[动漫讨论] 大家觉得上网下载动画好..定系出去买碟好啊..?

jeff0987 发布于2008-3-29 12:18 4823 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大家觉得上网下载动画好..定系出去买碟好啊..?
# h8 a. O/ n5 x0 t5 t6 t5 M" U
# `2 n6 f, H- @& d" r8 Q0 I8 |其实两种我都会做..
  ?) ?7 E& P! X2 c4 P6 j& C" D0 K" d0 n5 |& \+ ~# H: v- j, w
因为上网下唔使钱..但系谂下..下载要时间同晒电啊..有时D动画又呒乜种既时候仲惨..有排等..
6 V, e$ q# a8 ]5 D. l4 \' R
  {& X+ l# \8 ?# z4 k* c出去买碟就系唔使等..只要你有钱就得了..不过就唔会有更新得快罗..要等到出晒一套先会有得买..
/ Z, N/ `3 B$ K7 h4 C, m4 ]+ `, c4 w! `, n, a6 M2 u
唔知大家会系点做嘅呢..下载定系买呢..各有各好处..
2 N. x4 Z8 D/ g: c- e' `4 K+ ^. ^0 q* c  J. u$ i* E, x

已有(30)人评论

rx-rider 发表于 2008-3-29 12:40:27 | 显示全部楼层
上网也要钱,网费不是钱。 还有两样都有用。
wjr5200 发表于 2008-3-29 13:17:45 | 显示全部楼层
想要的动画如果可以买到又价钱公道的话基本上都系买比较化算
莱迎希 发表于 2008-3-29 16:26:15 | 显示全部楼层
我觉得买碟好些,实物比虚拟数据更能带给人满足感.
kuangrey 发表于 2008-3-29 17:22:25 | 显示全部楼层

huif
原帖由 莱迎希 于 2008-3-29 16:26 发表
: c0 f! g% |: b& p我觉得买碟好些,实物比虚拟数据更能带给人满足感.

; `1 |$ K; ?! n) eLZ我都认同你啊。。。。。。
Laputa81 发表于 2008-3-29 18:40:27 | 显示全部楼层
如果喺自己钟意嘅动画两样都会做~~~5 @( r9 E' _5 a, u. N

5 A& ~& h( y* M% @不过网上下载选择性高D·········
jp4957 发表于 2008-3-29 18:45:49 | 显示全部楼层
如果是最爱,当然要买碟
雙皮奶 发表于 2008-3-29 18:46:05 | 显示全部楼层
本人还是喜欢下载了,因为乡下地方嘛 没得卖
leafir 发表于 2008-3-29 23:18:36 | 显示全部楼层
两样都会做的,
7 W6 O1 J  S! X/ r多数都会
GavinDX 发表于 2008-3-30 09:56:00 | 显示全部楼层
买碟(翻版)通常都冇我想要嘅。。。。。。。。。。
mnilyy 发表于 2008-3-30 10:02:26 | 显示全部楼层
普通的、稍微有点好感的动画我会选择上网下载,但是遇到自己超喜欢的动画的话,我会既上网下载也去买碟~~~呵呵~~~
jeff0987 发表于 2008-3-30 10:05:28 | 显示全部楼层
买碟既..多数都唔系好清咖..
. R/ U7 T4 ~. S4 t/ `, V1 |1 D
& v- U" G& Y, y7 Z1 d  V我帮亲开果间既老板佢3蚊一张甘买比我..6 @1 X. b7 r0 a, L) V) G

0 L1 Y# Z, ~8 h  b6 h
123下一页