[动漫讨论] 大家记唔记得<装甲拯救队>呢部卡通啊..?系讲(勇者)咖..!

jeff0987 发布于2008-9-30 10:51 4892 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大家记唔记得<装甲拯救队>呢部卡通啊..?
+ F) q" o, T+ H. L! j/ X9 e1 Z0 x系讲勇者咖..!/ U; w3 k3 l6 k, ^9 A# z
7 {$ i& v- y( E( }
我唔系记得好清楚..
( p3 s0 h; p2 H7 E% q个一共有三个主角加..!4 X" x9 Y5 M5 T9 v" t7 j
一个主角叫:虎太郎4 a* W4 m- A# }7 d/ R2 U5 @4 z- t
另一个叫:力栽; a& y- t" w  _" D% r1 L" c! F
仲有一个我都唔记得了..+ U- q; X4 M/ I- G- C$ ]- h3 q8 e0 }! D
+ u3 j3 [( I; h% z' @, K9 T
我上度百净系揾到呢张图片..唔知大家仲有呒记得呢?
- r: J# T& `' l我好想睇返呢部卡通呢..) z9 {; e, Y5 T2 D$ M( Y

已有(9)人评论

kidhitomi 发表于 2008-10-1 14:16:58 | 显示全部楼层
你果张图是勇者传说来咖!% z1 E3 |% |2 K( y7 c
你讲的可能是元气爆发
# c0 r! c2 I  L不知里面的机械人是不是有个' h8 W- M6 J7 Y4 `
黄色的老虎 蓝色的鹰 红色的大象
, O  W7 A- ^; N2 y2 Y: r3 @* R, y6 M3个仲可以变成人形同合体
0 h9 v9 o8 n$ L是的话!就叫元气爆发: l" ]+ ^: Y) k8 u+ ]

1 ]1 i: l) p0 o  a& n8 h[ 本帖最后由 kidhitomi 于 2008-10-1 14:18 编辑 ]

yy122 发表于 2008-10-1 23:29:42 | 显示全部楼层
你放错图啦,同你讲嘅都唔同.

bababall 发表于 2008-10-2 19:42:33 | 显示全部楼层
无印象.......................

suend 发表于 2008-10-10 11:29:22 | 显示全部楼层
very old one

kluntan 发表于 2008-10-13 21:03:26 | 显示全部楼层
5记得晒了~

liuqin 发表于 2008-10-15 10:39:54 | 显示全部楼层
好嘢嚟嘎啊1

gal 发表于 2008-10-16 14:10:28 | 显示全部楼层
你搞错图片了,你说的应该是元气爆发

yangjianq 发表于 2008-10-24 12:51:18 | 显示全部楼层
那麽有线儿童台应该是递属ATV的吧

jame17 发表于 2008-10-29 11:41:43 | 显示全部楼层
好无咩印象!!!