[粤韵文化] 公交车上的千古绝骂!

lienli 发布于2007-7-25 17:46 3757 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
嚣のЪ 发表于 2007-7-26 00:48:39 | 显示全部楼层
5多明...
唔知 发表于 2007-7-26 00:50:18 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-7-26 00:48 发表 5 y. B% T) L6 n- R
5多明...
# H) Q% _2 G' W, N

5 j# [( C: t8 f' I果D儿童不宜噶野..唔明好过明...
suonsyou 发表于 2007-7-26 17:40:58 | 显示全部楼层
睇過好多次,仲系吡人呃咗入嚟,但一樣唔知要點講先好……
ayimei 发表于 2007-7-26 18:42:43 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-7-26 00:50 发表 % J. k* _  N) O8 e

3 u, s9 A; ^$ M7 H5 _5 E( s0 f
  d0 d) U% F/ F8 Q+ S( }  @& S果D儿童不宜噶野..唔明好过明...

4 ?& {. M9 B8 r9 F( D. q啊。。系麼。。我真系睇5明呢~
唔知 发表于 2007-7-26 20:45:45 | 显示全部楼层
原帖由 ayimei 于 2007-7-26 18:42 发表 5 Q3 F" Q3 d' d! n& `4 z4 Y/ d

2 B; b) \9 N5 \啊。。系麼。。我真系睇5明呢~

3 e/ q, X1 w' N- \% T; b! F$ z0 Q0 h9 A: @0 ~
你是大流氓,从小就是流氓,你妈刚生你出来,你都不忘回头要看一眼! P6 j- s( o" N; h9 D; K
0 x& u3 l$ j. N1 Z* W
呢句都明...就闹佢.....出世咩咩咯..% F- {1 Y) X1 w  T( f
( z) w. K# S; |. r% ]* S; i
你才是大流氓呢!你还在你妈肚子里就一天看你爸三回
3 Y3 z# w; e8 W
$ C7 _  c0 Z9 {% I! Y# `这句最儿童不宜啦........唔好意思翻译..
Laputa81 发表于 2007-7-26 21:07:56 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-7-26 20:45 发表 ' s) L: ?/ F$ W+ K2 F

( h- u2 I: k* N: P3 @) I
0 j! ^; e8 S  `1 W9 X: d你是大流氓,从小就是流氓,你妈刚生你出来,你都不忘回头要看一眼
9 n' \- n: l7 v4 v& G$ O6 w4 y" N: ^) R
- B+ B* P  s7 L# Z6 [4 C6 V8 ^呢句都明...就闹佢.....出世咩咩咯..
- ]6 I1 x# E) C: o! `6 v- ~" k* w. o7 `9 ], M
你才是大流氓呢!你还在你妈肚子里就一天看你爸三回, |6 U- k  b" P3 O
5 f8 i; [4 G: o) w3 V3 s; k
这句最儿童不宜啦........唔好意思翻译..
) l6 f0 S0 g8 K$ P+ Q9 s" _" H( ~
$ [) d7 i0 h' q

4 W7 q# F  P. }& W( A- M! y- |# x( S, M4 l
pm讲啦~~~4 E9 q; y( p+ B! X* ~
我真喺唔知乜嘢意思咯~~~
mh2 发表于 2007-7-26 21:35:15 | 显示全部楼层
呢个笑话。。。都有D日子啦。。。
冰封雪羽 发表于 2007-7-27 19:57:41 | 显示全部楼层
个女好掂,点知个男仲劲,限制级东西
csw201314 发表于 2007-7-27 19:58:27 | 显示全部楼层
er。。。。。。。。。甘都闹出口。。。。
wei 发表于 2007-7-27 23:47:07 | 显示全部楼层
晕死~~~~~``居然有噉闹人嘅~~~~~~~~~~~~~~
rong777 发表于 2007-7-28 01:15:35 | 显示全部楼层
果个女仔讲野真系够绝....甘都讲得出....
kururu 发表于 2007-7-28 13:06:31 | 显示全部楼层
果然够BT~细路仔闪人