣のЪ 发表于 2009-2-2 01:20:02 | 显示全部楼层
# X$ p/ n! k: o4 P# m% O# o
顺下你意,俾D情绪啧嘛```...

熊猫仔 发表于 2009-2-2 01:22:42 | 显示全部楼层
又掩饰得几好喔```话剧团噶???

嚣のЪ 发表于 2009-2-2 01:28:49 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2009-2-2 01:22 发表
+ S( o' O- O; j) W3 [又掩饰得几好喔```话剧团噶???

* [$ D3 F4 @& k+ G错,系动漫社画画部.
  r2 `0 M% v& Y7 M- I# |( J8 P' w2 [* a  h
  T" `$ R1 d  X# F8 a2 {7 }' P; l: s
  N* {* [. q6 z; A3 N& i; z9 L

0 k" l4 J* |3 v% v3 p8 ]6 R( W  J. u2 {
& [; M' J+ e5 S0 p: `) ~, ?
0 _( b6 x; L- p( G9 M: U+ f1 p4 O2 a6 n

, ~3 _1 K) Q# Y* {! i3 A- e+ I9 P- ~( i6 n; {

" C, h( n! a5 v4 A2 f( d) A3 Y3 }3 L8 y) _. w5 k

5 g. p* I1 D) a" O0 _! W% _+ p7 J" h, J  o
- K- j7 a- d$ M
+ y+ W9 w4 h$ p' h* u: O
4 d; Q) a% q1 p5 t; s
; z) U+ w' j- ^. @$ M/ y  M
# {3 O6 F/ F2 t% @

8 Q7 v2 o* }7 y4 j- ?# G
  X; b" Y2 u1 X2 i2 |3 b6 g0 x
- q* |& Y% @$ \/ W6 ]# _" m$ f  r" w% B$ _7 @& m/ F  d

) h. |8 A! p  `. k! W
( `% [2 g! N' r) F+ i+ m' A( r最泥鸭果只....

平常心 发表于 2009-2-2 01:54:26 | 显示全部楼层
有工開,有錢收,好事,

小肥牛 发表于 2009-2-2 12:30:18 | 显示全部楼层
现在有工作就已经很不错的说!~~

aubert22 发表于 2009-2-2 13:01:15 | 显示全部楼层
虽然我未翻工翻学~但都多谢熊猫啦~顶个先~

mymuro 发表于 2009-2-2 13:11:47 | 显示全部楼层
多谢红猫(我特登既+ }5 \$ P. o$ w# i0 t
我发觉放假其实好痛苦,当你有野做既时候
% p! d( K# ]/ ~/ f, m( H最近写作文经常搞到凌晨3点既

嚣のЪ 发表于 2009-2-2 13:44:45 | 显示全部楼层
原帖由 mymuro 于 2009-2-2 13:11 发表
8 e+ n8 Q  a! }. `, k多谢红猫(我特登既
1 @$ a+ E; q7 W  ?5 r我发觉放假其实好痛苦,当你有野做既时候! O- z) h; i( d$ }9 ~% B6 s/ ^( W
最近写作文经常搞到凌晨3点既

2 _( Z% K- G. s/ r. g6 m凌晨~灵感噶所在时间~

熊猫仔 发表于 2009-2-2 13:46:41 | 显示全部楼层
放假果时,虽然无所事事,不过几享受呢种空虚

12下一页