[转帖]星夢美少女(第36-44集) [TVB粵語][無字幕

ramza 发布于2007-3-20 04:51 1193 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
動畫名稱:星夢美少女<br/>集  數:第36-44話<br/>語  言:TVB粵語<br/>字  幕:無字幕<br/>檔案格式:RMVB<br/>介  紹:藍天自小便立志加入萬花雜技團,<br/>國中畢業之後,她便隻身前往美國追尋夢想。<br/>經過羅密歐與茱麗葉、灰姑娘和人魚公主等演出,藍天終於得到台柱莉娜和其他人的認同。<br/>然而就在此時,萬花雜技團卻被解散了...............<br/><br/>忘寄了一件事!我每個 torrent 只做種二天<br/>請下載完成後幫忙做下種啦。<br/>否則我不會再放出啦,謝謝各位!!<br/> waZNM6jm.torrent (45.29 KB, 下载次数: 13)

已有(13)人评论

kyo9000 发表于 2007-3-20 05:02:21 | 显示全部楼层
愿望无限 发表于 2007-3-20 06:20:26 | 显示全部楼层
<p>不错~~我想要好耐拉</p><p>多谢晒</p>
YM 发表于 2007-3-20 06:58:40 | 显示全部楼层
應該還有一次更新就齊啦繼續支持先。
ninaomu 发表于 2007-3-20 16:13:50 | 显示全部楼层
<p>呜,已经更新了这么多了~~电脑坏了几天,不知还有种子没呀T_T</p>
黄金勇者 发表于 2007-3-21 00:51:46 | 显示全部楼层
唔知还有没种呢?废话少说下载最重要谢谢分享
yjb338 发表于 2007-3-21 01:49:27 | 显示全部楼层
<p>已经没咗种几日啦!!转过来都没用啦!!</p>
飞龙 发表于 2007-3-21 05:00:19 | 显示全部楼层
谢谢
nhbg 发表于 2007-3-21 22:38:28 | 显示全部楼层
PurpleElf 发表于 2007-3-23 12:54:35 | 显示全部楼层
太混亂啦,呢出野我T到邊都唔清楚
abc-like 发表于 2007-3-23 13:55:37 | 显示全部楼层
<p>完未架?</p><p>大結局未架?嘻!我唔記得咗總共有幾多集呀!</p>
abc-like 发表于 2007-3-23 13:57:01 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>PurpleElf</i>在2007-3-23 4:54:35的发言:</b><br/>太混亂啦,呢出野我T到邊都唔清楚</div><p>有計亂遮,下晒佢咪啱數囉!</p><p></p><p>唔會畀多你架!</p>
12下一页