[动漫图库] 龙珠GT +Z 另外Q币求 龙珠粤剧场

jc看粤漫 发布于2008-4-26 23:26 3359 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]

. U( V' t& k' |+ {+ e+ r/ J8 i- L. p; x( N

' @& @7 r/ P2 q1 W* T
8 {! R  t( P2 J3 c
9 m8 _! [& G  D& W9 M# z4 ]睇得出呢个贴其实是求片噶" ]; y" |6 H1 J- s! n: D

' S/ S+ D4 `+ K$ D" J: C9 ]# b, ?; F! Q# G; |$ r; L8 G: c4 K
本人因为实在很少时间上网  但是又好想收藏龙珠噶粤语剧场  希望有好人帮下手  发比我  或者发到其他 速度比较快的网络硬盘网  有效期只要是 5。1 假期就可以了    在下愿以Q币答谢     有意者请 论坛PM我 详情 * Y5 h2 H9 ?2 z- n4 ?1 F1 i

) i; `1 M+ K; P% r$ ?! I[ 本帖最后由 jc看粤漫 于 2008-4-27 00:30 编辑 ]

已有(11)人评论

jc看粤漫 发表于 2008-4-26 23:27:33 | 显示全部楼层
原创交流所的  一些过期  一些要很多 论坛币(我网络实在不好 要我灌水 实在是困难)
kalaso 发表于 2008-4-26 23:41:01 | 显示全部楼层
图片未够数窝~/ T2 E2 H0 w  ?+ l# o
有张仲睇5到吖~(小心百度,可能会连接失效噶)
6 G. L4 Y( ^* h% c哩D系发图嘅基本要求
, M7 H8 n! B2 ~/ w7 Q9 C楼主尽快补返啦 以免得不偿失
lych 发表于 2008-4-26 23:44:48 | 显示全部楼层
锦有钱,去社长买星梦米得萝。
jc看粤漫 发表于 2008-4-27 00:33:09 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-4-26 23:41 发表
0 ?5 x% \' {% s, |. w3 V, a图片未够数窝~1 q  ^9 p. Q% z0 d
有张仲睇5到吖~(小心百度,可能会连接失效噶)
$ F8 b9 f' G3 N哩D系发图嘅基本要求% r4 x- o- Q" L% j" |1 i
楼主尽快补返啦 以免得不偿失
* n6 D, m) g  W
; s" @% u% N% h

" t) p/ ^; v- H$ h" K多谢提醒  已经修改   虽然我在这里潜水四五年  但是都唔知规矩噶
jc看粤漫 发表于 2008-4-27 00:35:21 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-4-26 23:44 发表 ! u9 N8 Q$ m6 @, A* E: b
锦有钱,去社长买星梦米得萝。
5 H% m! r9 p& ?; R( v( Z
) p8 n1 \4 I0 F1 o1 `8 w
2 W) x7 X- g. o; |

5 Q! R$ U. T' JSORRY  我网银有问题懒得搞   依家得翻QB
4 k0 f5 E- u% ]) J& |4 g
1 g/ c+ ~6 J3 p$ R  H' r0 n# a
# G2 Q7 o9 E# U( x  l7 m  W0 V
) \" ^5 b+ _' j8 o
! c# j% M, `( D8 N  U7 sPS:我得QB 不能过账得  但是 可以以购买服务赠送得方式 帮你用QB购买你喜欢得服务  比如  会员 +N钻之类啦
梦の天使 发表于 2008-4-27 23:50:29 | 显示全部楼层
仲有甘多动画迷喜欢龙珠这个动画真是太好啦
leafir 发表于 2008-4-29 00:11:46 | 显示全部楼层
原创物流所不是有粤语剧埸版吗?
282812106 发表于 2008-4-30 03:16:15 | 显示全部楼层
唉~~~点解样样都要钱架....乜发补出来嘅动画唔系分享嘅咩??仲要一次一集....一过期就无人做钟喇...发觉好有问题咯
282812106 发表于 2008-4-30 03:20:09 | 显示全部楼层
点解楼住净系求剧场嘅..唔通其他都起喇?
+ O1 h) u5 G# f/ Y* [: C1 O我搵得咁辛苦都未搵得起.....比起你真系削好多..-_-||
Laputa81 发表于 2008-4-30 18:55:50 | 显示全部楼层
唔错几好~~~
$ }7 l/ M6 R! G# E9 u% k7 t, \; ]+ b% p* M# Y
可惜无孙悟饭个张~~~
home3000 发表于 2008-6-22 02:05:55 | 显示全部楼层