大家有呒玩过PSP新大作<战神>啊..?

jeff0987 发布于2008-3-16 17:11 4203 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
呢个游戏一出我就下来玩了..0 y/ h5 F- {; `3 ~( [. ]
# R$ h' R) R4 L/ X. T2 q+ [* M
真系超正..
2 g' b* V2 p' z8 k/ \5 x( v4 Y; i0 D% l5 n; G
果然系大作..
% Y' p2 l7 }- h3 i# X9 W
3 A  `/ ?4 j9 s  x" N不过就系几个钟就爆机..觉得有D可惜..
: F' c0 K- N2 ~0 I! O7 l, K; f, H' q
大家有呒玩过啊..?" y+ h2 F8 r$ X4 W; D

5 v, P" M, g  R' e5 b4 \3 n) N

已有(13)人评论

綺志 发表于 2008-3-18 12:44:15 | 显示全部楼层
¤╭⌒╮ ╭⌒╮3 B( i# m* g+ J; A, F
╱◥██◣ ╭╭ ⌒╮ 我連PSP都無 唉
# m" I. G+ U  [& G︱田︱田田| ╰--------------   
1 D* ^) c: c, x2 X6 X╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬/ Z* q6 N. U/ M( F7 w0 F7 ?' @) i5 ^
綺志居
绝代暗夜 发表于 2008-3-25 17:25:35 | 显示全部楼层
我用了4个钟就爆机~~~~~因为开发商想在PS3到发展全力。所以PSP未做到全力。。有D失望~~!
kurapica 发表于 2008-3-26 01:42:27 | 显示全部楼层
我准备下载来玩,睇过PS3的战斗画面,一个字:正
jeff0987 发表于 2008-3-26 16:17:12 | 显示全部楼层
原帖由 绝代暗夜 于 2008-3-25 17:25 发表
4 P4 ?3 i7 e9 g6 r% Y我用了4个钟就爆机~~~~~因为开发商想在PS3到发展全力。所以PSP未做到全力。。有D失望~~!
+ e0 S7 m3 W  M( M/ y( _

, p( V- i+ g& n9 u6 z甘就真系可惜了..
零距离 发表于 2008-3-29 10:26:21 | 显示全部楼层
而家就去下载。放工糸车度玩。
绝代暗夜 发表于 2008-3-30 13:04:02 | 显示全部楼层
广州呢D地方你都感系车到玩。。。呢架抢PSP多啊~!
eay 发表于 2008-4-4 20:01:32 | 显示全部楼层
老实讲...游戏实在有D垃圾...一阵就爆机了...仲系完RPG游戏过瘾D
Laputa81 发表于 2008-4-13 10:43:00 | 显示全部楼层
未玩过······连机都无~~~
wycyong 发表于 2008-4-13 23:37:49 | 显示全部楼层
期待大蛇无双,魔王降临,呢只都系大作
小樂 发表于 2008-4-16 10:39:06 | 显示全部楼层
玩就几好玩..不过实在太快爆机喇...唔够过瘾啊..
: N6 j, W: Y5 T  O大蛇无双好玩啊...如果要玩齐甘多个故事...要爆机都要D时间...
cuterinoa 发表于 2008-4-18 07:57:48 | 显示全部楼层
3 W6 n2 e( b7 h. G5 |5 t
戰神個畫面真係好靓...
0 i3 R' l; R( l6 R" {: G玩到一半超緊張...
12下一页