[迅雷快传] (原創)[dvd+tvbrip][超人梅比斯外傳3-凶獸重生][01~02][日粵雙語][x264_aac_mp3]

ngyan1600 发布于2010-5-19 13:57 3379 次浏览 41 位用户参与讨论     [复制分享主题]
6 h2 w9 w# U* H
. r: ^4 r2 R! S, gtvbcut左2分幾鐘....好強......但係好好彩.....買到dvd(直copy日版既老番,質素幾好,係字幕差小小)
% a1 R1 T$ f, ^: I碟分兩隻,一碟一集.....好扼錢,一隻碟成58$....
( w. ?* S* b/ c$ U! a[片名]超人梅比斯 外傳3-凶獸重生(tvb譯名)
% H6 W- A- B% {! E[集數]第一,二集(共兩集)
9 C! N0 Z) W9 a# f8 t[語言]tvb-純粵,dvd-日粵雙語
+ R3 @& g) k1 n1 D+ s( T2 q[字幕]tvb-tvb字幕,dvd-1,dvd繁體(有小小簡體,另外繁字只有第一集有),2,dvd簡體,3,tvb字幕,4,英文字幕! L: u2 i) `# \! q
[片長]tvb-24分鐘,dvd-26分36秒# H4 e. i' G% h, g: A6 i; v
[大小]tvb-396m,dvd-474m* u( _+ [/ B' z3 @1 t( g
[格式]mkv封包) K" o% a4 m: Z/ D( m- A$ h
[視頻]tvb-x264-2200k-25影格-768x576,dvd-x264-2200k-23.98影格-852x480  H; p! H9 g- G: \9 S, |
[音頻]tvb-aac-96k-48000hz,dvd-日語-aac-96k-48000hz+粵語-mp3-128k-48000hz4 n) w/ k& R$ C! Q1 Q
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

kevinchan + 12 + 160 + 4 感谢无私分享

已有(41)人评论

kevinchan 发表于 2010-5-19 14:35:00 | 显示全部楼层
梗係要嚟撑场啦!
+ \6 W' l* k& q* Q4 U你好似话星期四有嘢分享啵,即係听日仲有啦?

kevinchan 发表于 2010-5-19 14:35:27 | 显示全部楼层
梗係要嚟撑场啦!7 X( J' X! @. a0 t
你好似话星期四有嘢分享啵,即係听日仲有啦?

YM 发表于 2010-5-19 15:29:46 | 显示全部楼层
呢個OVA3超正啊多謝曬。

Ling1988 发表于 2010-5-19 15:56:00 | 显示全部楼层
dvd来的!就米执输了!万分感谢

基斯 发表于 2010-5-19 18:29:14 | 显示全部楼层
有印象TVB睇过,可惜睇唔完

davidyong 发表于 2010-5-19 20:25:47 | 显示全部楼层
看来不错,支持下。

HENG20XIN 发表于 2010-5-20 01:28:19 | 显示全部楼层
好多马赛克啊!!!DVD个个文件

kental 发表于 2010-5-20 05:26:42 | 显示全部楼层
梅比斯听讲话系个超级大作;不过我都系中意力斯而已,希望楼主早D发力斯啦,我一直等待着

ngyan1600 发表于 2010-5-20 07:35:53 | 显示全部楼层
好多马赛克啊!!!DVD个个文件
! c, J5 H9 {; r- F8 y& p8 THENG20XIN 发表于 2010-5-20 01:28

5 ?' x/ R# l0 p: Z$ Y! W# q  r% R& X/ r
1 R) U8 [: c1 h7 ^$ |& f
    是你的解碼器setting不支援x264吧.....
0 {  k/ @3 N, [. N9 k1 a建議你安裝終極解碼再看

hjh8601 发表于 2010-5-20 18:52:04 | 显示全部楼层

amg_gz 发表于 2010-5-23 05:00:47 | 显示全部楼层
这个很好啊,谢谢分享了啊!!!

1234下一页