[转贴]鬼神童子(TVB版)

GavinDX 发布于2007-8-7 09:58 4300 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
鬼神童子(TVB版)' D: }) @; q/ H! W! x! j

8 E$ s4 Q3 F& z7 k9 [6 s( s! F【影片名稱】:鬼神童子(TVB版)+ c( A' B8 p# ]2 c
【影片格式】:rmvb 2 i  u3 @! }1 {1 c+ X+ c
【做種日期】:吾定
0 y* _8 H" m8 `" b7 E【語言字幕】:粵語無字幕/ T, [' F5 c* r+ Y5 o( f
下載完的幫忙做下种!( F+ D3 q8 w& }% ]8 Q+ q! S
# w4 }! J8 j9 t# G: O# Z
好似冇种,下载前请慎重考虑,我只系转贴,详细我都唔清楚。( s9 t/ F$ X* q7 R6 ]

3 j: z+ o8 b( m8 ]
9 l1 ]% J% ^$ q; E[ 本帖最后由 GavinDX 于 2007-8-7 12:36 编辑 ]

鬼神童子(TVB版).torrent

111.04 KB, 下载次数: 3, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(21)人评论

gal 发表于 2007-8-7 10:06:02 | 显示全部楼层
是香港配音吗?
liangbin1 发表于 2007-8-7 10:54:56 | 显示全部楼层
尼出也好似199x年播过波,有人录左襟好?
enjoysi 发表于 2007-8-7 11:10:27 | 显示全部楼层
我有1套不过唔系TVB配音,希望尼个满意啦!
corry 发表于 2007-8-7 11:14:34 | 显示全部楼层
唔系tvb的~原创者真系......无语~
terrychan 发表于 2007-8-7 11:38:45 | 显示全部楼层
多谢了.........
Laputa81 发表于 2007-8-7 12:01:32 | 显示全部楼层
貌似喺以前嘅嗰個版本嚟·······
GavinDX 发表于 2007-8-7 12:25:03 | 显示全部楼层
唔知啊,我转帖咋,好似冇种,我开左好耐都冇反应。要大家失望唔好意思。
huang 发表于 2007-8-7 12:42:29 | 显示全部楼层
严重有灌水之意
; ^- s2 i" ?3 q( w. i未试过有无种就系甘转贴
5 \; j. L- w: I; S" P博什么???
Laputa81 发表于 2007-8-7 12:52:38 | 显示全部楼层
楼主应该试过证实有Seed再转贴~~~
- a  M8 t3 U% V9 c( u2 F* L; x  E9 g2 o: y; g9 X0 [
否则会被视为灌水·························
smarms 发表于 2007-8-7 13:14:22 | 显示全部楼层
以前下过一个版好似系ATV的声优配的
tandong 发表于 2007-8-7 13:15:40 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-7 12:52 发表
9 g  N0 m- A$ o- ^4 `楼主应该试过证实有Seed再转贴~~~
& m3 k* l3 t4 ]& m2 u5 U8 Y  N2 L
否则会被视为灌水·························
# x2 A3 c$ W; A$ ^+ j' w2 |
扣!翻老帖还沒种!
12下一页