唉,失望,愤怒,这个论坛有这种奇怪的现象?

11ysys 发布于2008-7-6 08:51 17112 次浏览 174 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-1-1 22:54:09 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2009-1-1 22:35 发表 ( L  s. S4 j9 k% q
C.C.C.的确系一个好地方.
) x; _, V6 ?& Z0 h而且系我第一个所认识噶论坛.8 U; O) ]1 c, z! S0 c; C
也许会是唯一一个吧." L' x1 t1 h7 y, R
同大家相处这2.年来,
6 r' n7 L) U# r3 }我都发觉哩度噶斑竹好负责任,
' i' S/ m: H7 p6 {K社好努力,尽其能力将论坛搞得更好!!!1 Z8 @8 I! h: M9 t$ e
曾经是新人噶我,盲朦朦咁,多多少少都会埋 ...
  `& ?1 v4 f4 t( N# ^6 w1 l
第一个??唯一一个??唔会呱?? 米吓我啊,依家D论坛多到吓死人嘎,乜种类都有~你话你唯一一个认识既粤语动漫论坛就差唔多~~

aubert22 发表于 2009-1-1 22:56:12 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-1 22:44 发表 & H/ E8 m7 x' Q

% R1 P- Q3 @7 o$ ]- F- Z/ L  ~3 c! J& q$ D. k
赞成赞成~~~
+ Q" {& q" B& k2 q# p不过,我觉得C.C.C.仲有一个缺点,就系太多水贴咯
# d+ T5 }$ ~* t2 K! Z甘样既话...会俾人觉得唔系甘专业...
/ |/ x* L5 d5 Y: M( j! r哩个方面应该要改进下...虽然我都成日灌水= =+

* T6 M: w  G  @8 v9 A& {水区唔发水帖点叫水区啊小姐 ~~而且啊,呢张本身唔系水帖既贴,都好似畀你搞到水了喔

伊凡杰琳 发表于 2009-1-1 22:56:25 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-1 22:52 发表 7 g' t/ @+ r) n' [; K, _) A

- S* f  W% c% p# E下??你几时有讲过你唔谦啊??你话你唔够K社谦者~~

6 A7 A2 T$ B2 e+ j6 G" c9 }: y
/ C# k' [, ]- S' N7 v3 T& S你这就不对了,你不是刚说我不谦虚么?/ P3 ]' M8 }" h# p
翻看一下聊天资料吧~水王5 ?0 b( r' ]- n6 b2 ?  L' u
怎么把社长大人拉进来~

伊凡杰琳 发表于 2009-1-2 11:40:47 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-1 22:56 发表 . ^. g. s8 @! Q
9 H6 g7 |0 ]  U  f
水区唔发水帖点叫水区啊小姐 ~~而且啊,呢张本身唔系水帖既贴,都好似畀你搞到水了喔

; s  ]) o5 f7 |
  @) N* \6 J+ u+ P$ ~你都有份噶喔...将责任推晒俾我非男子作为...看来你也要在 做一个好男子 下点功夫咯

伊凡杰琳 发表于 2009-1-2 11:44:20 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-1 22:51 发表 ' i( w2 R' S  w) u" ^

0 B' I% K5 |2 o, n/ m+ H 呃.....我差左个逗号者~~: L( A1 C# g' A; G  m4 v
你又唔系男,点系呢方面做师傅啊

( J  _/ }3 W% L" Z! r. x2 v" v
) ]: k: D$ d* L我虽然不是男,但在某方面可比男还男
' G9 j* P0 K1 G4 u在网络上沟过无数无知少女...厉害吧
: `$ ^; I0 C2 p7 x7 O- B我家里人也说我没女仔样...
! K4 z- p3 p9 a7 r! F& a不喜欢逛街,不喜欢打扮,不喜欢搞卫生....0 V+ A5 T9 W; S8 ~- e
这就是我了~

aubert22 发表于 2009-1-2 11:55:44 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-1 22:56 发表
6 X  J7 s9 e& W5 j1 G. @9 P
; o& o3 @' v. {' \; a- C8 W' @# r
你这就不对了,你不是刚说我不谦虚么?
1 o& R- x, C, x, j$ S" v$ h翻看一下聊天资料吧~水王8 y6 L/ |9 r% U9 [$ z& q$ i
怎么把社长大人拉进来~

4 f% D" r% ]& H0 Y( u 突然变左普通话~~" M) N; A9 b; R% X( J* J
我就系稳唔到

aubert22 发表于 2009-1-2 11:57:15 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-2 11:40 发表
; q- P* }# x! r( k; ^: k  r9 }+ Y, ~: }, x
: N" z5 Z; ~3 D# W& e
你都有份噶喔...将责任推晒俾我非男子作为...看来你也要在 做一个好男子 下点功夫咯
$ I2 z4 s# j# H4 E/ R0 V0 ]
小姐啊,你都叫得我水王啦,甘就唔洗提到我都知道有份啦,你要识得承上启下嘎嘛~我唔系推晒畀你嘎~~

aubert22 发表于 2009-1-2 11:59:04 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-2 11:44 发表
7 W( h. g+ P' F# z
: F/ ]0 H9 U3 s+ ]9 @" Z, e# M$ j# g% Z! d
我虽然不是男,但在某方面可比男还男
, m1 [; h6 R/ Z' u6 m& b; K4 t* d, F在网络上沟过无数无知少女...厉害吧
9 |, s' B4 _& t8 I% E6 j我家里人也说我没女仔样...5 z0 ?5 [) r8 _% I% ]" f
不喜欢逛街,不喜欢打扮,不喜欢搞卫生....
2 d6 W0 f5 s; \' Z/ ~+ P: t5 ]这就是我了~
0 h( u9 Z7 K; k. R0 E9 _
可能你系男不过连你自己都唔知都唔定呢

伊凡杰琳 发表于 2009-1-2 12:00:28 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-2 11:57 发表
* f+ l2 G: V9 e7 \& j& B* ?/ S, H1 l( B" N
小姐啊,你都叫得我水王啦,甘就唔洗提到我都知道有份啦,你要识得承上启下嘎嘛~我唔系推晒畀你嘎~~

/ Y9 n6 g0 L7 F5 C, \9 m
2 g- y! H5 F8 u/ s: ^7 \, w! L米成日小姐前小姐后...有名俾你艾噶...水王

伊凡杰琳 发表于 2009-1-2 12:03:08 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-2 11:59 发表
1 h( B6 ^* H' c  L
& o2 C! W; }: ^7 a& A# x" E可能你系男不过连你自己都唔知都唔定呢
: S  I' q5 {' n# P% a% q

9 \, J; w1 q  ?  w讲真,我真系好想做男仔,D同学都话如果我系男仔,距实追我甘话
( v2 }3 z+ o4 I4 @" [' S4 X0 G天啊,点解你要甘对我啊....
9 I, a. K3 M! V4 m2 w  ^* J0 r; ~, X+ T
变形手术,死都唔制噶啦..

Kiver 发表于 2009-1-2 14:40:32 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-2 12:03 发表 . I5 D8 f- w- }! [* p" c5 d1 M

4 `) X$ y9 S  \
- M3 f( L' S. y4 q) F1 j% u讲真,我真系好想做男仔,D同学都话如果我系男仔,距实追我甘话: i! V& a) n, X2 K7 r
天啊,点解你要甘对我啊....) g- ^1 W/ |4 T/ [

; u0 T- g  H$ t! k# T% m变形手术,死都唔制噶啦..

P+ H  D6 I% j( Y. M
0 Y8 |) K3 _: c0 E好似我以前追过的一个女仔
1 G7 Z  t8 M& L6 t5 M' v
/ g2 R! O1 j6 Z$ A7 W* e5 t' b成日都话想自己是男的
! M& u! P/ Z: h! y: ^, M  L) C4 D* O& k9 J, x8 A' {: |$ ~) c
仲想有个大哥大姐的~~~

伊凡杰琳 发表于 2009-1-2 14:45:14 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-2 14:40 发表 4 s5 c" F+ h9 [' Q8 y
( @" k, ?1 x( S( N, k1 P
3 f) d5 A  b$ v) }
好似我以前追过的一个女仔
- v$ t) D) |( c: S2 ?7 h: N6 a! s/ X8 }2 y5 H9 H) u
成日都话想自己是男的
  t( e0 ^& B) M
$ b+ J# o2 M9 W9 r, |仲想有个大哥大姐的~~~
6 r$ E$ m6 `+ J) h% A3 ~! R' o
+ E1 S/ q+ {/ u5 k7 ~
我已经有大哥咯,“大姐”都有...8 H% d6 Q4 B  ^# p8 u
讲真啊,做男仔真系几好玩噶...
5 M0 K& e! e0 K. `: F2 g如果有得选择,我一定要做男~
" Y- Z  B; r' r) z' ]就算系女仔,我都要做女强人
6 N7 \( i8 ~9 }$ t你话以前?甘依家你地点啊?