[吃喝玩乐] 佛山有乜地方好玩?我准备去佛山玩~~

落樱缤纷 发布于2007-7-23 22:21 15885 次浏览 117 位用户参与讨论   [复制分享主题]
暑假到啦,宿舍D同学话去佛山shopping,我自己就比较想去D动漫精品店,漫画店之类既地方。' n- p- D! o; }9 ^7 ~: Q4 V
5知道大家有咩心水地方介绍呢?
  @; F* d8 f! R) J仲有,佛山有乜地方好玩?我地会系祖庙那个站落车,附近有乜值得一逛的地方?& U- W) r) i8 D- W6 \+ I4 p
系甘多,最好快小小,7月尾就去啦~~$ j5 a# [/ ~) p. G) Q2 X4 [
多谢大家的帮忙先~~~

已有(117)人评论

kiraljq 发表于 2007-7-23 22:23:26 | 显示全部楼层
哦哦~佛山啊~!?1 e7 u: ?+ }" B0 z) h
我都好耐无去个度行街lu~~
$ {/ E$ N2 ~( z哈哈~~沙发~
ogopoc 发表于 2007-7-23 22:35:46 | 显示全部楼层
點解無物人講佛山有物玩昵???
Kiver 发表于 2007-7-23 22:39:00 | 显示全部楼层
原帖由 落樱缤纷 于 2007-7-23 22:21 发表 ! b9 B) w; Q0 P7 V' O" Q
暑假到啦,宿舍D同学话去佛山shopping,我自己就比较想去D动漫精品店,漫画店之类既地方。
4 B- b5 O5 \% g5知道大家有咩心水地方介绍呢?3 Q% m! w5 U8 F9 O' O
仲有,佛山有乜地方好玩?我地会系祖庙那个站落车,附近有乜值得一逛的地方?
) g8 r4 Q: D* @系甘多, ...

) ~9 k- b9 i4 V: E
) G3 U: q9 F, ~. w2 ^佛,山好少动漫D店的`~~
huang 发表于 2007-7-23 22:39:08 | 显示全部楼层
去佛山SHOPPING,你都几奇怪哦
Laputa81 发表于 2007-7-23 22:39:57 | 显示全部楼层
喱个问题都喺等佛山人答好少少咯~~~
落樱缤纷 发表于 2007-7-23 22:40:07 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-23 22:23 发表
# q3 g+ ?' |1 K6 x5 [哦哦~佛山啊~!?
/ x9 K  T8 I) i6 z* z* z8 T我都好耐无去个度行街lu~~
- g; }7 S$ a) R+ m8 i7 h哈哈~~沙发~

( E3 u5 c9 f: L  d* m; `4 J: E. m5 T% ?- u! _

/ A3 y* i7 b; g, l0 c- D
' ^; W+ F7 e8 ~2 R3 p% l我睇亲D帖,都见到你枪沙发...................2 C" ]3 V' z0 A/ i
俾D实际意见得5得??
AWP 发表于 2007-7-23 22:40:58 | 显示全部楼层
哦哦~~
/ Y" D0 O  r7 T3 i) i% D  _2 f祖廟成条街都是买衣服的多....呵呵...3 {, J7 C  S7 O% L& T
如果想关于动漫噶话....
) h: k4 ]6 @( b6 P6 K6 L( b) |6 o去建新路那里会有几间
AWP 发表于 2007-7-23 22:42:34 | 显示全部楼层
原帖由 红枫 于 2007-7-23 22:39 发表   h5 B7 ]2 j, b5 N3 s
" {  s" W+ m! T$ A+ u
- p7 d' i2 Q5 g3 N6 k* u
佛,山好少动漫D店的`~~
# u1 V) X' }" m2 S* z* K
嗯嗯~~~. [/ v! n+ q; V9 f
只有一两间而已。。' z4 n+ ?9 ^/ p. O3 k
唉...
ayimei 发表于 2007-7-23 22:42:37 | 显示全部楼层
偶未去過呢~
Kiver 发表于 2007-7-23 22:43:50 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2007-7-23 22:42 发表
' Y! Y  H; |; a6 D
: n9 o8 K& x- z) D6 t嗯嗯~~~5 D, D+ @* X4 ?1 x: @
只有一两间而已。。
6 O- U2 D$ U( v6 z9 H: o& ^唉...
$ n. [0 I9 i7 ~, P% K" Z% h
, m7 `6 c7 m6 p

, {, U# Z; j1 e由AWP做你的导游吧~~
落樱缤纷 发表于 2007-7-23 22:44:07 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2007-7-23 22:39 发表
0 ?0 G: l, g7 J5 o' S去佛山SHOPPING,你都几奇怪哦

: g# q  m' J( b* b2 {4 d1 e5 I" r8 }6 U- }6 {" L# C0 g# i
1 p/ M6 N- q: X. J" x! s
! z9 S  g: o  M  x) b& ]
我宿舍有同学之前去过好几次佛山,觉得D衣服饰品书包之类既都几靓,价钱又5系好贵.
- V7 r7 d* r3 X, e, }$ f- ^4 U' ]她们仲话去佛山唱K..............都5知道边度有.