[其它更多] [mu/樂都][TVBRIP][光之美少女-終極之心][01~47][X264][AC3]

ngyan1600 发布于2009-5-6 13:08 4990 次浏览 57 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 ngyan1600 于 2009-7-18 22:47 编辑 ! k( y8 @. Y2 J, u7 ~/ m. L; Y3 S/ f9 i
( ^: f- k8 [* m2 g9 v' g) T% D: T$ \
唔想打字呀...........算~都係要打
. i; j9 K- F, u$ h, d5 O" y5 w& b+ C片源由ON9大哥提供,大家要多謝就多謝ON9大哥啦,唔好多謝我,無片源我乜都做唔到!7 R3 ~  P5 m* L0 v1 H5 y
第5集起由我自己錄了~因為換左新TV卡了~  ?' ?+ R4 B, d0 m# R' `

: g/ {& I' W  n4 g5 A# j[片名]光之美少女-終極之心(第二部)
  s! U8 K9 F9 E" p[集數]1~38 ~5 _: r+ m' k8 L. ^: |3 }% u
[語言]粵! ]( g" n) ~8 U8 t7 K6 r7 w# O" D. `
[字幕]簡繁外掛
4 e4 o4 \  B# T7 R8 P! H[大小]大約...300M以下) B: O7 v3 C  t) B
[片長]不一定,大家都知TVB既啦....都唔知會係邊集CUT片同加速,所以...
. `8 Q' {: Y* r# ?! M( j) |[格式]MKV囉.....我多數係咁既啦...大家都唔會覺奇,我都有D悶
& x% j5 Z5 [0 f( n% p$ e[視頻]咪又係X264囉-.-卡卡,756X576.....1650~1800K(第一集1800K,其他都1650)0 {1 ?7 x: {7 C/ V& c
[音頻]緊左係原檔既AC3喇...無乜好講
: P0 y: W2 v& m: O( Y4 t1 i  U- S圖片......慢慢睇' B5 Y* f* {/ ~; R4 _7 @- N
清唔清..你地講喇...我自己就唔多滿意.....TVB問題....2 X- M0 w+ ~# ~4 E- ]( E3 _# i! L
: E1 {4 P# W; G, |7 h P.jpg ' i2 Y& g- _, G3 f' `% g8 I
$ K, S6 V; e- p; v" r
+ F: x/ @! `. F3 S# h% I) s( F
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(57)人评论

mcnynbajay 发表于 2009-5-6 13:22:32 | 显示全部楼层
系咪星期一至五下午15點45分播果一輯的重播了?

ngyan1600 发表于 2009-5-6 13:23:37 | 显示全部楼层
岩岩先開始重播JA~_~2 \2 x$ ~% G! @* U4 G2 |
今次係第二部!
$ E% N+ I( S) C2 w/ b# m3 M( X之前既係第一部

huang 发表于 2009-5-6 13:32:23 | 显示全部楼层
有字幕就是要支持啦

ninaomu 发表于 2009-5-6 14:30:37 | 显示全部楼层
感谢又开一套了,等你连载完先down吧费事占空间

153153153 发表于 2009-5-6 20:07:12 | 显示全部楼层
等了好久了

kwanyeung 发表于 2009-5-6 20:19:41 | 显示全部楼层
做咩重錄既?之前好似都有全集?- E! R% W& s0 ^8 ?
為左質素好D?

aubert22 发表于 2009-5-6 21:35:48 | 显示全部楼层
光美就纯支持啦~1600 嘅都支持嘎啦~不过我连下H大叔嘅美少女都无时间~太多嘢下~

pigbill 发表于 2009-5-21 22:17:17 | 显示全部楼层
thx so much for sharing...sound like you have shared lots of stuff....thx for the work

ngyan1600 发表于 2009-5-22 01:50:34 | 显示全部楼层
做咩重錄既?之前好似都有全集?
8 B3 o* l& w/ m0 O5 o% B; C! L" g為左質素好D?
7 U8 w+ B3 e, l5 {0 C+ vkwanyeung 发表于 2009-5-6 20:19
: K/ v  c1 I; x- F6 D
畫質,音質,同外掛字幕

srta 发表于 2009-5-22 07:51:39 | 显示全部楼层
哇~~~霹雳Q娃啊~~超级喜欢 都唔知道TVB几时做5代

srta 发表于 2009-5-22 08:20:10 | 显示全部楼层
点解2个字幕 有咩唔同啊?

12345下一页