唉,失望,愤怒,这个论坛有这种奇怪的现象?

11ysys 发布于2008-7-6 08:51 17080 次浏览 174 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-1-1 00:12:18 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2008-12-31 23:50 发表
1 w4 F# T7 W! m; Y* H0 i* u' R9 g4 q# W2 W' d1 Y$ X( u, j

" ^6 ?# M; R6 d5 g# e/ `! r. S系米唔知讲咩好,无咩话题甘啊...; G+ y; a. S5 |7 R5 X$ A
分过4次= =+
- @: C9 \( m& V+ I果然系水王

5 G- ]; \" f. t4 E2 j系啊,怕出丑啊~~指点下啦,我听日睇,家准备稳周公啦~~" c( y2 D* c( k6 z
分过4次就系水王嘎啦

aubert22 发表于 2009-1-1 00:13:51 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2008-12-31 23:52 发表
% G! v- \6 e9 g' s7 p/ v, \
5 s) H+ ^& V% P  d' H: o/ q
. T9 ^! _/ ?" `% x% B哩D也要自己领悟既...唔使人地讲噶

5 ^5 W# t) o) n/ g9 S  d3 A呃。。。。甘真系要多D同你接触去领悟下了

伊凡杰琳 发表于 2009-1-1 20:17:12 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-1 00:13 发表 " h: F1 j3 W6 I7 T2 n- Q8 z

6 c6 T3 E, N: k. z呃。。。。甘真系要多D同你接触去领悟下了
0 E0 w1 f% B; M9 K! O# p

! N- Z$ v; k) W) e) f3 n$ D其实你话你自己谦虚唔弱就已经证明佐你唔谦虚啦— —9 x5 K5 @; R: r" C- m! ~
谦虚既人系话自己唔谦虚噶...譬如话我

伊凡杰琳 发表于 2009-1-1 20:18:50 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-1 00:12 发表
# S- ^' }! R5 l, P
% H1 C- j& Q. V9 v/ X& J& D, k系啊,怕出丑啊~~指点下啦,我听日睇,家准备稳周公啦~~# y( e3 e# B2 y& K
分过4次就系水王嘎啦

. u9 [4 c$ `8 {5 t$ l/ j: G6 ^9 B' o' D7 Q/ Z/ s$ W
自然D问下人地好平常既也就得啦...譬如:靓女,吃佐饭未啊?

aubert22 发表于 2009-1-1 20:36:00 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-1 20:17 发表
" R; I: R5 \: }4 Y5 m
9 A% Z, b; B# ^) K8 p$ x8 j5 [7 @6 \- N; N% c
其实你话你自己谦虚唔弱就已经证明佐你唔谦虚啦— —
/ R) q0 D" |" L+ N6 r: k# n谦虚既人系话自己唔谦虚噶...譬如话我

7 a+ X0 |0 O9 C: Z6 x& [) E8 u8 g' A/ G哈哈,甘你家甘讲亦都证明你唔谦啦

aubert22 发表于 2009-1-1 20:36:34 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-1 20:18 发表 + L) H* ~' T4 O
* V  w( \& u- v
" v7 E5 s8 n- h  L' _: O
自然D问下人地好平常既也就得啦...譬如:靓女,吃佐饭未啊?
& Q% J4 Z5 M* U. b6 f3 c+ z
呃。。。。。甘靓女,你食左饭未啊 ????

伊凡杰琳 发表于 2009-1-1 20:47:01 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-1 20:36 发表
$ \9 r/ a' P% p3 ~3 |8 {6 g/ d8 R  r; c$ ^: T9 k) ~# s8 o. N
呃。。。。。甘靓女,你食左饭未啊 ????
$ T4 ?+ @2 q! g8 f
2 Q7 q, H" i' \% S% y: w; Y
唔够自然...
9 s+ M: g' q$ [2 R9 e0 \4 ~将“甘”删除...9 I$ H" B# J& t" R7 u3 P
4 r+ O3 Y6 B$ Y7 \9 @3 B
米住~~好似做佐你师傅甘~

伊凡杰琳 发表于 2009-1-1 20:48:51 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-1 20:36 发表
1 f+ l7 N1 j! C; }0 A* K. B2 J1 M0 l% n0 c
哈哈,甘你家甘讲亦都证明你唔谦啦

( v. b' k( v7 m
9 \4 j  e% K! e3 Q我可是诚实人来的~: }! V: u. G7 z8 ^
不是老早就告诉你我不谦虚了咩...水王兄

嚣のЪ 发表于 2009-1-1 22:35:44 | 显示全部楼层
C.C.C.的确系一个好地方.% \: |; w8 Q6 i
而且系我第一个所认识噶论坛.; y# m) @+ \- I( M
也许会是唯一一个吧." p. j  w9 c6 o3 k' @. e
同大家相处这2.年来,7 g0 Q$ I1 R5 W8 L- H4 S' \  ]+ ~
我都发觉哩度噶斑竹好负责任,; {1 O  [- B* O3 s3 t/ t
K社好努力,尽其能力将论坛搞得更好!!!
1 e  \$ l: c7 k! q( ]曾经是新人噶我,盲朦朦咁,多多少少都会埋怨过.
9 e) z6 w# U3 r' y' s( ^但系一适应,便会变成习惯.一返K就上c.c.c.% Q$ i. s: d/ a4 g1 M7 [0 _+ f
很庆幸遇上C.C.C.!

伊凡杰琳 发表于 2009-1-1 22:44:59 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2009-1-1 22:35 发表
5 V$ n: N4 u( t9 xC.C.C.的确系一个好地方.
  `9 m6 E& q5 {0 |" K0 l而且系我第一个所认识噶论坛.& F& i! I" M6 A' w
也许会是唯一一个吧.
: f( |, F5 }" g7 X- |同大家相处这2.年来,
) O2 r5 m' K( ~我都发觉哩度噶斑竹好负责任,* |2 u) a- C9 F2 Z, Y
K社好努力,尽其能力将论坛搞得更好!!!; k% h1 m* R4 b# W  Z+ z
曾经是新人噶我,盲朦朦咁,多多少少都会埋 ...

& w1 y( n( j0 F# d9 W& C
1 K/ x- b6 _9 z/ o 赞成赞成~~~( \3 m! A* ~) o5 O2 J5 ]
不过,我觉得C.C.C.仲有一个缺点,就系太多水贴咯
) m9 p/ j9 W: q* G7 z甘样既话...会俾人觉得唔系甘专业...
- L2 C/ ?) Y3 e. g0 B. B哩个方面应该要改进下...虽然我都成日灌水= =+

aubert22 发表于 2009-1-1 22:51:22 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-1 20:47 发表 $ j' R6 |0 X8 S/ \

" E0 ~4 D! j4 L: i0 s2 A4 J0 b9 ^- V: _6 v6 T# J
唔够自然...& ~7 O- w) d3 t' R6 @8 t4 k4 l" a
将“甘”删除...1 g/ q$ {6 b1 j1 u

" j- q/ V+ Z2 i3 c6 S米住~~好似做佐你师傅甘~

8 w0 j- C: [6 x3 C6 \: C/ k. i+ {- j 呃.....我差左个逗号者~~# R. f9 Q$ r( n+ w- v1 h
你又唔系男,点系呢方面做师傅啊

aubert22 发表于 2009-1-1 22:52:49 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-1 20:48 发表 2 {' J9 i. @: w( Z: z# C
) l, [9 y9 A- j0 Y, ^
  f; l! w# {, ^; {- y
我可是诚实人来的~
4 W4 ~  |% _/ [4 r不是老早就告诉你我不谦虚了咩...水王兄

6 s9 p& H; c4 L) D3 z9 g下??你几时有讲过你唔谦啊??你话你唔够K社谦者~~